Trött på slask!



Bjuder på denna bilden, den är ifrån Thailands resan i år, man längtar verkligen tillbaka när man kollar på korten, annars så har jag det riktigt bra i "blöta" Sverige ändå.

Har inte så mycket mer att skriva, bloggtorka!? :O
nejdå! Men imrn bryter jag löftet jag gjorde i morse, blir att ta bilen till skolan :O

Berättar mer om de imrn ;)


ciao



KÄRLEK


oj

Såg att inlägget ifrån i morse aldrig kom upp, så skickade iväg det nu :)

Sista dagen på lovet kan beskrivas med ett ord, mys!


ciao

härliga söndag!

Vaknade nyss, har sovit i ca 10 timmar... Behövde nog lite sömn tror ja :)
Nu sitter jag här som vanligt med kaffet och ska snart dra mig iväg till stallet, känner inte för det!
Måste rida idag också, måste verkligen!

Nya löften från vecka 9
Gå till skolan
Rida minst 5 dagar i veckan
Klara matte b!

Måste ha lite mål så jag kmr någonstans med mig själv :)
Glad att pappa ska köpa hem några träningsmaskiner, så jag kmr igång med de också :)

Nej nu ska jag sätta mig i en iskall bil och köra till stallet, brukar ju vara kul när jag väl kmr dit iafl :)

ciao

i'm back



Detta är nya headerna som Mattias Johansson gjortde åt mig, har lite problem att få upp den bara, ska greja mer med det imorgon.

Ja, nu drar jag igång bloggen igen.. Har ju haft lite bloggtorka (med flit) men nu kör jag på igen :)
Idag lever jag upp till mitt namn iafl :) Brukar ju sitta barnvakt lite då och då åt mina sötnosar i Ljungskile, men idag fick jag även hoppa in hos en till familj, spännande :) Det gick ju suveränt, alla tre sover nu och här sitter jag och vräker i mig godis :O Blivit alldeles för mkt sånt på lovet, usch inge mer nu! :)

Hann även med ett besök hos pandi innan jag åkte vidare till nästa familj, mys! Inte umgåtts på länge :)

Lite om vad ni missat

Under lovet har jag inte gjort alls mycket, tatt de lugnt mest :) Vart med min sötnos såklart, och även tatt hand om sandras häst en del, hon pluggar ju, så ibland åker hon iväg ngr dagar och då hoppar jag in :)

Var på gbg horse show också i torsdags, köpte bara ett regntäcke och ett grimmskaft, (bra moa!) Var nära att det blev ytterligare ett par ridbyxor, men blev övertalad att låta bli, tack! :)

På måndag börjar skolan igen också, har matte b då, det ska faktiskt bli... intressant.. Har vart lite nervös inför det, men jag har änna intalat mig själv att de kmr gå super, jag menar dom andra kurserna som är kvar är inte direkt svåra, så dom borde jag klara ganska lätt, liksom bara att fokusera på matten, esch jag klarar det ;)

Min bil är på verkstaden också, finally! Blir säkert en ny bil snart ändå, men ändå gott att ha den fixad :
Inte kul om bromsarna låser sig när dom känner för det "/

Balbiljetterna är betalda också, gött! Klänningen betalas på måndag, sista rycket nu då


Var inte oroliga dom vita "sträcken" solar jag bort i turkiet i maj!



Vilken av dessa? Den röda kan jag göra om sen, bara att ta av en del av de som är under, samt sy upp den till typ knä höjd lr vad jag själv tycker, så är de en party klänning, det är ju ett stort + Men sen så är den mycket klänning att bära upp, men har ju längden och kroppen för det.. Men ah svårt! Sen den lila tkr jag är söt, och de är den som de flesta jag frågat tycker att jag skall ta.. Behöver inte vara just lila, men blir nog de om det blir den klänningen, så vad tkr ni? :)

Sen vill jag bara säga att det är jätte kul att jag fortfarande har bloggläsare varje dag nu under tiden jag inte bloggat, dock inte lika många men vissa dagar sticker mätaren iväg, kul! :) Trogna bloggläsare med andra ord. Tack! :)


Nej nu ska jag bänka mig framför tvn, men godis! Men ingen cola faktiskt, vatten (A) Blitt lite av min nya drog  :)

ciao

HA HA HA HA !

