nattinatti!

Nu ska jag sova tänkte jag, har legat och kollat på 90210, fotsättningen av Beverly Hills 90210, vilket som ni som följer bloggen vet att jag älskar! :) Började kolla på de när det började sändas i svensk tv, men tappade kollen på den, så nu börjar jag om från början igen :) Grym serie verkligen!
I morgon får solen skina, vill ha skinnjacka och solbrillor på!
ciao

ha ha ha..

hästvakt om !:
klart att om man tar på sig ett ansvar så är de klart att man tar hand om de! en häst är ingen leksak som du bara kan ställa in i ett hör när du tröttnat på den får de intrycket av dig nu när jag läser de.

har man skaffat något så tar man sig tid till de vare säg man vill eller inte... tycker du resonerar helt fel.
Yes, äntligen nån som kan komma med lite bad words, inte för att jag är korkad, förstår mycket väl vem du är.
Jo men svar på tal då, nej jag vet att det inte är något man kan ställa in i ett hörn när man tröttnat på det? Har jag gjort det? Som jag sa, det handlar inte om att man inte tar ansvar bara för att ena dagen kanske går lite snabbare i stallet än den andra? Kanske därför jag fixat en tjej som ska avlasta mig? Min häst har mat, vatten och allt annat hon behöver för att leva gott. Så kom inte och klanka ner på det där lilla du, så tror inte det rör henne om jag är i stallet en timma lr två? Märker att du inte går sista året på gymnasiet och inte lever ett socialt liv. Jag gick inte sista året när jag köpte henne, hade mer tid och intresse då. Varför tror du folk säljer hästar? Jorden runt? Dygnet runt? Jo, folk tröttnar, folk får det sämre ekonomiskt, saker och ting kan ändras. Och jag tycker inte jag gör annat än agerar ansvarsfullt när jag granskar situationen såpass väl att jag kan bedöma att jag behöver en som hjälper till lite i stallet, så tyck du att jag resonerar fel, jag tycker jag har rätt : ) !

!

Nyss hemkommen från torp med ngr goa tjejor och Pontan :) Blev lite mer shopping, det botar faktiskt deppingheten, en stund i allafall :P Blev ett par nya shoes och en t-shirt :)
Varför väljer man en dålig dag att ta ett jobbigt snack på?
Jag sa, jag har en dålig dag! Då kan man väl respektera det? Och hur jag än gör med Garbo, så är det upp till mig, vill ja ha "hästvakt" tre dagar en vecka, så är det upp till mig, jag skulle aldrig bli så egoistisk att jag inte tänkte på hennes bästa, och har jag inte lusten att rida, är det väl bra att jag fixat ngn som har det? Eller? Varför, om det nu är mitt ansvar, varför då lägga sig i? Varför ens kommentera det? Varför ens lägga ner energi på det?
Den dag jag slutar "bry" mig om garbo, får nån gärna ta en pistol och knäppa av i pannan på mig, den dagen finns inte. Men det finns dagar då man mår sämre, och det finns dagar då man känner att jag vill göra annat, och det handlar inte om att man tagit på sig ansvar. Det gör det faktiskt inte, man kan inte vara på topp jämt, man kan inte orka allt jämt. Men skitsaksamma.
Jag hittade en jätte mysig blogg, och hon skriver så fina texter, tkr ni ska kika in på hennes blogg, http://raniaknowles.blogg.se/ här är en av hennes texter:

I don't love you
I just loved making love to you
I didn't use you
I just got used to you

You thought you where my world my all
but you didn't think twice and now you gotta put up with the fall
I tried to find my father in you, somebody to look up to
but this trash was not my treasure
You always called me dumb I was the stupid one
but hey let's play a little game 
Take the good and the bye and put it together, It doesn't spell forever

Oh baby oh baby oh baby
You made me so sad so bad
but today is not yesterday and I've got a smile on my lips now
Anything you hate about me it is everything someone else will love
You're a fake never was real
but let me tell you something
You can't break a heart of steel

Fanns inget knallrött nagellack på H&M :O Så idag målar jag om naglarna till blåa, ska bli grymt kul i skolan imorgon, ska ta klassfoton till projektarbetet, wiiiie!
Snart tar jag upp resväskan och börjar packa till alanya!!!!
ciao

<3

Nyss kommit hem från stallet, vart där i fyra timmar lr ngt, mysigt! Garbo var iafl helt okej i foten, antagligen en liten hovböld som redan spruckit, hon går bättre nu och det är skönt! :)
Skolan var trist som fan, våra student mössor har kommit men vi får inte hämta dom än :) lite segt kanske...
Nej nu blir det en snabb dusch (andra idag) & sen ska jag iväg till torp och träffa kajsa mfl... NICE!
Lunch åts förresten på cactus med ngr goa tjejor, cicci, erika, jessica och kajsa! Gott! Åt ngn gratäng, var helt okej! Tappa inte matlusten förrän efteråt iafl :)
Dock mår jag lite små illa nu, jessica hade med sig fika till stallet.......
hatar vädret, inga solbrillor idag. Fast iofs klär ju vädret mitt humör idag
ciao

*

Sitter och börjar bli lite irriterad... Vet inte riktigt varför men bara arg, känt så ofta nu för tiden?
Har lust att lägga mig ner på golvet och skrika och sparka som en barnunge?
Student livet ska ju tydligen vara den roliga, lätta delen av sitt liv? Jaha? Vart fan är det lätta någonstans?!
Jag ser då åtminstone inget lätt här! Jag är bara trött och arg hela tiden.. Nej nu överdriver jag en smula, men nästan så är det. Va fan ska jag göra efter studenten!??! Det vet jag ju egentligen... Men ändå? Om jag inte får ngt jobb då? Vad händer då? Jag som vill flytta hem ifrån snart, eller snart och snart... typ nu!
Funkar inte om man inte har ett riktigt jobb liksom... Inte om man har häst iafl...
Åh, är så trött på att drömma mardrömmar, är trött på att se helt förjävlig ut i ansiktet så man får ha flera ton smink i fejjan för att man ska kunna visa sig ute! Liten överdrift igen kanske...

Nej men vad är det här? Vad gnäller jag ens om? Jag  har allt man kan önska sig egentligen? Jag har en snäll mamma och pappa som gör allt för mig, har helt underbara vänner som ställer upp när som helst, den goaste pojkvännen på denna jord, jag går en linje på gymnasiet som jag faktiskt tycker är kul och intressant? + att snart tar jag studenten, hur kul är inte det liksom? Jag har körkort och bil så jag kan ta mig nästan vart jag vill när jag vill, jag har lite små jobb så jag betalar det mesta för mig själv och hästen, jag har ju faktiskt häst, och hur många drömmer inte om det då? Nej, så varför gnäller jag? Varför drömmer jag äckliga hemska drömmar? Det är faktiskt inte så himla rockigt! Ni som orkat läsa ända hit ner, jag får be om ursäkt till er, men detta är ju min blogg, så den är till för att jag ska kunna gnälla sönder här om det är det jag vill!
Nej nu åker jag till skolan... Verkar bara bli typ 50 minuter försen, faktiskt bra moa!
Halsen är faktiskt helt okej nu, har skrikit (sjungt) igång den lite! :) Ikväll kommer ett videoinlägg, bara så ni vet!
ciao


lite trött kanske...

inte god morgon...

Vaknar upp, sjuk! Ja det är sant, har halsont så det bara skriker om det, snorar och hela rubbet!
Så typiskt mig, var ju så fint väder igår, så när jag åkte hem ifrån torp hade jag rutan nere & drömde mig bort och försökte intala mig själv att jag körde cab... Hopp! Ska man bli sjuk för att man fantiserade lite "/ Hade stängt av mina element också i rummet för det var så himla varmt här inne igår, så det var ju ganska kallt när jag vakna, typiskt! Därför tog jag lite sov morgon, så jag hinner vakna upp lite och inte stressa ihjäl mig :)
Nu har jag iafl duschat och sitter med frukosten framför mig, gott! Men har änna ingen matlust, så är det ofta nu för tiden? Jag är hungrig och blir sugen på ngt, men när väl maten hamnar framför mig så uuuäääk! Vad beror det på?
Nej nu ska sminket på och en till kopp kaffe hämtas,
ciao

vilken dag !

Hade bara matte idag ju, så kilade upp till ija så tog hon måtten till min klänning! ;)
Tänkte vara lite hemlighetsfull med den, och inte visa några bilder här på bloggen förrän själva studenten, samma sak med min balklänning, den har ni inte koll på vilken det blev ;)
Iafl, efter det åkte jag och kajsa till torp, vilket är jätte ovanligt.... Blev lite fattigare, köpte två plagg som passar till sommarn... Men efter att gått runt lite i dom hemma så ångrar jag mig nog och ska kanske lämna tillbaka dom, inte likt mig :)
När jag kom hem så dröjde det inte många minuter innan M kom, wiiie! :) (därför dålig update idag) haha.. skoja bara :) Vi tog det bara lugnt och åt mammas (ursäkta mig mamma) äckliga köttfärssås! Verkade bara vara jag som tyckte den var uuääck, men mätt blev jag ju ändå :) Sen somna M, tog kort men tror inte det är uppskattat om jag lägger ut dom här, han är så söt!! ;)
Efter M åkt, stack jag till stallet, mysigt! garbo verkade lite bättre idag, och imrn kommer sven och kollar på det, skönt! Nu var det tänkt att jag skulle plugga lite, men jag hoppas in i duschen istället, mycket bättre!
Tänkte bara säga att min kajsa, är bäst!

Får rysningar!

Helt galet att ija vann, får rysningar bara jag hör låten!

mums!

