Just löööv it!

Mmm, shoppade loss på jobbet idag, visar snart! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA !!

Finally monday morning!

Melanie Fiona - Mondag morning

Gu så underbart att det är måndag återigen. Känns som jag haft en väldigt lång vecka. Men jag har iafl fått gjort väldigt mycket. Nu ska jag snart iväg till Vila, ganska skojj :D Nej, jätte skoj faktiskt! Hoppas jag fortsätter tycka mitt jobb är så kul! :) Ska lära mig öppna idag! ;) & imorgon ja då stänger jag själv för första gången, spännande! :D

Dåligt med uppdaterande under gårdagen men mackan kom i lördags kväll och åkte igår så vi har pratat en hel del och haft jätte mysigt! Vi var också ute och red på lilla Garbo :) Vilket gick jätte bra, trodde hon skulle fjompa runt där och vägra gå framåt eftersom vi red själva och på en nya väg, men hon trippa allt på, duktig tjej :D

Idag är det ju som jag nämnde Vila då, sen ska jag plugga och efter det får jag se om jag åker upp till vila igen. Beror på om jag känner mig säker med stängningen. Men jag tror jag gör det faktiskt :) Jag är ju ganska duktigt dåråå :) & var massa mer moment på G&B förresten, har jag nämnt att jag sagt upp mig där? Det har jag gjort iafl..

Nej nu blir det en kopp kaffé till :)
Godmorgon!!



Varning för starka bilder!!

Sandra den klantskallen satte en söm i handen!
Såg väldigt mysigt ut..
Så snälla jag ringde sjukvårds upplysningen och bokade tid åt henne! :)
Garbo är ganska söt i hennes nya täcke och grimma, eller hur? :P

Jomen jag vet

finner inga ord, massa känslor men vad ska jag säga?

Åh vad jag älskar...

denna ljuvliga morgon! Så himla gott att bara sova fyra timmar och nu vara redo för att släppa ihop hästarna för första gången, samtidigt är jag så lycklig för den där härliga magknipen är ju igång! Mm, känns som om jag har en helt fantastisk dag framför mig... Riktigt älskar hur magen drar ihop sig! Mmm!
Efter stallet blir det raka vägen mot ansiktsmålningen, yey!!

Varsegoda! Mnk tänker till!


Saker och ting blir aldrig som man tänkt sig? Eller hur? Man förväntar sig en massa från folk & det bör man inte göra.
Känner just nu att jag är så fruktansvärt trött på allt och alla. Vem kan man räkna med egentligen? Ingen.
Gäller att tro på sig själv och ta sig igenom skiten själv, Stå på egna ben och blir du lämnad så klarar du dig.
Samma som man får lära sig när man börjar rida, man ska sitta i sadeln så att om hästen plötsligt försvann så ramlar man inte ihop, utan man står fortfarande på fötterna.. Låt ganska komplicerat, men ni förstår vart jag vill komma.. Om någon plötsligt försvann ur ens liv, så ska inte hela världen rasa samman. Utan man klarar sig. Kanske gör lite ont att bara ramla av sådär, men hamnar man på fötterna så ska man allt klara fallet, eller hur?

Fuck vad komplicerad text det blev då. Räcker la och säga att mitt liv är åt helvete just nu. Tack åh hej leverpastej!



Är du ledsen?

- ja

Mumsigt!


bilder säger mer än ord.. Eller njae!

Sådärja!
Nu ska vi se här, lite små bilder från dagen!
Vi har ju hittat små kissekatter i gamla stallet, så satte mig och mös med dom en stund i morse! ;)
Sött eller hur? :)





Att ni inte kan få nog av mig va!

Vet inte vart allt jäkla ego snack kommer ifrån, måste vara för att jag fått ett grymt jävla jobb och jag är så snygg


Jag är ju så äckligt jävla snygg va


älskar idag för att idag är idag och inte en annan dag, say what?!

ignorera rubriken, vet inte vart de kom ifrån!? :S

I vare fall, upp i hyffsat tid idag inte klockan 13 som igår.. hehe!
Utan jag var iväg och lämna transporten hos sandra sen ner till stallet och tog hand om hästarna lite & sen iväg och inhandlade lite grejer på både granngården, höök och bauhouse.. Duktigt moa, duktigt.
Sen åkte jag till nya stallet och "installerade" mig där, gjorde i ordning för flytten ikväll :)
Ska bli så jäkla kul! :D Så efter jobbet ikväll flyttar vi hästarna till deras nya hem! :D Yey!
Ser fram emot det som fan, så slipper man det äckligt sunkiga stallet på Sunningen, uuääk!
Nu när man flyttat alla grejer kors och tvärs inser man hur mkt grejer man har egentligen, helt sick!
Kommer bilder på snygag moooia  lite senare,
kyss lr nått så länge !

då var de jobb dags igen!


Är man häst tjej så är man!


looking hot

or not..

Trött efter några få timmar sömn inatt och haft ett minst sagt fullspäckat schema det sista nu..
Ah så här ser jag iafl ut idag, trött och gring är jag.

Nu är man igång igen..

Har ett infekterat sår, bara så alla  vet och det gör piss ont!

Idag börjar skolan på riktigt, är ju bara fyra timmar i veckan, så idag ska jag ha två timmar historia på efter middagen.. & sen tänkte jag åka och fixa i stallet, greja lite inför flytten på fredag :D Ska bli så jäkla skoj alltså ;) LÄNGTAR!

Vad gjorde jag igår? Jag var på Ullared med min älskade kusin! Vi shoppade loss, bilen var mer eller mindre proppad med grejer ;) Vi kom fram till att vi borde nog inte åkt själva, för då har vi ingen som stoppar oss med alla impulsköp :P  hihih!
Blev iafl en HEL DEL häst grejer = nu får jag fanimej behålla hästen och ge mig fan på att det blir bra!