Fick just tillbaka motivationen till att börja blogga igen :D
Härlig kommentar där: haha måste bara säga de! sett din blogg ett par gånger nu du är ju alltid lika grinig i dina blogg inlägg varför? sen de jag bara måste säga kanske dags att fixa ordning sig du ser ju inte speciellt bra ut på något av korten! mer vill jag inte lägga ner på din blogg nu för utom att du är värdelös....

Åh, love it ! Ge mig mer!
Skrev blogg för min skull, och ah om du nu tkr den är så kass så klicka ner då ? :) Har grymt många läsare och en mindre kvittar faktiskt! ;)
Sen att jag ska fixa i ordning mig, varför? Är super duper nöjd med mig själv :) Så nöjd att jag inte ens behöver klanka ner på andra för att själv känna mig bättre ;)  ? Om du förstår vad jag menar :)


bye bye

Nu kommer bloggen ligga nere under några veckor.
Ha det bra!


Inge kul!

Nej det är inge vidare att vara sjuk, jag har ju lov nu! Vill inte sitta hemma då.. Så de gör jag inte heller :)

Hehe, vakna vid åtta imorse och tänkte j*vlar nu är jag sen, och sen pang somna jag igen.. Och vakna vid halv tio.. Kajsa berättar att om vi gör ngr uppgifter i skolan nu, så får vi ledigt resten av dagen och imrn.. Så ja, hehe fräsch som alltid hoppade jag i myskläderna och bad mamma köra mig till skolan.. Gör dom där j*vla uppgifterna och sen ska jag gå upp till Kristina ( läraren som jag missade provet hos). Skulle förklara att jag inte kunde göra provet med feber och allt, hennes svar? - Lugnt, vi gör de nu istället.. Min tanke, NO!
Fan, men ah vi satte oss i ett klassrum och jag fick göra provet muntiligt, tack och lov! :) Tkr det är lättare, och lyckades iafl prata till mig ett vg, det duger gott och väl med tanke på lite jag pluggat.. Var ju en svänga i Brastad igår, så blev inte mkt pluggande...

Just nu borde jag bädda ner mig i sängen och inte gå ur för än jag kan ta ett andetag utan att hosta :) Men ikke!! Nu ska jag iväg och städa hos pappa, sen blire en svänga till stallet, efter de blire kanske lite lugnt om inget annat dyker upp..
Imrn drar jag till Kajsa, mysigt! Vi tänkte festa loss lite, men insåg att vi var afattiga studenter så myskväll istället, de duger ju det med :)
På lördag blire kanske en svänga till gbg?? Spännande i så fall, aldrig kört där.. Får väl se om jag överlever :)

Förresten, gillar min röst när jag är så här hes, blir ganska läcker när jag sjunger ^^
Nu ska jag gå och hosta lite på mamma, ciao!

^^

Hej och välkomen feber!

Vilken ska jag ha?



-.-

Jag måste bara få öppna käften, så nu skiter jag i allt jag tänkt att hålla tyst om.
Jag är trött så jävla trött på allt och alla!
Kan fan inte en enda jävla människa vara mänslig?!
Det är en överdrift jag vet, har underbara vänner som är toppen.

Men sen så finns de dom man egentligen bara önskar ett skott i pannan. Folk man stör sig på, retar sig på. Och vet ni vad det grundas inte på avundsjuka den här gången som folk ofta tror.

Som Kissie t ex hennes sätt att skriva hatar jag verkligen, hon är hånfull, (okej senaste inlägget hyllar hon sina läsare) Men ändå? Vad vinner folk på att vara otrevliga?

Jag säger inte att kissie förtjänar ett skott i pannan, jag tycker bara inte om hennes sätt att skriva. & på svar på frågan jag vet kmr komma, varför läser du de då? - gör jag knappt, händer att man svishar förbi den nån gång i bland, i brist på annant. Läser inte andra bloggar så mkt.

Nej, så vem förtjänar ett skott i pannan då? - Ja, egentligen gör ingen det. Säger inte att jag vill att nån ska dö, utan mer att ibland blir man så trött och irriterad på personer att man bara ÅH försvinn...

Men jag var ju en snäll flicka, så inte önskar jag livet ur någon..