Gott med riktig frukost :)
Har sovit hyffsat bra, men märker att jag ändå legat och spänt mig "/
Kajsa b ska inte på matten idag, så funderade på att skippa den också, men nej jag ska faktiskt gå, får hoppas att ida är där så jag slipper sitta själv :)
Annars har jag inte så mycket att säga,
Mys stilen idag, knuten toffs och mysiga tights, och till den en go tröja! :)
ciao

gonatt!

Vilken dag, full rulle hela tin! :)
Var iafl super mys att passa kidsen, var allmänt depp och irriterad idag, men när jag träffa dom släppte allt, det är underbart! Efter det stack jag till stallet, vilket var, härligt faktiskt! Garbo gick lite lite bättre och Sandra var där, och sen kom mia ner, saknat våran sjuka humor i stallet faktiskt, var iafl grymt kul att få skratta tills man nästan ramla ihop... Vi har lite roligt åt att Mia är så gravid som hon är ;) Sen är ju sandra, ja sandra! Så de ger ju några skratt bara det :) Vi var ute och gick med garbo, eya och alva, bara en kort kort kort tur för att få igång blodcirkulationen i benen på garbo, men ändå, gött!
Nu när jag kom hem har jag inte gjort så mkt, diskuterat lite med ija hur min student klänning kommer se ut, den kommer bli så söt! :D och sen har jag duschat och målat naglarna :) Mitt röda lack tog slut nu "/ lite segt!
Många tjejer samlar på skor oså, men för min del är det nagellack, målar nog om naglarna minst två ggr i veckan, och har en hel hylla med olika färger, älskar't!
Imrn blir till att ta mått till klänningen, lite matte b också, vilket är ganska b... Visst var jag kul?
Nej gonatt!

BJUR PÅ DENNA!


skolan igen!

Hmm... Sitter och tråkar i skolan, super trist verkligen :(
Hängde med kajsa ner till cactus hon skulle ha lunch, var verklige ninte sugen på sallad så skippade det.

Snart ska jag iväg och ha matte b, inte taggad verkligen "/
Vill bara till stallet och ta hand om garbo, stackarn! :(
ciao

godmorgon godmorgon!

Puuuh! vilken helg!
Igår vart de ju jobba lite här hemma, vi hade husvisning :)
Pappa jobbar ju på ett företag som säljer hus, och då får vi visa upp vårt hos ibland så folk får inspiration och köper hus av honom ;)
Sen var det kalas för mor min, var mys! Super god mat hade hon gjort! :)
Sen åkte jag iväg till stallet, pyssla om garbo lite! :)
Nu har jag nyss gjort mig i ordning, hade utsläppet i morse, aldrig får man sova ut :(
haft fullt upp denna morgon också.. Vaknade förresten med huvudvärk... Samt ont i tänderna. Så de är nog där problemet sitter, jag bitter  ihop tänderna när jag sover.. Stress och mycket på gång anser mamma vara orsaken.. Suck! Får börja sova med M varje natt, för då ligger jag inte och spänner mig så jag får huvudvärk :P Snart är de ju lov, så får hoppas att jag kan vila upp mig då :)
Min frukost var toppen förresten, ett glas jucie, ett glas med c-vitamin, ett gla smed treo och kaffe! Så är lite små speedad, men huvudvärken är iafl snart borta! :)
Snart blir det skolan en svänga, två lektioner idag bara, gott! Efter det kilar jag iväg till Ljungskile och tar hand om kidsen! Och efter det blir det stallet igen :)
Flätor dagen i ära :)

hard work

En grymt trött moa!
ciao!

söndag, redan!

Då var snart denna helgen slut, tråkigt! :(
Har varit och släppt ut hästarna, stackars garbo har så ont :(
Man ställde ju fram klockan en timme i natt.. Så klockan sex åkte jag iväg till stallet, var lite osäker på vad klockan var och kände att det var lika bra att åka tidigt, så dom inte får stå inne extra länge :) Har dock inte sovit många timmar, och nu blir det till att plocka ordning lite på rummet och sen ska man jobba en svänga! :)
Min frukost så här tidigt består av ett glas jucie och kaffe... Vilket jag typ hällde ut i trappan.. Hann ta ett steg sen hade jag spillt ut lite jucie, och samtidigt som jag skulle kolla på det hällde jag ut kaffe... Så typiskt?
Seg morgon, vill krypa ner i sängen igen! Men den är ju ändå tom så lika bra att vara vaken och göra nytta, lr hur?
nej nu får det allt bli lite mer kaffe!
ciao

Gratttttis min älsklings ija!


SHALALLALALA!!!

Oj vilken dag!
igår hängde jag med matte på förferre, super mys! Vilka galet trevliga människor! De måste göras om! :)
Sen kom min söta M och plockade upp mig, så åkte vi hem till mig och efter de promenerade vi ner och käkade lite på stan :)
Idag var det upp tidigt och göra sig i ordning, var ju modevisning på torp, och vet ni vad?
IJA JOHANSSON VANN!!! Så himla roligt, är så gryyyyymt stolt över henne! Min söta ija!! <3
Kändes maffigt att få vara en del av kollektionen! ;) Bilder kmr senare tror jag? Var ngr som tog kort när vi var uppe på scen precis efter hon vann! :)
Har hunnit med en svänga till stallet, stackars min bebis har ont i foten :(
Nu sitter jag och väntar på lunchen, sen ska jag iväg till ljungskile och passa kidsen!
och ikväll ska vi fiiiiiiira! Jag hinner kanske inte vara med så mkt, men spela roll, måste dit iafl :)
Saknar min M redan! :( <3
ciao


Bild från i onsdags!


HOLA!!

Snart städat klart rummet, sitter med ansikts masken på och ska snart bege mig in i duschen tänkte jag :)
Ikväll blire att hänga på mattepatte, cheers står på listan! Härligt!
Blir dock lugnt ikväll, inget dansande på stolarna med andra ord ^^ M kommer ju senare och sen så är det ju upp tidigt imrn till modevisningen ! :)
Maria och Sandra svängde förbi en sväng också, de var kul !:) Dom ska komma och kolla på modevisningen imrn, kul! :D
Har också hunnit med att kolla på This is it, med MJ! Ååh, han är/var galet bra! Man riktigt smälter!!
bild kmr senare,
ciao

;)

Nyligen hemkommen från Brastad, var kul :) Såg klart på första Bourne filmen, och börja på den andra :P Sen innan jag åkte hem hann jag faktiskt ta en promenix med Kajsa, som var hos sin pojk :P Alltid kul att träffas gumman! :)
Jag och Kajsa har nog umgåtts en hel del nu på sistone, vi tar efter varandra har jag tänkt på :P Typ pratar likadant oså :) Gulligt va?
Idag är M och hans band med i tidningen, nice! ;) Dom spelar ju ikväll, men jag ska hör och häpna inte gå och lyssna, ska röja upp ordentligt på rummet och sen så har jag lite plugg som väntar -.- Men nöjer mig med att han kmr till mig på kvällen :)!
I morgon ska jag till torp! :D Modevisning ju för er som  missat det, klockan 13,00 i fritidshuset, så kom och kolla vettja! ;) Sen äre jobb som står på schemat, ska passa kidsen! ;) Och om jag hinner blire en kort svänga till cheers, lite party med brudarna från modevisningen! :)
Stor städning på G, ska nämligen ha lite folk här på söndagen, så nu ska det städas ordentligt!

ciao

gottans!

häääääärlig dag !

:)

Nej nu ska jag ge mig ut i det fina vädret, wooohhoooo !:D

dagens!

Blev inspirerad av igår, så lite sotig makeup idag, och lockarna är kvar från igår :)
Nu ska jag röja upp lite i mitt rum och senare ska jag gå till skolan... Hade migrän i morse lr nått, så därför jag inte gått tidigare.. Men kan inte missa sista lektionen, super duper viktig verkligen :) Men hör och häpna, idag skiner solen, så idag GÅR jag! Kan bero på att jag är så fattig så jag inet har råd att tanka och betala parkering också ^^
ciao

woooops i dejsi !

Blev inget bloggande alls igår... Hann faktiskt inte :) hade väl hunnit igår kväll men då var jag helt slut, så de fick vara! :)
Nu har jag nyss vakna, ännu en dag med huvudvärk? Puuh.. Igår försvann den en stund efter jag fick pappas migrän tabletter.. Borde kanske ta en till sån ? För Värktablatter och treo funkar ju fan inte...
Mamma är iväg och handlar frulle till mig, fanns ju fan ingenting här hemma, men tur att jag har världens bästa mamma som åker iväg och handlar de man vill ha :D
Igår, vad gjorde jag då?
Först åkte jag till stallet med kajsa, Sven kom och filade till hennes fötter så nu är dom fina igen :)
Efter det åkte vi en svänga till torp, handlade ett nytt vitt linne, och kajsa kolla om en klänning hade kommit in på H&M. Sen snabbt hem igen och in i duschen. Och sedan ner till östrabo där vi väntade ett tag och sedan fixades i ordning och gick modell för söta ija! :) Snacka om att hon har gjort gryyyyymt snygga kläder! Och inte de att dom är snygga i sig, utan dom är så välsydda.. Man vet inte om de är köpt eller inte när man tittar på plagget! Hon är sjukt duktig min ija ;) Jag hade på mig en läcker kavaj, men kedjor på axlarna, super läckert! Till de bar jag ett par svarta tights och ett vitt linne då :) Inför första visningen var jag super nervös, jag var överallt och ingenstans, och pratade hägt och lågt med allt och alla... Men de gick ändå hyffsat bra jag såg inga när jag gick eller så, som dom flesta gjorde, men de är nog nästa lika bra de ;)
Andra visningen gick super, då var jag hel lugn, ville knappt gå av scenen! Så nu taggar vi gärnet inför lördagen! Då är vi på torp, det tkr jag verkligen inte jag ska missa! :) Det är typ 85 modeller eller något, alla med super läckra kläder, och det är nog en riktigt rolig show vi bjuder på! Har ju inte sett den själv :P



wooops!