Sen fick jag ett efterlängtat samtal.. JAG FICK JOBBET PÅ KLÄDBUTIKEN VILA !!! :D
Det känns helt jäkla underbart! Är så lycklig! Tack Pappa för att du alltid tror på mig, det betyder! <3
Min pappa tvekar aldrig, han säger till mig om och om igen nu för tiden hur duktig jag är som sköter mig så, som lägger så mycket tid och kraft på jobb, jag arbetar mig verkligen uppåt och ah känns så jäkla underbart! Är stolt över mig själv fanimej..


Jag måste bara säga Josefine Walter, min vän, min bästaste vän,  min fin fina vän, min älskade vän! Åh min vän! Vad jag är glad att jag har dig, du är en sån fantastisk person, som gör att när allt känns svårt så får du lite ordning på röran och allt det jobbiga, du hjälper mig att tolka mina handlingar varför jag gjorde si och så.. Du är en på miljonen! Du är en sån person man kan göra vad som helst för! En som funnits mer eller mindre vid min sida sen vi var pytte ytte små, bebisar typ ^^ Att du står som min bästa vän idag, det är nog det finaste man kan få. Jag älskar dig, glöm aldrig det! & jag finns alltid för dig, no matter what!



Bilder från igår (A)











Underbart med nya grejer :D Nu ska jag göra min fin & så blir det några ärenden på stan & sen ikväll hoppas jag på ordentlig utgång!

SKOLDAGS!


Världens bästa pojkvän, utan tvekan ;) !

Jajamensan, det stämmer!
Tio röda rosor fick jag av min älskling när jag kom hem ifrån jobbet, sen har vi bara legat i sängen hela dagen och kollat på film.. Med andra ord, haft det riktigt mysigt :)
Visst har jag en riktig snygging till pojkvän! ;)


I stallet idag hitta jag och Sandra två kattungar, gu så sött! Ville ta hem dom och bara bädda ner dom i sängen :D
Nej, nu får en la ta och bädda ner sig i sängen kanske, ska ju upp till skolan imrn!
Jajamensan, börjar vuxenutbildningen, här kommer jag! :D
Natt!

Halv år med min boy!

Gu så fort tiden gick, jämförde med tiden jag känt Sandra, vilket bara är ett år? Men det känns som vi känt varann betudligt längre.. Men halva tiden har jag alltså hållt ihop med min underbara Marcus!<3
Vi skulle ju inte ses idag, eftersom jag jobbar, men igår kväll som tittar plötsligt Mackan in, snacka om att jag blev rädd/chockad/förvånad och överlycklig! Bästa överraskningen någonsin, så får se om han är kvar när jag kommer hem, hoppas! :) <3

Jag vann

Jag vann tävlingen som jag tjatade så mkt om.. Dock har bloggen jag vann i inte uppdaterat så mycket på senast, och i och med dig ramlat ner från listorna... Så mycket för alla röster. Men TACK alla ni fina läsare som röstade på mig, och har du röstat så kommentera det här inlägget så blir du länkad på min sida :) Det har jag ju lovat iafl ;)


Var och provjobbade idag... Spännande var det, riktigt roligt var det, ABSOLUT något jag kan tänka mig att jobba med :) Sen blev jag kallad till en interjuv till Jack&jones/ vero moda nästa vecka :)
yey!

Blogg död...

Nu somnar min söta blogg in.. No, just kidding..
Men har haft dåligt med den där blogg lusten nu för tin, finns inte så mkt att skriva heller, jag jobbar..
Har en grymt rolig konversation med en kille från Telenor. Kanske borde dra den för er?
Hmm... Gör det ikväll ;)

Lyx? Jo men jag vet!

Så min bil blev så kallad inlagd på verkstan igen.. Efter att dom haft den i två veckor för ngr dagar sen.. Fick ju skjuts där ifrån till jobbet, så stod jag här och funderade lite hur jag skulle ta mig hem ikväll.. Problemet löst, dom har fixat en låne bil åt mig, som dom har kört hit och parkerat :) Känns ganska lyxigt kanske? Men iofs hade vart ganska sur om dom inte löst det åt mig ^^

Ikväll blir det först att åka till Stallet.. & sen vidare mot Josefine, min älsk! Som fyller år idag. Jag ska ju upp och jobba imrn men lite firande ska jag väl allt hinna med :)

sur jävla morgon

Vart grinig ända sen jag öppna ögonen idag.. Så jäkla typiskt..
Ringde iafl verkstan, min bil är ju pajj fortfarande, dom hade inte fixat nån låne bil till mig, men jag får skjuts till jobbet och så kör dom ner bilen åt mig när den är klar :) Det kallar jag lyx? ;)
Dricker kaffe...
Fan vad grinig jag är..
Usch..

Du får mig att falla för dig, om och om igen!

Jag har nog den sötaste pojkvänen va? :)
På söndag har vi ett halv år, sex månader... Det är sjukt..
Vi kommer inte ses då, så vi firade det idag iafl, men massa mys & en lång promenad vi gick hem ifrån mig och bort och hela strand promenaden, åh vad mysigt det var :) Sen köpte vi med oss lite ifrån stan, så nu har vi verkligen frossat i glass och annat gott :) Mmm!
Vet dock inte hur det skall gå att sova i natt? Som vanligt.. Men nu är det väl dags att bli van med att sova själv igen, jag och Macki kommer inte ses på (håll i er) tio dagar... Förstår ni? Detta är sjukt.. Helt sjukt.. Han börjar skolan och jag har ju jobb då... Får väl se om detta kommer gå, slutar nog med att jag sätter mig i min fula bil och kör upp till honom ändå, bara för att få en puss liksom! ;) Men nog om mig och mackan :)