Nej, haft tre ordentliga host attacker här nu, (Amanda Sörensen kmr du ihåg när jag var så sjuk? Lunginflammationen? Du sa att när vi blir stora så äre du som får köra bilen, eftersom jag svimmar jämt när jag skulle hosta, nu äre så igen, så du borde vara här och köra min bil nu? :) )

nej som sagt, haft ngr hostattacker här nu, så drar mig hemmifrån kan inte vara ensam när det blir så här, låter kanske töntigt, men det går verkligen inte. Får liksom ingen luft, & jag är faktiskt rädd om mitt liv :)

Vet inte vad de handla om högst upp i inlägget, jag var arg och irriterad, and for what? Vet inte...
Känner för att vara med Kajsa nu, ååh dumma dumma hosta...
Har typ ingen röst kvar heller.. Mysigt!!

Nu tänker jag skryta igen, ås ni som i nte tål det får titta bort,
fick vg på min idrotts uppgift! :) & vet ni vad hon sa till mig?
- jätte intressant att läsa, gillar ditt sätt att skriva!

Hahaha, andra gången nån säger de på jätte kort tid... Undra vad de är som är bra med mitt sätt att skriva då? :)
Skriver ju inte på samma sätt här på bloggen som jag gör i mina uppsatser, men ni måste ju också gilla hur jag skriver, för jag ligger alltid runt omkring hundra läsare...

Man kanske inte skulle bli polis? Kanske skulle bli författare istället? Eller nej! Var ju ett författar prov jag faila totalt på igår. Men man behöver inte göra om det om man inte ligger på ig i de andra grejerna vi gjort. Och de gör jag ju inte :)

Nu är psykologin slut också, tråkigt faktiskt! :( Lyckades så j'vla bra i det ämnet. Blir nog att läsa psykologi b på komvux, bara för att de var så intressant :)

Nu längtar jag efter sommarn, pratas om roadtrip nu, så kul kmr det bli :)

SÅ varsegod där fick ni ett långt och krångligt inlägg! :)

ciao



Är dom bra, lr är dom bra!!!

Get a life?

Sjuk idag, ingen skola med andra ord.. Men ändå har jag tusen grejer jag måste göra. När ska man få tid till att vara sjuk?

Igår var jag på bio med Walle, det var skoj :) Vi såg på Wolfman, det var sådär.. Ganska brutal liksom, mycket blod oså.. Blivit en hel del äckliga filmer för min del de senaste.. Får bli några komedier idag :)

Ska ringa ner till klänning affären också, klappat & klart att jag ska ha den blåa klänningen nu :) Bestämt att jag ska gå med marcus på balen också :) hmm, han envisas dock med att ha shorts och t-shirt x) Men det kmr att inte komma undan med ;) Grattis till åkpasset förresten :)

& nej min tatto är ingen miss, den är precis som den skall vara
& nej jag brukar inte tobak, som jag fick en kommentar att jag gör. Ville inte filma av andra orsaker, som dom som känner mig vet varför.


ciao


underbart!

Underbart suttit här nu och sjungt lite för mig själv, och nej det låter inge vackert.. Speciellt inte nu när jag nästan inte har ngn röst. Men jag älskar att sjunga ^^
Har inte kommit till pappas jobb än, har liksom inte orkat gå ner för trappan och sätta mig i bilen och rulla ner till kontoret... Så lat är jag idag! Inte har jag pluggat heller, men jag får väl hoppas att jag får en snilleblix och fixar provet ändå, (vilket inte kmr hända)...

Idag är jag mjukis iafl, man får de när man mår som jag :)

blir inga bilder idag, ni vill inte se mig såhär :)

ciao

-.-.-

Godmorgon, lr kanske inte så jätte god. Är äckligt förskyld nu, men känner mig ändå pigg, tur de eftersom jag sovit i typ 10 timmar ^^ Skönt med sovmorgon idag, nej nu blir det att fräscha till sig lite, och sen ska jag ner och städa pappas jobb, blir ju inte mindre smutsigt för att jag ligger på dödsbädden ^^ hahaha.. Har prov vid 13, & vet ni vad, det skiiiiiiter jag i ! Kan ju vara gött med ett ig också, hehe..

Kolla videon, den är såklart för dom drabbade i Haiti, men den var jätte fin. Många kända annsikten.






caio

.-.-

Klassen kmr älska mig :)
Ingen som vill vara med ju ;)



.-.-

Bjuder på denna, och nej mitt skratt låter inte så som den gör i videon, vet i fan vad som hände där egetnligen, ska börja filma jämt nu, folk blir ju så irritereade ^^




wierd

Haft super ont i halsen hela dagen, men  nu sitter jag och lyssnar på musik, och då måste jag ju bara sjunga med. Och vet ni vad? Gör mindre ont när jag sjunger ^^ Knäppt!