Hel dag med Kajsa, vi har hunnit med en hel del faktiskt, bakat, städat pappas jobb, vart i stallet & nu har vi ätit tacos och sitter och kollar på tv :)
I morgon ska Garbo få fötterna filade, och efter det blir det snabbt hem igen och ner till östrabo, SPÄNNANDE!
Nej nu ska jag ta en till huvudvärks tablett,
ciao

lunchtime!

Nu är jag och kajsa at my place, jag har käkat lasaange från igår, det var gott :) Kajsa gör i ordning sin shake.. Uuurk!
Matten gick bra idag, men har dock huvudvärk... Suck.. Snart ska vi springa in i bilen och dra oss ner te skolan och göra en bokredovisning... SUCK!
Men efter de slutar vi ju så det är gott, då ska vi ut till stallet :)
Fick reda på att jag kanske kanske ska gå modell imrn, puuuuh! Scaaary!
A hörde av sig också, hon tar garbo på tors & fre! :D GOTTTTT som bare den!
Här bjuder vi på en pic, visst är vi vackra ;) ?

06.42

Redan vaken och redo!
Ska tvinga i mig kaffet och sen blir det iväg till stallet... Suck! Riktigt riktigt tråkigt! Stressigt också!
HUVUDVÄRK!

härliga måndaag!

Nu kom jag nyss hem, vart och släppt in hästarna :) A var i stallet och gjorde i ordning för Garbo, gulligt!
Var mys att vara barnvakt idag iafl, blir alltid så glad efter jag varit där :)
Nu sitter jag med boken i handen, har 140 sidor tills imrn, så då vet ni vad jag gör ikväll!
Börjar bli lite hungrig också, änna längesen lunch nu! :( Men mammi håller på med lasange!
Imrn ska min söta kajsa sova här, vi ska tagga inför modevisningen på onsdag! Som jag tkr alla ska komma och kolla på, östrabo, klockan 12,16 och 19 :) BE THERE! :D
Hörs imrn, boken ropar
ciao

:)

Idag har jag och kajsa vart aktiva som bare den!
Först åkte vi på lektionen och efter det hem till mig, as always... :)

Vi lagade potatismos  och köttbullar med brunsås! :) Gottit, sen åkte vi till torp, bättra på mitt smink förråd lite, en ny mascara, puder och conceler samt en eyeliner, häärligt! Blev nya solglasögon också! :) Så nu är jag lite fattigare, men de var de ju värt ! :)

Snart ska jag iväg på matte lektion, inte så sugen på det men är la bara att gilla läget! ;)
Efter skolan sticker jag iväg till Ljungskile, så skriver mer ikväll,
ciao

skoliskoliskolaaaan!

Skulle hoppa första lektionen idag tänkte jag, men neej! Fan moa! Lika bra att gå dit, lr hur? :) Så jag går banne mej på svenskan, duktigt va? :) Nej inte direkt, en självklarhet egentligen!
Ska snart slänga på mig skinnjackan och pysa ner till kampenhof och plocka upp min söta kajsa får se om vi hittar någon parkering, högst troligt inte! haha.. håll tummarna!

Vilka är ni som läser min blogg? När jag ska berätta ngt för nån, så får jag ofta svaret ah jag vet, såg det på din blogg! :) Alltid lika kul att höra, men nu vill jag att ni kommenterar! Vem är du? Och vad tkr du om min blogg? Något jag ska ändra på? Eller ngt som jag gör bra? För lite/mycket inlägg per dag? Kommentera helt enkelt!!


Nu ska jag svisha iväg, ha en bra dag, det ska iafl jag ha!
ciao





Puss på dej! <3


en månad <3

Nyss kommit ur duschen, vart och släppt ut hästarna i morse, mys vare faktiskt idag :)!
Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe till (a) haha.. ovanligt!
Sen ska make-upen på och så taggar jag inför 50 minuter meningslös lektion, och sen flera timmar rast! -.-
Kajsa ska med mig hem iafl, alltid lika skojjigt! Och imrn ska hon sova här, vi ska nämligen gå på modevisningen på onsdag, tänk om jag och kajsa skulle gått, snacka om nervöst! Skönt att jag inte tacka ja ändå ;) Även fast jag ångrade mig lite ^^
En månad idag med min M, snacka om att det gick super fort! <3
ciao

bilder kmr senare!

helgen !

Härlig helg, i lördags kom min söta M hit, vilket ni ksk märkt eftersom jag inte bloggat ngt (a) Iafl vi har inte gjort mycket alls, bara kollat film oh tatt de lugnt :) En svänga till torp blev de också, letar skor till balen, hittade ju ett par som jag köpt, men har änna ångrat mig, så nu letar jag efter nya :) Var chaffis åt min ena kusse igår också, annars vare inte mkt som stod på schemat, & idag var vi inte uppe ur sängen förrän typ halv tolv ^^ Skööööönt! Idag har vi verkligen inte gjort ngt vettigt, as gott! :)
A var med i stallet idag och red Garbo, gick bra iafl :) Så det blir fler ggr, wiiiiie!!!
Imrn blir att träffa mina sötisar igen :) Det blir sagostund och gympa, spännande :D
Nu ska jag försöka läsa lite på den där äckligt trökiga boken som ska vara klar tills på tisdag "/
Förresten angående de tidigare inlägget så är det polisanmält, idioter asså...!
ciao

MOGET!!

Fattar inte hur folk kan bete sig så här?
Vad tjänar de till? genom mitt fönster kommer ni ändå inte in om de var de som var orsaken?

Två stora stenar på uppfarten, och min ruta pangad! Gu vad kul!!
Någon eller några mogna personer, vad tror ni det tjänar till??????

Åh, att folk ens orkar!?!




:)

Kvällen gick jätte bra igår, riktigt kul faktiskt :) Men minstingen var lite ledsen, men annars flöt allt på bra :)
I morse släppte jag ut hästarna och gjorde i ordning oså där :) Nu sitter jag ny duschad med, hmm vad blire min tredje kopp kaffe? Börja samla vuxen poäng som bare den nu, igår gjorde jag en budget :O ! En budget gott folk! Över hur min ekonomi kmr se ut fram till studenten, men jag måste gjort ngt fel, för om den stämmer kan jag slösa faan nu :O Och de kan omöjligt gå ihop... Hmm.. Bäst att hålla i pengarna :)

Nu ska jag röja upp lite på mitt rum, ovanligt va? Känns som om de är de enda jag gör, städa städa städa :) Tur att jag kan tycka de är lite kul att städa, ibland iafl :) Idag är en sån dag också! :)

ciao


*

Tänkte sova lite, men var Beverly Hills på tvn, så lyckades inte (a)
Nu ska jag snart åka in till Ljungskile, ska blir jätte roligt :)

Är grymt sugen på att bränna ut en skiva med låtar som amanda j skickat till mig, men det var ju lite dyrt med bränn skivor, så blev övertalad att låta bli :) M ska ta med sig imrn istället ;)

Vi skippa teatern förut, kanske jag nämnt innan? Vi gjorde de i afl, vilket ledde till att jag slapp stressa nu på eftermiddagen :) Gottit!

Jag kanske bloggar senare ikväll, får se :)


Bjuder på lite småfula bilder på mig själv :)


godis&skola

Sitter i skolan nu, provet gick faktiskt bra tror jag :) Trots inge pluggande igår!
Vi skulle på teater sen egentligen, men det skippar vi, GÖTT! Detta innebär att jag slutar tolv, hur bra är inte det då?

Blir att åka till stallet med en gång, och sen hem och tagga inför barnpassningen ikväll :)

ciao

fridaay!

Nyss vakna jag och Kajsa, hon står med lock tången i högst hugg och jag har redan plattat klart håret, samt nästan sminkat mig färdigt ;)
Snart ska vi gå ner och käka frulle, Mmmm!!

Jag sover tydligen väldigt tyst fick jag veta, stackars Kajsa har tydligen vaknat flera ggr i natt och typ inte kunnat andas, så har hon lyssnat på mig, och trott att jag inte låg breve, för jag andades så tyst x)

Så kan det va, vaknade med värsting huvudvärken idag också -.- Lite segt! Men what to do? Ta en tablett och hoppas de blir bättre :)

Idag är det ju prov som står på schemat och sen ska vi på teater, KUL!? neeej! Ingen simmning iafl, ganska gott! :)

I eftermiddag åker jag till Ljungskile, ska bli riktigt skoj faktiskt :)

Saknar M, fruktansväääärt mycket! :( <3
ciao

natti gott folk!

Nu ska jag och Kajsa krypa ner i sängen, jag i min michael jackson t-shirt och kajsa i min homer t-shirt! ;D Grymt va?

Nej efter allt godis ska det bli skönt att slocka för dagen,
ciao

inte bra, inte bra!

Sitter här med Kajsa, vi har.. Köpt godis... Planen var att vi skulle plugga sönder inför provet imrn, men det programmet jag har på min datorn är inte samma som i skolan, så dom planerna gick ju inge bra!
Nu sitter vi och kollar på Sveriges fulaste hem, usch säger jag bara! Helt helt galet!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på tvn och äta mängder med gooodis! ;)
ciao

skolan !?!??!