Jag ska prov jobba, yey! Fattar inte hur lätt det gick?!?
Var ute och delade ut mitt CV, sen var det en butik där jag kände att wow, här vill jag jobba! Verkligen ! Jag försökte vara käck och go, och där var jag verkligen mig själv, jag bjöd på mig själv, och gjorde verkligen reklam för mig själv, ( Tack kära handels programmet som har lärt mig detta ) Det hela slutade med att jag ska komma och prov jobba, och för en ytterligare interjuv. Och vet ni vad? Jag är inte nervös. För den tjejen var så himlans go och lätt på något sätt, känns som jobbet är mitt om jag bara är mig själv. Det är iafl på VILA på överby, en kläd butik, precis det som skulle passa mig nu känner jag.  Tjänsten kommer handla om cirka 16 timmar i veckan, och med mitt jobb på Gott & Blandat, mitt jobb hos pappa där jag ska visa hus minst en gång i veckan, mitt städ jobb, mitt jobb hos Aronsson med 16 timmar i månaden, mitt jobb hos V&M + mitt pluggande som drar igång nästa vecka OCH min häst som jag nu ska satsa på. Så känns detta helt underbart?! En tjänst som verkligen passar mig just nu, för mer timmar klarar jag inte, och inte mindre heller, för jag vill ju inte dra ner på min shopping ;) Hehe..
Är super nöjd med mitt liv nu, jag har en pojkvän som älskar mig, jag har jobb som ramlar över mig, kan livet bli bättre?

Bad update, i'm sorry?

Nej det suger, jag vet! Riktigt ordentligt också.. Men jag har haft annat för  mig helt enkelt, med andra ord, myst med min pojk! Vi har i stort sätt inte gjort ngt alls, men mysigt har vi haft, och mer mys ska vi ha!
& Elinorspelen var grym också ;) 

FACELOOK!


Morn morn!

Blev väckt 08,30 av att telefonen ringde, suck! Vakna med ett ryck iafl och det var minsan ett trevligt samtal, MIN BIL ÄR KLAR! Puuuuh, nu slipper jag åka runt i en sleten bil ^^
Iafl, bestämmer mig för att gå upp, det är liksom lika bra.
Går ner och känner mig på hyffsat bra humör, jag och mamma skojjar lite medan jag håller på med frukosten.
Pappa kmr ner och vi pratar lite ( än så länge är jag glá )
Pappa - Moa, glöm nu inte att jag ska ha dina skatte pengar?
En tysnad sprider sig i köket, jag tänker och tänker och fan också han har rätt!
Jag - Meeh
Pappa - Jo men Moa det vet du.
Pappa börjar diskutera med sig själv och jag står och muttrar..
Mamma - MEN LASSE?! Var du tvungen att ta det nu? PÅ morgonen? Du vet att hon inte klarar sånt på morgonen, hon va ju glá för en gång skull! Du kunde la tatt det ikväll eller !?
Jag - MAMMA?! Det här jävla brödet alltså, fan!
Mamma tar över bröd kniven och blänger surt på pappa..
Pappa - Ja hej då?
Jag & mamma - hej.
Älskar min mamma, hon vet verkligen hur jag reagerar på allt, hon vet att mitt morgon humör är det sämsta någonsin, verkligen. Om jag inte får vakna på rätt sätt...
Hon handlar alltid sånt jag gillar till frukost och det varierar ganska ofta, och är ngt slut brukar hon hinna med att fixa det jag vill ha innan jag stigit upp, men finns inte det jag vill ha hemma, ja då brukar det också bli ett jävla liv.  Jag kan inte hjälpa det, jag har lite dåligt temprament på morgonen ^^

nej nu jävlar!

Nu kryper jag ner i sängen! Så go natt med er!
Har huvudvärk och är snorig som fan.
Så ska sätta på en kass film och somna till.
Svarar på era kommentarer imrn,
puss på det!

Svar på era frågor :)

Vilka bloggar läser du?
Ojj, det är många! Några av mina favoriter iafl
http://paow.se/
http://puffmamaa.blogg.se/
http://ailicec.blogg.se/
http://classys.blogg.se/
Vad tycker du om att göra på fritiden?
Förutom att bara ligga & mysa med min pojkvän så älskar jag egentligen att vara i stallet, hinner dock inte med det så mycket numera.. Och nr 1 på min lista när jag har tid över är SHOPPING! ;)
Varför började du blogga?
Behövde ha någonstans att skriva av mig + visa upp mig!
Sant faktiskt, man blir alltid glá av uppmuntrande kommentarer :)
Framtidsdrömmar?
Jag ska bli polis! Ridande polis var det tänkt. Lång lång väg dit, men det är mitt mål iafl.
Så vill jag ha ett stort hus och ett eller två barn. Barn är en av mina stora passioner i liver ;)
Vart handlar du mest dina kläder?
Hmm... Mest blir det nog JC, Sisters, Vero Moda & Carlings
Men även BikBok och Gina Tricot.
Har du några syskon? Om du har det, hur många och hur gamla är dom? :)
Nej, jag har ju inte tyvärr "/ Har alltid velat ha, men det blev bara jag.
vilket är ditt favorit band/favorit artisten? :D
Hmm, har väl inget jätte favvo så, men Eminem är alltid en favorit.
Sen självklart min pojkväns band, A vain season :) Sen min nya favorit är Maddie Jane!
Vilka bloggar läser du?
Ojj, det är många! Några av mina favoriter iafl
http://paow.se/
http://puffmamaa.blogg.se/
http://ailicec.blogg.se/
http://classys.blogg.se/
Vad tycker du om att göra på fritiden?
Förutom att bara ligga & mysa med min pojkvän så älskar jag egentligen att vara i stallet, hinner dock inte med det så mycket numera.. Och nr 1 på min lista när jag har tid över är SHOPPING! ;)
Varför började du blogga?
Behövde ha någonstans att skriva av mig + visa upp mig!
Sant faktiskt, man blir alltid glá av uppmuntrande kommentarer :)
Framtidsdrömmar?
Jag ska bli polis! Ridande polis var det tänkt. Lång lång väg dit, men det är mitt mål iafl.
Så vill jag ha ett stort hus och ett eller två barn. Barn är en av mina stora passioner i liver ;)
Vart handlar du mest dina kläder?
Hmm... Mest blir det nog JC, Sisters, Vero Moda & Carlings
Men även BikBok och Gina Tricot.
Har du några syskon? Om du har det, hur många och hur gamla är dom? :)
Nej, jag har ju inte tyvärr "/ Har alltid velat ha, men det blev bara jag. Så jag är
ett bortskämt ensambarn ;)