Har religion, hatar det nu för tiden!? Fattar ingenting verkligen!
Ah, så då sitter jag på bloggen iafl, mycket mycket bättre :)

Nu ska vi snart dra på lunch, äckel soppa står på menyn, Mmm... Finns ju brö iafl så får leva på det, kom på att jag har prov imrn, inte bra! Inte bra alls! :/

inge vidare humör idag, sry för det!
lika bra jag inte skriver mer, blir så gnällig då :)
ciao


*

Sminket är på, kaffet i handen sitter och  lyssnar på http://www.myspace.com/avainseason Det är M's band, riktigt nic ;) Dom kom ju vidare i Rock karusellen tävlingen, så dom ska spela i gbg om ett tag typ, grymt! ;)

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen möta upp min bästaste kajsa!
Have a nice day!
ciao



fredag nästa!

Denna veckan har verkligen gått grymt fort, imorgon är det redan fredag! :)
Idag ska jag träffa söta amanda johansson, ska bli jätte kul :)

Råkade försova mig idag, hade tänkt att göra det lite.. Men nu gjorde jag de verkligen, tur att M ringde, annars hade jag nog fortfarande legat och sovit :) Drömde mardröm i natt, usch de är inte kul alls! Gör det inte lika ofta nu, men ibland kmr de tillbaka! :(

Äckligt väder ute, kanske kanske borde ta bilen idag... Hade ju vart ganska gött! Om de finns parkering vill säga, men de tror jag allt?

Imrn ska jag till ljungskile igen, och passa barn :) Sen på natten kanske M kmr till mig, hade vart vääldigt mys :) Men beror ju på när jag slutar oså :) Blir iafl mys/plugg helg med Bourne filmerna? Stavning!?

Nej nu ska sminket på,
blir inga bilder idag, är depp dag lix!
ciao

greys!

Stressa hem till greys, slår på tvn och inser i samma sekund mitt misstag, det börjar ju 21 x)
Idag har vart toppen i alla fall, super mys att hämta på dagis, både blev överlyckliga att se mig :)

Nu sitter jag och kollar på Det okända, tycker det är rätt spännande faktiskt, är dock vääldigt trött ögonen går i kors, så tänkte göra i ordning varm oboy och sen krypa ner i sängen och invänta greys! :)

ciao

moahahahahhahaa



Andy Samberg: Oh dang..

Justin Timberlake:What is it dawg?

AS: I forgot it’s Mother’s Day.

JT:Didn’t get a gift for her.

AS: Other plans got in the way.

She’ll be so dissappointed.

JT: Damn I forgot it too.

AS: This could have been avoided.

Both: What the hell are we gonna do?

JT: My mom’s been so forlorn

Ever since my daddy left.

AS: COLD

JT: No one to hold her tight

Life has put her to the test.

AS: I know just what you mean,

my mom’s been so sad and gray

JT: Word

AS: My dad can’t satisfy her in the bedroom ever since he passed away.

Both: Hold up.

AS: You thinkin’ what I’m thinkin’?

JT: I’m thinkin’ I’m thinkin’ too

Both: Slow up

AS: What time is it dawg?

JT: It’s time for a switcharoo

Both: We both love our moms, women with grown women needs

I say we break ‘em off

Show ‘em how much they really mean

’cause I’m a Mother Lover

you’re a Mother Lover

We should fuck each other’s mothers

JT:Fuck each other’s moms

You’ve seen that place that you came out as a baby

ain’t no doubt that shit is crazy

Fuck each others moms

Both:

’cause every Mother’s Day needs a Mother’s Night

If doing it is wrong, I don’t wanna be right

I’m callin’ on you ’cause I can’t do it myself

to me you’re like a brother, so be my mother lover

AS: I’m layin’ in the cut waitin’ for your mom

clutchin’ on this lube and roses

JT: I got my digital camera, I’m gonna make your momma do a million poses

AS: They will be so surprised

JT: We are so cool and thoughtful

AS: Can’t wait to pork your mom

JT: I’m gonna be the syrup, she can be my waffle

Both:Show’d up

JT: My mother loves bubble bath with chamomile

Both: Straight up

AS: Give it to my mom d – d- d – d- d – d – doggystyle

Both: This the perfect plan

For a perfect Mother’s Day

They have to rename this one

All up under the covers day

‘Cause I’m a Mother Lover

you’re a Mother Lover

We should fuck each others mothers

JT:Fuck each others moms

I’ll push in their place

where you came out as a baby

ain’t no doubt that shit is crazy

Fuck each others moms

AS:Break it down

It would be my honor to be your new step-father

JT: It would be my honor to be your new step-father

AS:I’ll let you do my mother

make me another brother

and I’m gonna do your mother

I’ll never use a rubber

JT: OH

’cause every Mother’s Day needs a Mother’s Night

If doing it is wrong, I don’t wanna be right

I’m callin’ on you ’cause I can’t do it myself

to me you’re like a brother, so be my mother lover

They blessed us both with the gift of life

She brought you in this world so I’m a sex her right

This is the second best idea that we’ve ever had

The choice can be no other

Be my mother lover


Nanny goes nanny!


Nu åker jag & är lite nannnny!

Tänkte bara säga att jag är världens lyckligaste tjej! :)



You were a problem child
Been grounded your whole life
So now you run wild
Play with them good girls
Though that ain't your style
Take your hot ****
Ooh, I love it, I love it
Yeah, yeah

Stumble in, but yeah
You're still lookin' hella fine
Keep doing what you're doing
Then I'll make you mine

Well, you're a hot mess
And I'm falling for you
And I'm like, "Hot damn, let me make you my boo"
'Cause you can shake it, shake it, shake it
Yeah, you know what to do
You're a hot mess
I'm lovin' it
Hell yes

You got me hypnotized
The city's your playground
I watch you take a bite
At 5 AM, roaming the streets
Drunk all night
You think you're hot ****
And ooh, I love it, I love it
Yeah, yeah

Stumble in, but yeah
You're still lookin' hella fine
Keep doing what you're doing
Then I'll make you mine

Well, you're a hot mess
And I'm falling for you
And I'm like, "Hot damn, let me make you my boo"
'Cause you can shake it, shake it, shake it
Yeah, you know what to do
You're a hot mess
I'm lovin' it
Hell yes (x2)

If you're dancing up on tables
You go, you go
You got it, girl
Say that you're unstable
You go, Coco
You got it, girl
Dancing up on tables
Say that you're unstable
You're a hot, hot, hot, hot, hot
Yeah, you're a hot mess
Hot, hot, hot, hot, hot
We're saying hell yes

Well, you're a hot mess
And I'm falling for you
And I'm like, "Hot damn, let me make you my boo"
'Cause you can shake it, shake it, shake it
Yeah, you know what to do
You're a hot mess
I'm lovin' it
Hell yes (x2)

(Hell yes)
Hot mess
I'm lovin' it
Hell yes
(Hell yes)
Hot mess
I'm lovin' it
Hell yes

:)


Mysbild jag tog på Garmbola i morse

Nu har jag städat rummet, och knaprat i mig lite lunch, Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan åka ner till banken, efter det bär de av till Ljungskile! :)

ciao


lilllöööördag! :D

God morgon god morgon!
Blev inge mer inlägg igår, åkte till min söt istället :) Kunde liksom inte hålla mig till helgen (a) Nu har jag nyss kommit hem ifrån stallet, och nu har jag käkat frulle :) Går liksom inte att äta frukost så tidigt som jag gick upp, hihi stackars M fick gå upp tidigare på sin sov mörra för jag skulle iväg ;)

På dagens schema står det städa och jobb :) Lr jobb och jobb är de ju inte ska passa min sötnosar :)
Förresten det gick bra i stallet igår, så hon ska följa med igen på söndag och rida :) Guu vad skönt! ;)

Innan jag drar ingång med dagens planer, ska jag sova en timme lr två, väldigt trött av nån konstig andledning ^^

ciao


wuups

hade lite saker jag skulle göra nu på eftermiddagen, sluta med att jag somna en timme istället, det var gott. Men känner mig lite tröttare nu? Hmm.. Ska snart åka till stallet, ska ju med en tjej idag som ska hälsa på garbo, hoppas dom tkr om varandra :) Hade vart hur skönt som helst om nån ville hjälpa till lite :)


nyvaken moa! ;)
ciao

*

Mys dag än så länge :)
Släppte ut hästarna i morse, måste vart rekord 8 minuter tog det ^^
Sen plocka jag upp kajsa,kajsa och martina på kampen,
matten gick åt helvete idag, jag var som kajsa sa" du är så trög idag moa"
haha, något måste de har varit med mig iafl, glömde hur man skulle göra redan innan nästa tal, så ingen bra matte dag idag :) Men efter de åkte kajsa och kajsa och jag hem och gjorde pancakes, gottit! Mårten åt dock bara sin äckliga shake!

Sen hade vi svenska lektion och nu sitter jag här, kollar på Beverly Hills 90210, absolut bästa serien som någonsin gjorts! Tror jag sett alla avsnitt en cirka hundra ggr, men det är ändå alltid lika bra :)

Imorgon är de studiedag, men jag har tusen grejer jag måste göra, men det roligaste lär ju bli att plocka upp sötnosarna från dagis, var längesen nu! :(

nej nu ska jag måla naglarna och sen blire en svänga ner till stan
ciao

*

måste bara säga,

jag kan inte förstå varför jag går upp så extreeemt tidigt hela tin!?
tänkte åka hem ifrån 07,15 för att hinna till stallet och sen i tid till skolan,
men vad är klockan nu? Tjugo i sju!? Är jag redan klar? Ja!

suck, detta är så typiskt mig! :( Men åker jag nu så får jag iafl garanterat parkeringsplats i skolan, de är ju en fördel lr hur? :)

längtar efter min M, grymt mycket :( !
ciao

06.14

sminkad, påklädd, håret fixad. Sitter & försöker få ner lite frukost!
Stallet här kmr jag!

måndag klar!

Hopp, första dagen i veckan avklarad, och har inte hunnit med allt jag skulle gjort, men kanske gör de imrn, vem vet :) Har faktiskt hunnit städa bilen,.både ut och insida, känns as gött! Hann även med en trip till farmor, och käckat cactus sallad, mums! :)

Imrn ska jag släppa ut hästarna, wiie, kul! Blir super stress imrn, men har man häst så har man :)

Nej inget mer skrivande nu, blir bara ett gnälligt inlägg då.
ciao

YES!



Min söta IJA ska sy min studentklänning, visst är hon gullig? :) Då äre ingen som kmr se likadan ut, och jag kommer ju lätt ha snyggaste plagget! :D Tack min söta söta älskade ija! <3

TYPISKT!!


:O

grymt sugen på att skippa matten idag, men de är förbjudet, eller?

skolan...

Sitter i skolan nu, Kajsa står framme vid tavlan och ska visa ngt, jag orkar inte lyssna... Säkert inge viktigt ändå, ser iafl ut som om hon trivs där framme :) usch, smaka nyss på hennes sån där shake som hon dricker, men hon har bytat till ett annat märke nu, smakade typ mjöl... Usch! hade nog aldrig klarat av att enbart dricka sånt och inte äta ngn mat. Jag kör på träning istället, imorgon ska jag köpa gymkort, & jag ska verkligen göra det också.

Dagens planer är att gå klart skolan, sen en svänga till banken och efter det tänkte jag kolla till farmors lägenhet för att sen åka vidare till stallet. Ser inte fram emot dom två närmsta dagarna, har utsläppet, och börjar halv nio imrn, hur ska jag orka upp så tidigt? Nära jag inte kom upp i morse, och då va klockan ändå 08, Kajsa ringde bara för att dubbel kolla att jag inte försovit mig, har hänt ngr ggr nu, inte bra ! :)

ciao


leka leka leka leka!


*

idag kmr måånga bilder, lekte lite :) & jag har vrit på kameran lite nu, det var ju en helt annan grej att ha kameran så :)



15 mars

Ny vecka! En vecka närmare Turkiet, balen och studenten! Underbart!
Sitter och minst sagt vräker i mig frukost, så himla gott var det! :)

Nu är sminket på plats, och håret ska jag strax blåsa :)
Bilder kmr sen, 
ciao

:)

Passa lill killen var super mys, han är väl 3 år till sommarn tror jag, och han kan redan artist namn :O Alltså, vi lyssna på radion, Bandit då såklart och så kom en låt med mustasch, och då sa han de bara mustasch. Jag bara va!?  Grymt lr hur? Killen är hårdrockare redan :) Detta hände alltså inte en gång utan ett flertal ggr :P

Efter de åkte jag ner till BellaMare och beställde en inbakad sallad, vet ni hur gott de är? Helt underbart! Alltid lika kul att åka till BellaMare, dom blir så glada av att se en :)
Sen körde jag bilen vidare till stallet, pyssla runt där ett tag, och så ringde faktiskt en tjej som ska komma och kolla på garbo, hon ska antagligen hjälpa mig några dagar i veckan med garbo, hoppas hoppas!
Får hålla tummarna för att hon faller för garbo som jag gjorde :) Hade vart så gott med lite avlastning just nu!
Känner mig som en bortskämd snorunge när jag säger så. Hur många tjejer & killar drömmer inte om att få en egen häst, eller ens chansen att få syssla med hästar... Och här är jag, har allt man kan drömma om, och jag vill inte ha det? Men de är så de kan vara, så enkelt är det.



Nu har jag pluggat, nästan klar med allt, skönt! :)
Nu ska jag sjunga lite, lalala!
ciao

redan söndag

Nyss vaknat, sovit typ tio timmar... Fortfarande huvudvärk, skumt? Mamma säger att jag sover för mycket, kan man de? Har iafl ätit upp min enorma frukost, Mmm! Det var jätte gott, ska gå och fylla på min kaffe kopp och sen göra mig i ordning för dagen.

Ska göra om min blogg snart, vet att jag prata om det för ett tag sen. Har redan en klar header som Matte gjort, men ska ändra om lite på designen också hade jag tänkt mig.

Pappa fick förresten sålt vår båt igår, vi som haft båt i alla år ska nu klara oss utan... Det värsta är ju att den är såld nu innan den är i vattnet, så jag kommer ju inte få åka med den igen :( Den var iafl grym, men förra sommarn hade jag enligt mig själv mycket viktigare saker för mig, så då hängde jag inte med ut en enda gång, vilket jag ångrar idag! :(

Lätt att vara efterklok, tänk på det.
ciao


Underbar röst har hon ju, grattis!

JOSEFINE WALTER <3


Bilden är flera flera år gammal!

Måste bara få berätta för er om min söta Josefine, Himmelen, Ninski, Josse, hmm? Finns de mer namn gumman? (Kärt barn har många namn)
J är iafl, en helt helt underbar vän! Som jag värdesätter till tusen! Hon är en person som hängt med mig så länge som mitt minne hänger med, lr ah ännu längre tillbaka... Mitt minne är ju inte så bra (a). Hon är en person som funnits i mitt liv, hela mitt liv.

Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan J, hon är en sån fantasiskt person, som alltid ställer upp, jag menar alltid! Kan ringa henne 24/7, och hon har alltid tid och lyssna och komma med goa råd, älskar dig för att du är du, och jag vet att du tar mig för den jag är, det är unikt!
J är en person som kan få en att le igen när allt känns blä, och säger alltid rätt saker vid rätt tillfällen, de är också en person som jag kan lita på till 100%

Många kommer och går, men du J, du är en vän som jag aldrig kommer släppa taget om. Spelar ingen roll i fall vi inte pratats vid på ett tag, lika bra vänner för det är vi :)

Ville bara säga det, jag älskar dig J !


Nu blir det sängen för mig, måste ju orka upp i någrlunda tid imorgon,
ciao

<3

Bara för att jag har den sötaste pojkvänen som kommer och säger hej till mig :)

LALALALLALALLA!!!




- sry dålig update!

Saknar min M redan, detta är sjukt! Hatar att plugg alltid ska förstöra :(
Vi var på bio igår, green zone, en helt ok film, för att vara action.. Jag brukar antingen somna lr sitta och smsa mig igenom action filmer, men det fick faktiskt bra igår :) Ville liksom se slutet, så de är väl ett bra betyg? :)
Idag har vi bara tatt de lugnt, en svänga till torp blev de ju, och biltema såklart! :P

Imrn blire jobb jobb jobb, nej men ska passa en liten söt pöjk några timmar imrn, och samtidigt passa på att ta svängen förbi sandra i ljungskile och köpa lite foder till garbo. & sen blire vidare till stallet, ska faktiskt RIDA imrn, vägarna har börjat bli bättre nu, och de är inte snällt emot henne om hon bara får stå.

Efter de blire hem och plugga, suck! Ska försöka hinna med att svänga förbi matte, behöver använda photo shop till en läxa i skolan, och det har inte jag, men han har ;)

Nästa vecka äre prov på fredag, i ett ämne jag inte fattar ett skit i!? Men jag vill verkligen ha bra betyg i den kursen, känns som om de skulle vara ett enkelt ämne liksom..

Nej nu äre lördag kväll, sluta tänk på plugg moa!
Ska mojja ihop en skiva jag kan ha i bilen :)
ciao


bilder jag tog för ett tag sen!


:)

Köpt nya skor idag som jag skall ha på balen, är dock inga typiska bal skor, men va fan! Dom kmr inte synas under min stora klänning i vilket fall som helst, + att jag kan ha dom resten av sommarn, smart va ;)

På gympan skulle vi ju bada, vi tränade på att snorkla, vilket jag gjort en hel del i thailand så det var lätt som en plätt :) Efter de trog jag och Kajsa hem till my place och gjorde oss lite i ordning, för att sedan bege oss till torp, blev dock ingen längre stund, för jag var tvungen att hämta min bil på verkstan, wiie! :) Skönt att ha sin egna bil igen :)!!

Kajsa och jag hann med att ta ngr kort oså ;)


ÄNTLIGEN fredag!

Åh, vad skönt med fredag! Grymt skönt med sovmorgon till 11,30 också :)
Vaknade dock vi 08, lite trist, men de var bara att gå upp. Nu sitter jag här med värsting frukosten, ska bli jätte gott! :) Sen lite senare ska jag till badhuset, vi ska ha idrotts lektion där idag.. Simma är ju inte riktigt min grej, inte att springa runt i bikini heller.. Men det är ju bara att köra på :) Måste ju ha bra betyg i idrott! ;)

Sen ska jag ju träffa M, Längtar!

Inga bilder idag, ska ju till badhuset så gör inte i ordning mig förräns efter det, men jag tror ni klarar er :)
ciao


FLUM!

Nu har jag haft ngr roliga timmar med min kära mor och far!
Kolla vad vi har åstakommit!











Coolt lr hur ;)

Vi blev lite "beroende" tror jag, så pappa ska beställa hem mer imrn :P haha, vi ska ha på ena väggen precis vid ingången också ;)

Har iafl haft kul med min mammi och pappi, käkade god mat och flummade sönder, pratade mycket om studenten! :) Wiiie! Känns som om de är så nära nu ! :) Verkligen jätte jätte spännande!