Vilket är ditt favorit band/favorit artisten? :D
Hmm, har väl inget jätte favvo så, men Eminem är alltid en favorit.
Sen självklart min pojkväns band, A vain season :) Sen min nya favorit är Maddie Jane!

Nämen hallojsan i värmen?!

Jag är varm, ack så jäkla äckligt varm.
Saknar min boy, äckligt mkt
Trött på den äckliga flugan som envisas med att följa efter mig
Så SJUKT trött på att min häst jämt ska skada sig så hon haltar nu igen...
Nej trött och gring skulle behöva ah...

HAHA!

Älskar kommentaren jag fick av nån ;) Som fattade vem det var jag skrev om också ;)
"Blir så trött! Folk som tror att dom är ngt bara för att dom hamnar på någon jäkla lista!"

Shit vad jag håller med dig (fast Molly blev säkert "kränkt", det blir hon alltid så fort någon ens säger emot henne, oavsett hur konstruktiv man är). Och att hon sedan inte kan stå för vad hon sagt - det blir nästan lite komiskt.

yey!

Då var med med och tävlade igen då ;) Denna gången på söta Classys blogg ;) http://classys.blogg.se/2010/august/utkast-aug-10-2010.html?_tmp=12cf0ae5d7f64f6a11607a5cf94d41322f0aa95e

blir änna galen!

GAH!
Blir lite smått irriterad på en del brudar.. Speciellt när dom hamnar på blogg.se listorna...
En brud la upp en inlägg om hennes hissar och dissar..
Hon hissade att hon fått så många besökare
&
hon dissade alla "småbloggare" som kommenterade att hon skulle vara med i frågestund, eller att hon skulle rösta på dom.. Hon tycket det var tjatigt och helt ointressant för henne.. Och så dissade hon folk som kommenterar elaka grejer..
Min kommentar till henne:
WOW ! Där sjönk du i mina ögon, så nu hamnar jag verkligen på din diss lista! ( Har redan frågat om du kan vara med i min frågestund + att jag nu skriver elakt till dig )
För det första, hur tog du dig dit du är idag? Hade du  frågestund? Var med i tävlingar? Du hade inte vart på ngn lista utan alla dom som kommenterar din blogg, tänkt på det? Din attityd kommer ta dig ifrån din plats på listorna lika fort som du hamnade där... Och du räknas inte till "storbloggarna" Så du är själv en "småbloggare" GAH! Blir så trött! Folk som tror att dom är ngt bara för att dom hamnar på någon jäkla lista!
WOW ! Där sjönk du i mina ögon, så nu hamnar jag verkligen på din diss lista! ( Har redan frågat om du kan vara med i min frågestund + att jag nu skriver elakt till dig )
För det första, hur tog du dig dit du är idag? Hade du  frågestund? Var med i tävlingar? Du hade inte vart på ngn lista utan alla dom som kommenterar din blogg, tänkt på det? Din attityd kommer ta dig ifrån din plats på listorna lika fort som du hamnade där... Och du räknas inte till "storbloggarna" Så du är själv en "småbloggare" GAH! Blir så trött! Folk som tror att dom är ngt bara för att dom hamnar på någon jäkla lista!

Såna brudar kan la bara gå och lägga sig? Va? Förtjänar inte dirket vår tid. Det var iafl SISTA gången jag besökte den bloggen, uuäääk!
Fick svar på kommentaren... Moahahahaa!
Oj jag ber om ursäkt :$ det var inte menat så, snälla förlåt. :( Fan.. Allt blir så annorlunda när man skriver på internet. jag ändrade lite på det jag skrev så att fler inte ska tro sådär =/ För jag lovar, jag menade INGET illa i det jag skrev, och jag anser mig verkligen INTE som någon större bloggare :P

?


Kom igen nu, nu har ni chansen, fråga vad ni vill :) Fram tills klockan 16,00 idag!

:(


Läs artikeln http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article7604341.ab
Jag blir galen alltså, en häst bara störtar.. Ligger livlös och kill jäveln som kör är glá att hästen klara sig och att han själv inte fick ngr skador, men är piss på att han inte vann loppet -.- IDIOT! En häst  låser sig inte bara, sticker och faller till marken och sen reser sig upp och så är det bra. FY FAN för travfolk alltså! Så jäkla typiskt! NU ÄR JAG ARG!

outfit

Off to work!

Finner inga ord..


!!

Ja men vad säger ni, rösta :) Det vet jag att när är bra på :D

Big fail för Kissie!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/toppbloggarna/article7582300.ab

Trodde klockan var 16 lr nått

Men var inte så mycket än, massa timmar kvar på jobbet !

jobbeliiiijobb!

Jobbar idag & vet ni vad? Det känns riktigt bra :) Gott att kunna dra ihop lite egna pengar ;)
Min mobilräkning betalar jag själv
Jag betalar hyra hemma
Jag betalar bensinen själv
Jag betalar ALLT med hästen själv
Alla kläder osv som jag köper betalat jag själv
Shampoo, balsam, tandkräm osv..