Är så glá att jag har min mamma och pappa, dom får mig alltid på toppen humör när man är lite nere :) Visst att jag och mammi kan gå varandra på nerverna ibland, men när det väl kommer till kritan är hon världens bästa mamma! :)

Måste bara berätta en sak också,

Kajsa & Moa tidigare idag i Moas kök.

Moa - Kajsa kom och kolla, vad har hänt med tagentbordet?! Knapparna fastnar ju?
Kajsa - Ojdå, måste vara nån som spillt ngt! Lukta, det luktar sur mjölk!
Moa - Det är säkert mamma! Men jag lovar, jag kommer få skulden, jag är ju ensam barn!

Mamma & Moa i köket några timmar senare.

Moa - Mamma har du spillt ngt på tagentbordet?
Mamma - VA?! Nej varför tror du det?
Moa - För de är sönder, kolla! ( demosterar dom nedtryckta tagenterna )
Mamma - ah nej jag vet inte

Mamma, pappa & Moa i köket ytterligare några timmar senare.

Pappa - MEN MOA!?! Vad har du gjort med tagentbordet?!?
Moa - MEN! Jag har inte gjort ngt! Luktar som mjölk!
Pappa - Det är säkert du Moa!
Moa - Nej jag lovar, mamma hade de sist!
Pappa - Hon kanske har spillt något då
Moa - Nej hon sa att hon inte visste vad som hänt
Mamma - jo, eeh.. Det är jag...
Pappa - VA!?
Mamma - ah, eh.. råkade spilla lite mjölk igår.. Men jag har aldrig gjort sönder ngt annat!

Moa ligger på golvet och skrattar sönder, kissnar NÄSTAN ner sig.
Pappa skakar på huvudet och försöker skölja ur tagentbordet x)
Mamma står och försöker förklara sig...

hahaha..

DET var kul!!
ciao

fullfart!

Hade ingen sista lektion, så jag och kajsa åkte hem till mig och käka, ovanligt va? ;)
Hon åt sallad och jag toast! Mmmmm!
Nu har hon åkt och jag är i fullfart med att städa :) Smyg använder den där Ab tonicen, hihi (a)
Ska snart bege mig till farmor och sedan en svänga till törp, behöver ju ha skor till balen! :D

Ikväll blir det plugg, ska göra klart dom fyra talen jag har kvar på veckans planering i matteb, och sen samhälls uppgifterna, det borde jag klara, och självklart läsa 20 sidor i boken ;)

Vad ska man ha på sig på självaste studenten?! Vill ha en söt vit klänning, och vet typ exakt hur jag vill att den ska se ut, gäller att hitta en sån bara :) Kanske inte de lättaste :)

Men de löser sig nog ;)

ciao


skolan!

Sitter och har religionslektion, fattar ingenting bara tjöt tjöt tjöt!
Nu har vi snart lunch är tydligen soppa idag, så blir mackor och morötter :D nic!

Nu längtar jag grymt mycket till imorgon, jätte mycket verkligen! Ska ju vara med M då, inte träffats på hela vecka, hur har jag överlevt?

Känns iafl jätte bra att jag har mitt egna abbonemang nu, och betalar själv för det, vuxen poäng lr hur? ;)
Också fattat beslut om Garbo, berättar mer om de när jag kommer hem...
Ska fortsätta och lyssna på läraren nu, iafl låtsas lyssna ;)

ciao

imrn äre fredag!!

Försov mig... Kajsa skicka sms vid 07 då vakna ja.. Men ingen störra skada skedd, blir en slappis dag idag bara, och det passar mig perfa! ;)

Nu äter jaf frukost och lyssnar på lite musik :)
& idag blir det faktiskt att ta bilen till skolan, känner att de är lika bra :) Slutar vid två idag, så jag kan åka dirr till stallet, lite senare idag kmr jossposs förbi en svänga, hon hann aldrig det igår, det ska bli kul som alltid :)

Försökt tjata på kajsabajsa att hon ska sova här inatt, men hon är tvek! :) Så får se hure blir  :)

Nej nu ska jag tvätta annsitktet och sen bege mig till skolan :)!

ciao!

*

Jag lovade ju ;)
Så här mycket har jag och min kära vän kajsa att göra på lektionerna!

http://so-busted.blogspot.com


*


Så här såg man ut idag, lite väl kallt! Tänkte gå till och från skolan, men sluta med att jag åkte med pappa till skolan och efter skolan tog jag bussen! Men jag höll faktiskt på att förfrysa :)

Efter de hade jag ett trevligt brev i brevlådan! Mer berättar jag inte! :P
Åkte sen till stallet och det var faktiskt helt okej idag.

Nu sitter jag och camar med kajsabajsa, vi visar varandra vad vi kan göra med våra fötter, hennes fot kan se helt mongo ut! :D Galet jag vet! Hon skickar en fylle film också, tar as lång tid för den är jätte stor, men jag bara måste ha den :)!!

Nu ska jag läsa lite mer i boken, sen ska jag lägga ut en video. Och den vill ni inte missa, tro mig gillar ni bröst så kommer ni gilla videon! ;)

ciao

nu är de onsdag!

Så äntligen är det onsdag som jag gått runt och trott det är hela veckan..
Blir dock inget greys ikväll... Pandi visade en sida på internet där man kan kolla på dem gratis, avsnitten alltså :) Så ah, redan sett de som kmr på tvn idag :)

Nu är jag redo för skolan, gick upp vråååål tidigt idag, och jag är redan klar -.- smart moa! Ska alltid överdriva med tiden, men nu har jag ju iafl tid att sitta här :)

idag har jag på mig en doft ifrån hugo boss, deep red heter den.. & ah, jag trivs inte riktigt i den, ska se om nån annan tkr jag passar bra i den, annars ger jag bort den. Ingen idé att låta en fin parfym stå och bli dålig :)
Någon intresserad?


god morgon på er!

Fick sms av kajsa nu att det är vrål kallt ute, men inget kan stoppa mig, idag är den skinnjacka som gäller!

 

ciao


?!

Tänkte skriva ett lång inlägg om min häst och tankar kring det, men känner inte för de längre, en annan dag helt enkelt..

Ska snart gå och lägga mig tänkte jag, ska gå till skolan imrn :) Vet dock inte riktigt hur lång tid de tar, men ska iafl ha min skinnjacka! Såg så många som hade de idag, blir ju jätte sugen!

nej nu säger jag god natt!


*

Pandi har åkt, och jag tror limon är fixad ;)
Snart kmr Josse & hämtar upp mig, vi ska ner och fika lite :)
Sen sticker jag till stallet!
Skriver mer sen,
ciao

*

Sitter här framför skärmen och tänkte, yes ikväll är de greys! Men sen fall de mig att jusste, fortfarande tisdag! jag och dagar alltså...

Ska snart kila ner en svänga till stan tänkte jag, se om man hittar ngt roligt :)
Brukar ju bli att man gör det, men idag har jag ju som sagt no money, så blir att fönster shoppa i det fina vädret till pandi har gått klart skolan :)

Jag och Kajsa gjorde sallad förut, mm säger jag bara! Kyckling sallad!
Lyckades dock inte koka ris idag, brände fast allt? Hur lyckas man bränna ris? De är ju ngt som i stor sett ska sköta sig själv? Lr har jag fel?

Aja andra gången lyckades vi iafl, nästan.. Var nog inte helt klart men de gick ner i magen iafl :)

Sen måste bara berätta, hade ju matte b imorse, kajsa kom inte hon försov sig, så satt med min classmate Ida istället, vi var ju inte på samma tal, så jag fick ju jobba "själv" och vet ni? JAG FATTADE!! Svårare att inse de när man jobbar med ngn, men denna lektion flöt på som bara den, var inte alls trött i hövet efter två timmar.. Måste pinsamt erkänna att jag kände för att plugga mer? Så idag var matten rolig, hoppas den forsätter vara det :)

Höj volymen och sjung med denna, de gör jag iafl! :) Bara min "lilla blå" och ett par solbrillor som fattas!

ciao


memory

Jag har börjat få svårt för de där med dagarna, glömmer hela tiden va de är för dag? Kanske är för tankspridd, vem vet ;)

Sitter som vanligt med kaffét framför mig, och har nyss gjort mig i ordning, ska snart ner och hämta upp Kajsa, visst är jag snäll? :)

Fullspeckad dag idag verkligen, men tror allt att jag hinner med de mesta ;)





ciao


bjuder på mig själv!

Lite pics från idag, + på mitt hår :D Brukar alltid göra något med mitt hår, platta, locka eller något annat.. Men så här är de när jag är nyduschad och de får självtorka :)









GODNATT! <3

*

Bra dag idag :)
Åkte en svänga till törp med no money, och gjorde en hemlig sak! Mycket hemligt, beställde en sak iafl :) Visst blir ni nyfikna? :)

Sen drog jag vidare till stallet gjorde i ordning där och greja lite, sen tog jag in pollarna, gick förvånarstsvärt bra faktiskt, inget krångel alls :)

Efter de rulla jag vidare in till stan för att städa pappas kontor, det gick också bra, tog lång tid? En timme typ, brukar gå mycke snabbare... Iafl nu har jag kommit hem nydushad ätit kvällsmat och snart redo för sängen :) Tänkte lägga mig och läsa på den där boken vi har i läxa, lika bra att börja innan de verkligen är försent.. Vi ska ju trots allt skriva en recension..

Kikade in på en av mina bloggläsares blogg och hon hade lagt upp en rolig låt, bara måste lägga upp den här, så varesegoda!



Jag nöjer väl mig här och säger godnatt!
ciao

great *

Tog mig tid till att äntligen skriva den där krönikan jag tjötat om, tog mig en halv timme.. Och detta har jag dragit ut på i en vecka? Puh, så typiskt mig!

Dagen har varit toppen, hämtade upp min kära kajsa så åkte vi ner till ungdomsmottagningen och efter de vidare hem till mig och lagade pannkakor, mmm! Det var gott!

Sen åkte vi ner till skolan, och jag skulle ha matte b, fast inte med kajsa utan med kajsa (a) Rörigt va? :) Finns två kajsa, det gick väl sådär.. Vi fatta ju lite men vi körde fast, ganska ofta -.- Man blandar ju ihop allt hela tin, det är inte lätt!

Efter de tog jag svängan om farmor och kollade till lite där, och nu har jag gjort klart en del av allt plugg jag har. Borde läsa lite i boken och göra samhäll uppgifterna.. Men torp låter lite lockande... Har ju dock inga pengar kvar.. Konstigt va? Undra var dom tog vägen?

Imorgon ska jag och söta Kajsa gå till arbetsförmedlingen och sen ska vi laga sallad! Mmm!
Sen på eftermiddagen blir det lite tid med min kära vän amanda, kanske bokar limmo, vem vet ;)

Taggar också för ett gympass med matte, lär bli minst sagt spännande... Skulle gjort de idag men kände att jag behövde plugga. Har ju inte vart i stallet än heller.

Längesedan utgång nu, min plånbok tillåter det inte och är inte jätte sugen heller... Men ändå! Var ju inte ens ute när vi fira 99 dagar kvar till studenten, hade iofs mysigare saker för mig men ändå! Vad har hänt med partysuget? Får tagga inför helgen efter löning :)


ciao


*

Huvudvärk idag igen, inge vidare de här!
Sitter nu med kaffét framför mig och håller på att göra mig i ordning,
ska till ungdomsmottagningen om en stund, spännande :) haha..

Sen ska lilla Kajsa och jag göra panncakes hos maj :) Undra hur de kmr smaka? ;) Blir nog bra, fast hade vart bättre om M vart här, dom är godast!

Kan informera att min sötnos ligger ute på annons nu, räknar inte med att få sålt hon fort, utan dyker rätt person inte upp, så behåller jag henne. Men finns de nån som tänker på samma sätt som jag där ute, kommer hon ha de minst lika bra där som hos mig.

I eftermiddag blir de matte b igen, gäller att jobba på ordentligt, har ju ett visst antal tal vi måste jobba varje vecka, gäller att inte hamna efter! :)

Sen ska jag ta mig en tripp till stallet, tänkte se om de går att rida en svänga :) Lite små sugen idag faktiskt :)
Var ju tänkt att jag skulle ta mig till tanumshede idag, men jag orkar inte köra så lång, hehe.. 

På kvällen kanske, med stor betoning på kanske, söker jag upp ett gym och köper ett sånt där gymkort.. Men kanske gott folk!





älskar älskar älskar denna låten!

Bilder kmr sen,
ciao


oh no!

Nu har min sweeite åkt "/ Sett på Stig Larsson filmerna, faktiskt grymt bra :D Ätit pizza också, så känner mig lite små äcklig ^^

Nej nu vill jag egentligen bara hoppa i sängen, men har ju inte fått tummen ur och skrivit den där krönikan... Så får göra de innan det är okej att sova ^^

Wallander går ju på tvn, lite lockande att kolla på även fast jag sett den innan, är grymt sugen på att bli polis nu :)

skriver mer sen!
ciao

hrfm..

Psykot som ringde min mobil inatt ringde tydligen hem också? Undra hur jag inet hörde de?
Pappa hade svarat med de var bara tyst i telefonen, MOGET!

Nu har jag vart och handlar med min mammi, alltid lika spännande :)

ciao

inte söndag redan!?

Inge vidare sömn inatt, suck!
För de första var sängen alldeles tom, och sen så har jag rummet ovanför "pannan" lr vad de nu är, och den hade bestämt sig för att låta jätte mycket inatt, så vakna med huvudvärk, sen så äre nån dåre som ringer från dolt nr vid typ 02, tror ni ja svara?! Nej!! Ringer man mitt i natten och dessutom från dolt tänker jag minnsan inte svara!

Sen hade jag utsläppet i stallet idag där gick allt iofs ganska bra, men slog i knät nät jag skulle stänga av fläktarna, de onda knät också.. Grät nästan!

Ganska grinig med andra ord, men de fick mamma bort ganska fort när jag kom hem, hon är en mästare på de där, muntra upp mig :P Det hon gör egentligen är att härma mig, jag ser nog ganska rolig ut som sur?
Ni som känner mig, har ni tänkt på att jag stampar med vänster ben så fort jag inte får som jag vill? - Det gör jag iafl, kan informera er att de ser ganska kul ut när mamma gör det ;) hahaha.. Hon sa att det var så typiskt mig, det var så "moa".. Vad är typiskt moa? Vad är typiskt mig liksom? (kommentera) Så nu är jag på mycket bättre humör, tänt lite stearin ljus, ny duschad, ska snart börja plugg alite + måla naglarna. Kan de bli bättre? :)
En kopp kaffé till får de allt bli också :)

update mer sen!
ciao

varsegoda!



NJUT!

spy?

Japp! Så känner ja just nu!
Vräkt i mig mat och sen paj på de! Sen skulle jag springa ner till coop för att handla mjölk, och ah nu känns de som om allt är på väg upp! Mysigt! Lr inte! 
Men mjölken var go iafl ;)

Ska snart hoppa ner i sängen min, puh! Helt ensam! :O (emsam) Låter bra när man säger de, men himla fult när man skriver det :)

Imorgon blir de mys dag med Stig Larsson filmerna, har ju inte sett dom än, och pappa har köpt den senaste nu, så tar allt på en gång :)

Hmm... Innan jag hoppar ner i sängen borde jag kanske skriva klart svenskan? Så de är ur världen? Borde ju inte ta så himla lång tid?
Har lite små ångest över boken vi skulle läsa också.. Är inte så långt kvar till vecka 12,och de är inte en jätte kort bok direkt.. Hmm.. Jag börjar imrn! lovar!

Kan informera er om att mitt rum fortfarande ser välstädat ut :) Typ rekord? Men känns som jag behöver dammsuga igen -.- hahaha...

Slänger upp lite bilder ifrån min outfit som jag hade igår i de härliga vår vädret :)

Fjortis bild med telefonen, men kunde inte låta bli! Alltid retar de ngn :D


looking hot!

ciao

---

dålig update, ber om ursäkt :)
Har varit hos "m" sen igår och kom nyss hem, ska sätta mig och plugga tänkte jag :)

så skriver mera senare,
ciao

SAKNAR MIN FÖRRA HÅR FÄRG!





FAIL!

Höll på att åka till skolan grymt mycket för tidigt! Glömt att jag inte hade någon första lektion.. Tur jag kollade schemat innan jag åkte :)


Söt stil idag :)

ciao


finally!

äntligen morgon okej att gå upp!
Inte kunnat sova ngt, dumma hosta!

Nu dricker jag te, och kaffe :) Kunde inte bestämma mig, så blev både och :)
Ska snart åka, ska plocka upp en kajsa på vägen, tror jag iafl :)

Är jätte nöjd med korten jag printa ut igår på mig själv och mina kära vänner, har en bild på mig, jennifer, ija och josseposs. Där jag har på mig strumpbyxor och en tröja... Inte konstigt att jag blev sjuk. Var nog ganska självförvållat :)

Bjur på en låt eftersom de inte blir mkt skrivande nu :)



ciao

work out!

Sitter här med en sån där tränings grej runt magen :O Läskigt asså :P Men kan man inte ut och röra på sig så får man la göra det man kan :) Det gör iafl grymt ont ibland, men samtidigt en ganska go känsla :D

Har spenderat nån timme hos farmor, hon var inte hemma men jag printa ut lite kort och käka lite glass :) Min skrivare är knäpp och den på pappas jobb ville inte samarbeta :) Så imrn ska pappi köpa en ny till mig, tack för de!

Kollade på gamla kort hos farmor också, guu så söt jag var :D

Smal och konstig stil hade jag iafl ^^

Här var jag iafl lite söt :)

Här är jag :) En sjuk moa, gillar ni nagellacken? MYSTRÖJA!!! <3

Nu ska jag plugga lite samhäll, spännande :)
ciao


vilken dag

Hade ju sovmorgon idag, det var skönt :)
gick till skolan och hade religion, eller ah tog bilen till skolan.. Man kan faktiskt inte gå när man inte har någon röst, så de så :) Men jag borde kanske gått, för det fanns ingen parkering så fick parkera på sin clair, var ju inte allra värst, men ändå :)

Spenderade lite ensam tid med kajsa, alltid lika kul :) & sen hade vi samhäll. Mycket intressant lektion där vi diskuterade hur full man bör vara på studenten. Vår samhälls lärare berättade om olika tillfällen han vart med om, t ex en gång när en kille däckade innan "utsläppet" så fick lärarana gå ut och berätta för föräldrarna, och dom fick ju vackert ta ner plankatet och gå och hämta sin son. Pinsamt!
Vår lärare har jobbat i dalarna lr var de nu var, där hade dom ett "fylle rum" där dom som hade druckit för mycket innan utsläppet kunde vara och nyktra till, med andra ord typ spy! haha, enligt lärarn så funkade detta jätte bra... Detta är dock inget som finns på Agneberg :)

Sen efter den lektionen åkte jag hem, hade ingen röst så kände att det var helt okej att skippa resten av dagen. Men åkte en svänga till torp och köpte en ny nagelfil och nagellack, blev ett blått nagellack, men haft på de nu i ca 20 minuter och redan tröttnat på det.. suck! typiskt mig! Därför jag har så många tror jag, för jag tröttnar så fort :)

Fick ett roligt brev idag också, eller ett kontrakt rättare sagt :)
Ska bli anställd av kommunen, ska passa barn 16/h i månaden & få lite betalt för det :) Me like, då är jag en Nanny på riktigt :)  På tal om jobb, i slutet av nästa vecka får jag besked av eventuellt sommarjobb, spännande :)
Sandra är bäst också, som tar hand om Garbo idag när jag är inne på "det är mest synd om mig, aj min hals" :)

Bilden är tagen för några dagar sen, suck kolla hakan?! haha, bjur på't!

ciao


Lalalalalalaa


skumt!