Det enda som jag inte betalar är väl maten hemma
Så borde jag kunna flytta hemifrån, kanske inte ska spendera flera tusen i månaden på shopping, för det gör jag faktiskt som läget är nu & det är faktiskt inte så smart...
Skriver mer sen,
puss

My day off

Min lediga dag på jag vet inte hur länge, skönt som fan! :)
Men i morgon är det full fart igen, puh! jobb, jobb och ännu mera jobb nu i några dagar framåt :(
Marcus är här sjuk är han, men han är ändå här :) Han ska ut och greja med sin bil och ja, jag ska ta och fixa några ärenden på stan, vi var på torp nyss, eftersom macki va klen hann jag inte shoppa så mycket, men blev lite grann iafl :)
Bilder kommer sen,
ciao

Thinking about it alot


Redo för dagen!

Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att bege mig mot Ljungskile, ska passa V&M idag, så himla mysigt! :)
Och efter det kanske jag får träffa Marcus, hade verkligen vart på tiden igår när jag skulle lägga mig i tid för att orka upp idag, jag det tog väl tre timmar eller nått innan jag kunde somna..
Behöver min pojkvän :( Typ nu ! Blir deppig på riktigt!
Tävlingen skulle vara avgjord igår, men har dock inte sett ngt inlägg på det än.....

ÄNTLIGEN! Jag bara älskar att provicera!

Jag hoppas verkligen att du läser detta som skrev den här kommentaren till mig!

Anonym om ALLA NI JÄVLAR!:
men herregud va fan äre med dig !?
såg du hade kommenterat ämmis.blogg.se.. Omg asso va patetiskt kommentar du skrev. Tänk om du hade blivit det! orkar nt slösa tid på att skriva hur dum du är :s
Ja du, tänkt om jag blivit det... Tänk att lilla du, antagligen en små brud, så har jag det! Så kalla mig dum & patetiskt, men den bruden söker ju bara läsare och tycka synd om mig kommentarer! Och du är ju bara en feg ********* som inte vågar skriva vem du är !

ALLA NI JÄVLAR!

som klagar på att er semester är slut... Gå och dra ngt gammalt över er!
Ni har iafl HAFT semester! Fyra dagar var jag ledig som mest i rad i sommar, så kom inte och klaga!
Så det så!

älska

"Love The Way You Lie"
(feat. Rihanna)

[Chorus - Rihanna:]
Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem]
I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off of love, drunk from my hate,
It's like I'm huffing paint and I love it the more I suffer, I suffocate

And right before I'm about to drown, she resuscitates me
She fucking hates me and I love it.
Wait! Where you going?
"I'm leaving you"
No you ain't. Come back we're running right back.
Here we go again
älska
It's so insane cause when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind at his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snapped
Who's that dude? I don't even know his name
I laid hands on her, I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

[Chorus - Rihanna:]
Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem]
You ever love somebody so much you can barely breathe
When you're with 'em
You meet and neither one of you even knows what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling

Yeah, them those chills you used to get 'em
Now you're getting fucking sick of looking at 'em
You swore you'd never hit 'em; never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face spewing venom in your words when you spit them
You push pull each other's hair, scratch claw hit 'em
Throw 'em down pin 'em

So lost in the moments when you're in them
It's the rage that took over it controls you both
So they say you're best to go your separate ways
Guess if they don't know you 'cause today that was yesterday
Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playing over but you promised her

Next time you show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave out the window
I guess that's why they call it window pane

[Chorus - Rihanna:]
Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Eminem]
Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me

But when it comes to love you're just as blinded
Baby, please come back
It wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though

Come inside, pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk
I told you this is my fault
Look me in the eyeball,

Next time I'm pissed, I'll aim my fist at the drywall
Next time. There won't be no next time
I apologize even though I know its lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
Im'a tie her to the bed and set this house on fire
I'm just gonna

[Chorus - Rihanna:]
Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Sunday morning!

Åh, vad jag älskar denna söndag! Helt juvlig! Fantastisk ! :) Var så himla härligt att gå upp när klockan ringde, jag riktigt skutta upp ur sängen, jippiieee ännu en dag på jobbet!! Eller inte... Snooza typ tre ggr, sen gick jag till sist upp, och höll på att somna när jag körde hit. Är verkligen helt koma... Var ju ändå i säng strax innan halv tre så...
Nu jobbar jag mina timmar & sen åker jag hem och tar det lugnt? Nej..
Jag åker hem och städar både på mitt rum & på pappas jobb. Sen ska jag iväg och rida lite tänkte jag, änna på tiden :)
Vad gjorde jag igår? Bad update! Sry!
Försökte ju visa er en bild igår, vilket gick minst sagt åt skogen, alla bilder blev gröna? Suck.. Hade bjudits på en as go bild annars :) Vi tog det egentligen lugnt igår, lyssnade på go musik & drack lite smått, eller ah ^^ Jag var väl den enda som drack lite smått kanske :)

Nu till något ni egentligen inte vill höra ngt om, men jag måste få lätta hjärtat!!
Marcus, min underbara Marcus! Jag vet inte vad det är med mig, men saknar dig så det verkligen gör ont "/
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och lägga mig bredvid dig just nu, skulle nästan gjort vad som helst bara jag fick göra det! Vi måste ses imrn, tror inte jag överlever en natt till annars!

Då var det party då!

Sitter just nu i stan på en liten förfest, webb cameran funkade inte "/ Så blev inget kort men det överlever ni :)
Ser att besökarna minskar? Vart tog ni vägen??

Skriver mer när jag kommer hem igen!


jobb make-up vs party make!

Har varken tid eller lust att sminka av mig sminket jag redan har på mig :)
Men för att få en liten party känsla bestämmer jag mig för att köra på lite mer smink.
Hade en make-up som redan var ganska tuff, ganska stark mycket färger.
Så jag förtydligade den bara ytterligare, jag sotade lite och förlängde den svarta linjen på ögonlocken + att jag gjorde den grövre, det räckte! Så nu är jag redo! :)

Du röstar! Det tkr ja om!