Vakna idag och visste inte vilken dag de var. Visste att jag skulle börja skolan vid tio men vilken vecko dag, hmm!kändes som en onsdag.. Men kom fram till att de är ju torsdag :)
Nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe.
Längesen jag åt en sån här ordentlig frukost, inte vart sugen. Men nu blev de både macka och fil med banan, mm! :)

Jag har ju vart lite sjuk fram och tillbaka ett tag nu, och främst har de satt sig på stämmbanden. Vilket har lett till att min röst vart lite skrovlig och sådär. Men idag, så är den borta. Finns ingen röst. Lite läskigt faktisk.. Men känner mig annars helt frisk, så blir skolan ändå..

Jag älskar mitt rum när de är nystädat! Varför har jag inte alltid de såhär?

Nej nu blire lite sminkning, förresten de har jag glömt och berätta, har bokat sminkning till balen nu :) Känns toppen! :)

En annan grej, jag kmr typ tappa en nagel lr nått, klämde sönder den typ i stallet igår, aj aj aj! helt röd är den :O

Kolla in senare, lägger upp en låt :)

ciao

sweet!

Är med kusinvitamin!

Vi har vart på torp en sväng förut, shoppa ingenting :) Bra va?
Om det inte vore för Greys så skulle jag gått och lagt mig nu, så himla trött... Måste vara för att jag har storstädat idag :) + att jag laga mat själv också, lr ah kokade ris :) Men det var faktiskt inte så enkelt som de ser ut :)

Nu har vi nyss ätit lite, och nu sitter vi och väntar på Greys! Kan knappt bärga mig :D

ciao

härliga onsdag!

Blev som ni märkte inget mer bloggande alls igår :)
Så här är en liten update om igår.

Hade matte b lektion, vilket faktiskt gick bra :) Kände att jag kmr klara kursen faktiskt.. Kanske att ta i efter första lektionen, men läraren var så bra så jag tror att det kmr gå vägen faktiskt :)

Efter matten hade jag ju super lång rast, så jag städade hos pappa, sen kom mammi och plockade upp mig, så gick vi lite på stan och KÖPTE min bal klänning :) Så nu är den min, yey! Den är tyvärr inte i min garderob än, den ska sys in och sys upp lite så tar ett tag innan den hamnar här hemma :) & vilken de är tänker jag ju som sagt inte berätta ;)

Efter de var det snabbt ner till chaplin och köpa skynda skynda upp till svenska lektionen, efter svenskan åkte jag till stallet, var ute och red med Sandra, men de gick typ inte "/ Snön är ju så "hård" nu, så de gör ju bara ont på dom oså.. Så blev typ en sväng på en kvart bara...

Efter det åkte jag hem och duscha sen körde jag bilen till min sötnos, kollade på 2012 hann dock inte se klart den, ögonen gick typ i kors ^^

& imorse åkte jag hem super duper tidigt, alla är ju inte lediga som jag (a) Så nu har jag nyss kommit hem från stallet, sanda och jessica fick med mig på en liten promenad med hästarna.. Gick sådär, istället för massa hård snö så var det halt..

På väg från stallet höll jag på att köra av vägen, spännande! Hade lite för hög fart i korsningen så bilen åkte rakt fram och jag ville svänga.. Men precis innan snö vallen fick bilen grepp, puh!

Nu ska jag röja klart i mitt rum, och sen ut och ragga jobb!




Bild från morgon promenaden

ciao

-.-.-.-.-


En grymt dålig bild, men här ser ni lite av koftan jag köpte igår iafl


Ännu dåligare bild, men hann inte vara mer "seriös"

Kommer inte bli mycket bloggande idag, men ha koll ändå :)



Lalalalala...
Förresten grymt många besökare igen, ungefär som innan jag sluta ett tag, lite mer faktiskt :) Så fortsätt!
ciao

morn morn

Känns som onsdag morgon idag, men tisdag var det :)
Sitter med frukosten framför mig nyduschad. Ska snart göra mig i ordning för dagen :)
Blir att ha matte b nu på morgonen... Suck! Magont? - ja!

Bild kommer senare om jag hinner :) Tänkte bara säga god morgon :)

ciao

lever

Kom nyss hem efter ca tre timmar i stallet, var ju lika skoj som vanligt :)
Det är som Jessica och Sandra sa, att efter man varit i stallet är man på mycket bättre humör, och det stämmer verkligen, visst att jag är trött på allt som har med stall att göra, men idag måste jag erkänna att det var grymt kul. Även fast Sandra försökte ha ihjäl mig och Garbo...

Vi var ute och red, först red vi den vanliga turen, men sen skulle vi in i skogen, Sandra envisades med att det var en bra idé.. Tyckte kanske inte jag, stackars Garbo med sin tjocka päls och dåliga kondition tyckte kanske inte heller de var de bästa idén.. Är ju inte lätt att ta sig fram i all snö direkt.. Men till saken, vi kom i alla fall efter mycket om och men fram till en äng, och från att ta oss från stigen till ängen krävdes de ett gigantiskt hopp och massa krångel... Sluta iafl med att vi höll på att drunkna i all snö! De gick ju såklart bra, men höll på att ramla av ett ex antal ggr, på tillbaka vägen var det samma visa.. När vi red förbi "stupet" skulle Garbo självklart göra ett "ryck" inte fullt så spännande att hänga på sidan (mot stupet).. Tur att min polle har lång man :)

Efter vi ridit hade Jessica kommit till stallet, och ah.. Vi flumma sönder. Ovanligt? - nej!
Det börja med att vi skulle ta kort på min sadel (som är till salu). Det sluta så här

Detta är bara en liten liten del av alla kort som togs, men tror Sandra stryper mig om jag lägger upp fler (a)
Förresten när jag ändå pratar om Sandra, så kan jag ju bara berätta för er att hon är toppen! Hade mockat åt mig när jag kom till stallet, gulligt va? :) Sen är hon världens bästa Sandra annars också, lite som en stora syster jag aldrig fick :)

Var på torp med Kajsa innan stallet också, det var mys :) Köpte en kofta och armband, älskar't!

Skriver kanske mer sen,
ciao


KUL!!!

HAFT RAST SEN 11,00
FÅR NU VETA ATT LEKTIONEN ÄR INSTÄLLD!!!!


MIN DAG ÄR FÖRSTÖRD!


skoooool

Sitter i skolan nu, hade en lektion i morse på ca femtio minuter och där gjorde vi inget vettigt.. Sen dess har jag haft rast, så luncha med Kajsa på stan, Cactus blev de ju såklart! :) Blivit lite av en tradition :)

Börjar matte b om en stund, eller ah femtio minuet -.- KUL! Neeej!
Fick iafl gjort lite nyttigt, och var och beställde klänningen, så nu är de bestämt! Betalar i eftermiddag :)
Jag är nöjd iafl, tror den blir bäst :)

Min röst sviker mig idag igen, hes som bara den.. Men lite läckert med skrovlig röst, tkr ni inte? :)
Sitter och sjunger på denna härliga låt nu :)




och nej, jag tänker inte avslöja vilken av klänningarna de blev, blir en liten surprise på balen :) Roligt va?

Nu ska jag sjunga vidare,
ciao

?

Vem är du som läser min blogg?`

kommentera

....

Bjuder på ngr paparazzi bilder som "m" tog :)
Jag gillar inte när andra tar kort på mig (a)



ciao

måndag

God morgon!
Idag vakna jag runt 05 och var klar vaken, super pigg verkligen, så jag gick upp drack lite te, och gick och la mig igen, kunde dock inte somna om, så låg och snurra runt i sängen ca en  timme sen gick jag upp, käkade frukost och sen åkte jag till stallet :) Slängde på täcken på alla, sen hem och nu sitter jag här :)
Ny duschad och fräsh :) Idag har jag en parfym jag köpte i sommras men knappt använt, TIARA heter den, det är en svensk som har tillverkat den, och den luktar jätte sött! Och jag får massor av sommar känslor när jag har den på mig :)

Idag har de blivit mkt kaffe, och då menar jag mycket! Är inne på tredje koppen nu, hmm.. Funderar på de där jag läste om man drack för mycket kaffe, man kunde tydligen börja hyperventilera och så, läskigt!

Idag taggar jag för första matte b lektionen, ni ska bara veta vilken ångest jag har över detta!
Speciellt eftersom jag inte behöver läsa den kursen, den är liksom inte viktigt för de yrket jag valt. Borde kanske lämna platsen åt nån som behöver den.. Var ju tydligen fullt i gruppen.. Hmmm... Får se efter första lektionen.
Men samtidigt är den ju bra att ha, som min studievägledare sa på vuxenutbildningen, tänk om du ramlar och slår i huvudet nån dag, och vill byta yrke, då är de bra att ha matte b ;)
Kan ju ligga ngt i det där :)



Dagens
Rosa linne, gina tricot
Svart linne, JC
Svarta tights, gina tricot
Halsband, casslers

ciao

RSS 2.0