Lovely!


"I Want You To Want Me"

I want you to want me
I need you to need me
I love you to love me
I'm begging you to beg me
I want you to want me
I need you to need me
I love you to love me

Shine up my high heel shoes
Put on a brand new shirt
Get home early from work
If you say that you love me

Didn't I, didn't I, didn't I see you crying
Didn't I, didn't I, didn't I see you crying
Feeling all alone without a friend you feel like dying
Didn't I, didn't I, didn't I see you crying

I want you to want me
I need you to need me
I love you to love me
I'm begging you to beg me

Shine up my high heel shoes
Put on a brand new shirt
Get home early from work
If you say that you love me

Didn't I, didn't I, didn't I see you crying
Didn't I, didn't I, didn't I see you crying
Feeling all alone without a friend you feel like dying
Didn't I, didn't I, didn't I see you crying

Feeling all oa lone without a friend you feel like dying
Didn't I, didn't I, didn't I see you crying

I want you to want me
I need you to need me
I love you to love me
I'm begging you to beg me
I want you to want me [4x]

FACELOOK!


SPÖKE?! Varning, starka bilder!

TOTAL MAKE OVER!? Eller..
Ja så ser man ut efter att fått för lite sömn och när man har alldeles för mycket att tänka på gott folk!
Tur att lite smink kan rädda dagen! :) Iafl göra så att inte kunderna vänder när dom ser mig bakom kassan :D

LEDIG LEDIG LEDIG!


Måste bara säga, jag älskar dig´!


Jag ska visa er, hur GOD min kaffe ser ut!


ramlade i säng 02,30

Blev en sen kväll igår & nu sitter jag här med frukost i magen :) Första dagen jag inte ska ta en tablett! Jag är så lycklig, inget mer illamående! :) Yey !!
Snart blir det att göra sig i ordning, för ja gissa.. Jobbet väntar, Gu så kul! Njae..
Trött, skallebank & vill deffenetivt ha mer kaffe! Så ska snart orka dra mig ner :P
Jag har jätte problem att välja vad jag ska jobba i för kläder idag, det är ju liksom varmt på gott & blandat men nu är jag typ djupfrusen så känns inte lockande att ta på sig shorts.. Lägger upp en bild sen så ni får se vad det blev :)

Är ni vakna?.... Det är jag !

Sitter och är fortfarande barnvakt :) Barnen sover ju sen länge så jag sitter här och spanar runt på alla mina läsares bloggar, gu vad jag uppskattar er som röstar! Ni är ju verkligen änglar :)


Men nu ska jag allt berätta en sak för er kära läsare... Jag har så fruktansvärt ont.
Dels i min fot, som min alldeles fantastiska häst lyckades mosa förut.

& sen äre ju inte så jäkla lockande att åka hem och veta att sängen är tom.
Låter säkert jätte töntigt, men för er som inte följt bloggen så länge så kan
jag berätta att jag drömt mardrömmar under en period och usch en lång historia!
Detta försvann iafl när jag och Marcus började sova med varandra så mycket som
vi nu gör. Hans muskulösa armar runt mig gör väl att jag känner mig trygg.
Och sover numera hur tryggt och säkert som helst. Men fasar alltid för dom få
nätter vi sover ifrån varandra :( Brukar ju iofs gå bra... Men ändå?!

Räknat ut alldeles själv att jag och min boy inte kommer ligga och sparkas med varndra om nätterna förrän om typ tre dagar, och det är om jag tar mig upp till goodtown efter jag jobbat. Vilket jag antagligen kmr till att göra!

VARNING KOMMER LÅTA SOM EN BORTSKÄMD SNORUNGE NU..... Men jag är sjukt trött på allt jobbande! Okej barnvakts jobbet är helt ok. Jag kommer på eftermiddagen och åker hem på natten, det funkar. Men butiks jobbet tar ju upp mer tid på ngt sätt? Jag har just nu fyra jobb och det tar på en, det gör det. För när jag är ledig så det ändå jag orkar med är att vara hemma + att shoppa då såklart men det är ju som en drog för mig så ;) Näje men ärligt, det är liksom all ledig tid går ju till att vara med Marcus, för när man inte träffats på ngr dagar längtar man så det gör ont i kroppen! Men jag vill ju ha tid för alla mina söta vänner också? Hmm.. Sen till hösten ska jag plugga, sköta fyra jobb eventuellt fem + pojkvän & vänner och framför allt hästen som jag ska satsta på nu igen.. SÅ fort jag kommit över att hon mosade min fot, hästjävel!



Har inga bilder på datorn, men slänger upp en gammal, för er nya läsare som inte vet hur jag såg ut "förr" :)
Nu får ni sussa så gottit med era pojk/flickvänner eller ensamna eller vem ni nu kan tänkas dela säng med!
NATT!

EFTERLYSES!

Är det ngn häftig människa där ute som kan vara en vänlig själ? Skulle behöva lite hjälp med blogg designen,
hör av er !:D

Lyssna noga nu!

Alla ni som röstar/röstat på mig, på söndag när jag berättar hur det fick för mig, så vill jag att ni som röstat kommenterar, så får ni en länkning, okej? Deal? Så gå in och rösta nu på http://feliciaaulen.blogg.se/2010/august/rosta-finalisterna-ar.html#comment !! & Håll tummarna för mig, går det upp för mig så drar jag er med mig mot toppen!!



Och hallå hallå hallå!!!! Finns det
intresse för veckansblogg här??
I så fall skriv att ni är med, så drar vi igång en sån tävling! :D

My first!



Hihihi, min första idolbild, ganska sött eller hur? ;)
TACK http://ohlssonsdotter.blogg.se/ 

Shhh.. Jag tror jag leder!


Ögongodis! Jo tack, jag vet! ;)


hard work work!

Nej inte direkt :) Ska passa tre små busfrön, så det är ngt jag gladiligen gör ;)
Jag och Marcus har legat i sängen HELA dagen, mmm! Har varit alldeles underbart! Sovit flera timmar vilket känns awesome! ;) Så nu är jag pigg och redo för att leka med barnen :) !
Men först ska jag köra ner Macki till buss stationen, & nu kmr vi inte ses på massa dagar.. Vet inte hur jag ska överleva detta? Antagligen lär min katt få bli offret, med andra ord att jag "tvingar" henne att sova bredvid mig ;)
Ger inte samma effekt som med Marcus, för inget är ju mysigare, men det kanske kan funka! ;)
Förresten... Vad har ni för morgonrutiner? Du & din älskling (om du har ngn). Kommentera gärna och skriv hur era typiska morgonar ser ut ;)

Och för allt vad de nu är värt glöm inte att du ska gå in på denna länken http://feliciaaulen.blogg.se/2010/august/rosta-finalisterna-ar.html#comment och bläddra längst ner på sidan och kommenterar att du röstar på nr 3 :)
Vore jätte gulligt!

Vinner jag så kommentera att du röstat på mig och jag ger dig länkning på min sida!!
:)


du ska gå in på denna länken http://feliciaaulen.blogg.se/2010/august/rosta-finalisterna-ar.html#comment och bläddra längst ner på sidan och  kommenterar att du röstar på nr 3 :)
Vore jätte gulligt!

God morgon i regnet!

Sitter ny duschad & ska faktiskt krypa ner i sängen igen, jag och Marcus gick upp tidigt idag för hovslagaren skulle komma och sko min häst, inte jätte kul! Garbo hade bestämt sig för att hon inte ville skos idag, gu så kul...
Så nu ska jag försöka slummra några timmar till framför ngn action och sen äre barnvakt som gäller :)
Ni har väl inte glömt att rösta? :) Gå in och kommentera att du röstar på nr 3 !
http://feliciaaulen.blogg.se/2010/august/rosta-finalisterna-ar.html#comment
Alla ni som röstat, tusen tack verkligen! Det värmer! :) <3


GOTT MED GODIS!

natti natti ! <3

Nu blir det sängen med min underbara pojkvän!
Sov gott !

Gosiga inköp!


Vad söta ni är!

Slängde en koll på röstningen, & ni röstar ju för fullt! ;)
PUSS PÅ ER !

<3

Här ser ni lite av ett av linnena jag köpte idag ;) Får visa resten sen :)
Har släkten på besök så nu ska det äta grillat! :)
Sen ikväll åker jag och hämtar upp min boy och hans kompis i Grundsund :) Jag är en ängel jag vet!
Tack tack tack! Ni som röstar, gulliga ni är!
Fortsätt rösta! Nr 3 har jag! :)
http://feliciaaulen.blogg.se/2010/august/rosta-finalisterna-ar.html#comment

Åh, jag älskar er :') ! <3

Nyss gått på passet på jobbet, men är alldeles för nyfiken så kikade in och kolla om jag fått ngr röster & det hade jag! Tack så jätte jätte mycket för alla röster! & fortsätt rösta gullungar! http://feliciaaulen.blogg.se/ - bläddra ner till inlägget om finalisterna och kommentera att du röstar på nr 3 ;)

Hann med lite shopping också! Lite på rean & lite höstnyheter!
Visar det ikväll!

vad hände här då?

När man tatt en antibiotika tablett mår man så illa så man vill skjuta sig själv typ...
Och när man står och kastar ner skräp ifrån blomman genom fönstret & mamma kommer på en ser man ut så här...
& när man kommer på att man är jävligt töntig i cam, ja då ser man ut så här...

TUMMEN UPP TILL ER !! <3

Fortsätt rösta ni är hur grymma som helst!!!

Give me your vote ! Pls!

Hallojsan igen! En lite gladare Moa här nu!
Eftersom jag blev en av finalisterna på http://feliciaaulen.blogg.se/ så fick jag allt ett leende på läpparna ;)
Tycker att ni alla ska gå in och rösta på mig, ni går in på länken ovan, och bläddrar er ner till inlägget med finalisterna, sen kommenterar ni det nr ni vill ska vinna, nr 3 då såklart ;) Puss på det!

Jag har en liten grej jag är beroende av, parfym!


Idag blir det den här godingen som får hänga på mig :)


Tiara - Mmm, vilket goding! Inte från årets kollektion utan förra sommarens, det är verkligen söt och fruktig och jag bara älskar den, men känner sommar ut i fingerspetsarna när man bär den här doften. Den är också tillverkad av en svensk ;)

Jajamensan, ingen som ser att jag har en infektion i kroppen här inte ;)
& känner mig lite bättre bara en aning snurrig? Okej, mer än vanligt!
Snurrig är jag ju alltid ! :)
Så här skulle jag sett ut idag, men redan bytt orkar dock inte ta ny bild!
Sry!
Glöm inte rösta sötnosar http://feliciaaulen.blogg.se/
Kommentera nr 3 :)

Nämen var det en godmorgon idag?

Nej det var det fanimej inte...

Nyss tatt en tablett och snart ska jag berätta för er så springer jag till toaletten. Det är helt sjukt hur dåligt man mår. Den här må illa känslan och jag vi kmr inte överrens.. Inte alls!
Idag vakna jag sur och grinig och självklart gick det ut över min söta mor, men jag tror hon överlever. Hon känner mig ju.
Blir till att kanske jobba några timmar i eftermiddag ändå.. Om jag orkar som jag mår nu så vet i fan alltså, usch!
Ah, hoppas ni haft en bättre morgon än jag iafl :)
Puss på er!

<3

Följ min blogg med bloglovin
Nu ska det minsann bli mys med tvn, sov sött!

up & down

... Alla har vi dagar då allt känns åt helvete, dock känns det som det blir fler för mig igen? Måste vara medicinen som får mig må så jävla piss alltså...

Hatar't imorgon ska jag ha en tycka synd/kräka ner toaletten dag.
Bara så ni vet alltså.

På kvällen kommer släkten? Jag var ju sjuk?! Ingen som noterade det nej. Tack!

Nej imorgon när jag mår som allra värst ska jag åka ut till min häst, lägga mig i hagen och bara invänta att en huggorm ska komma och attackera mig?
Gud så negativt det blev helt plötsligt?
Mina besökare ökar igen? Så tydligen tycker ni om depp inlägg, patetiska ni är hörrinini! Naj, förlåt! Tycker om mina läsare :)
Jag lyssnar sönder seal just nu, älska och älska. Puss på det.

Marcus och jag är inte med varann för första gången på länge? Vi bor ju typ ihop nu? Mamma verkar ha saknat han lika mycket som mig nu när dom varit bortresta om inte mer? Det är något med den där killen alltså, alla bara älskar honom? Mm, kärlek till min boy! <3
Jag har skrivit Cv, fan va grym jag var då :D
& godis har jag ätit
oh jo glöm inte illa mår jag!
Nämen vänta här? Gravid?
Nej det tror jag inte va!
Natt på er, ska nu invänta en sömnlös natt då jag inte har någon att sparka på i sängen.

& förresten....

Så var jag med och tävla nu i http://feliciaaulen.blogg.se/ för att bli veckans blogg där!
Hon driver en jätte käck blogg, älskar verkligen hennes look på bloggen! Den är grym! Sen skriver hon intressant ockås :) Så håll tummarna för mig nu ;)

pust och stånk

Mår fortfarande dåligt, är kvar på jobbet ändå. Tur Niklas kan hoppa in morgon om jag fortfarande mår pyton :)
Haft oerhört goa kunder idag, tur är la det, annars hade det vart lite surt att stå här :)
& fiska nästan åt mig ett jobb, ska höra lite mer med den personalansvarige, för behöver ju mer jobb nu till hösten, åh vad härligt det hade varit om jag fick det jobbet..
Vill hem och träna, riktigt svettas. Men när man är sjuk som jag så får man allt stå över det i några dagar... Suck, blir att sätta sig framför datorn istället och jobba ihop ett riktigt bra cv :) Så i helgen ska jag ge mig ut! yey !!
& förresten missa inte min pojkväns bands spelning på Ellinorspelen nu den 14 augusti!!!

Nu kör vi !


:(

Jag mår illa!

sjukhus outfit & sen... ?

Sen dog jag. Helt ärligt. Jag lovar. Verkligen svär alltså. Eller nej så var det ju kanske inte direkt..
Gick ner till sjukan fick vänta i en så där 40 minuter sen lämna kissprov och sen hem igen. Vänte tiden var på tre timmar & eftersom jag bor så nära sjukhuset så kunde dom ju ringa ner mig när jag skulle få träffa doktorn. ( Tur mammi jobbar där så man får lite lyx ) Dom ringer ner mig så jag ska vara där vid 22, går dit och ungefär 22,30 får jag träffa doktorn. Urinvägsinfektion som har gått långt antagligen, eftersom jag har smärtor upp i ryggen, yey så himla mysigt! Så antibitoika gu så smarrigt! Vandra vackert hem igen med mina smärtor och upptäckte att Marcus hunnit hem, åh så mys så kröp ner i sängen med honom och kollade på någon kass film, åh så mys!
Vaknade med migrän och det vart ju himlans käckt hörru! Vi gjorde la inte speciellt mkt, var på torp och hämtade mer mediciner till mig, och jag shoppa inget mer? Förvånad! Sen åkte vi hem igen om jag minns rätt? Lagade våfflor? Ja minnet är inte som det har vart.
Var väl en seg kväll och igår vaknade vi vid 13, helt sjukt aldrig vart med om liknande! Men trots min härliga migrän så åkte vi till outlet butiken på väg mot mackan, och vet ni vad? Den sög totalt. Hittade ingenting. Sen åkte vi vidare mot Erika i Brastad för hon hade kalas, åh grattis lilla gumman! :) <3
Sen var det vidare hämta ut marcus paket på posten, han har köpt ngt nytt till bilen, ovanligt va? ;) haha.. Hem och lämna det hos han & sen vidare mot stallet, flyttade hästarna, åh älskar Garbo, hon är bara för söt alltså¨!
Sen hem och ta äckel tablett ngr timmar försent och jag mådde pyton men eftersom mina päron kmr hem idag så var det stor städning av huset, yey! Inte...
& sen deg framför tvn och slockna, var dock inte lätt man mår ju så illa av tabletterna, så fick smsat med underbara Sandra tills jag somna, för Marcus låg och snarka gott den rackarn & han var minsann pigg i morse han, jävlar var energi den männsikan kan ha! Själv kände jag mig som en zoombie och efter morgontabletten var jag tillbaka i illamående tillståndet igen. Så nu står jag här, i butiken och vet inte riktigt om jag kommer klara en hel dag, usch lid med mig!

sjukhus outfit!


MYS!

Ska till sjukhuset 18,30.. För att fördriva tiden har jag haft en mysig stund med min söta kisse! Flizan <3




Vilken kväll :D

Efter jobbet drog jag hem och städade lite smått och sen gjorde jag mig i ordning och stack iväg på en för fest med min kära "stora syster" Sandra, åh vad vi alltid har kul! :) Vart en helt ok kväll, men gud så himla äckligt trött jag är. Ögonen går i kors på mig! Försöker hålla mig vaken för Marcus ska förbi och hämta en grej, men känns som jag skulle kunna somna nu rätt upp & ner x )
Imorgon taggar jag jobb, hoppas att det blir mycket folk! :)
natt!

RSS 2.0