Hade precis en "vild" diskusion med min kära mor, hehe.. Hon tkr jag ska sy upp en egen klänning och jag tkr jag ska köpa en färdig.. Suck.. Ja det blev fight, men jag började inte gråta och slänga igen alla dörrar, bra moa? :) Mamma slängde dock igen en dörr... Hahaha.. Stackars pappa han fatta nog ingenting, galna kvinnor i huset!

Nej förstår mamma vi har köpt tyg i thailand och maria har skissat en klänning, mamma har typ fixat mönster, men de ser inte ut som skissen riktigt.. Nej jag bara kände att jag ville ha den klänningen jag hittade i butiken, men de tkr mamma är puckat.. Ah, sluta med att jag sitter här på mitt rum med "dunk dunk" musik bara för att retas, har egentligen huvudvärk så de skriker om de ^^
Moget lr hur?

plugg plugg plugg, ciao!

hahaha

Moa - Robert stäng av ljudet på datorn
Robert - Nej!
Moa - Skyll dig själv.

Moa sätter på en låt på sin dator

Moa- haha, var inte så jälva roligt va!

Moa & alle brister ut i skratt ^^

Alle - Moa är en riktigt bitch!



Som ni märker har jag fortfarande tråkigt"!

-.-

har grymt tråkigt, inte meningen att ni ska läsa detta, bara sysselsättning för mig själv (A)



Brukar du komma i tid: Mmm, är precis som far min, hatar att komma försent.
Vad hade du i din mun senast: har tuggigummi (a)
När mår du bra: i stallet, och självklart med mina vänner
När blev du fotad senast: idag
Hur känner du dig nu: seg, behöver mer sömn..
Kan du laga mat: Ja, pankisar iafl ^^
Vad pluggar du: handel, men snart stuuuudenten!
Vad tycker du om fötter: hatar fötter..
Är du smart: Kinderägg? ^^
Vad har du på dig: samma som i morse, blid ligger i inlägget nedanför
Vem/vad saknar du: saknar Shirin :)
När och varför grät du senast: Grät senast? Hmm... Förra veckan.
Var det pinsamt att svara på det: Svara inte riktigt på de ^^
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag allt :)
Din favoritdryck på morgonen: kaffe
Vad ska du göra i sommar: förhoppningsvis jobba, annars fira studenten heeeela sommarn!
Är du nöjd med ditt liv: lätt att jag är!
Vad vill du jobba som: polis :)
Har du tråkigt just nu: OM jag har, sitter ju på lektion
Vad gör livet värt att leva: Mina söta vänner, och min häst såklart!
Vad i livet ångrar du: grymt mkt, men man ska inte titta bakåt, utan fokusera på de som ligger framför än :)
Är du musikalisk: hell no!
Vad lyssnar du på för musik: Typ allt faktiskt, men inte dansband iafl :P
Kategoriserar du dig själv i någon stil: finns de ngn klantig stil, så tillhör jag nog den
Är du bortskämd: njae, lite kanske
Är du trött: mm, faktiskt
Vad gör du imorgon: pluggar -.-

Din första
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Oj svårt faktiskt, har många bästa vänner.
Första priset: Var nog nån hästtävling
Första sporten du började på: ridning tror ja det va :)
Första husdjuret: Hund och katt
Första semestern: Danmark när jag var ett år :)
Första konserten: Hm, var nog gyllene tider :)
Första kärleken: Oj, var nog andré en kille som gick på mitt dagis.

Favoriter:
Filmer: vet faktiskt inte?
Tvprogram: Greys Anatomy!
Musik: Hmm, mängder!
Drink: Hmm, va fan hette den? Nån jordgubbs drink iafl :P
Kroppsdel (på kille): ögonen, det är viktigst! Men armar är ju läckert också!
Sport: Ridning :)
Plagg: tights!
Skola: Agneberg! Grym!
Bok: Vem där?
Just nu:
Äter du: tuggigummi
Dricker du: ingenting, men vatten hade varit gott!
Ska du: börja plugga
Lyssnar du på: klassen som tjatar!
Väntar du på: Lektionen ska ta slut
Tittar du på: Pia, läraren. Försöker säga ngt ^^

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller kyssar: tillsammans är dom bäst :)
Kortare eller längre: längre :)
Snygg mage eller snygga armar: ojj, svårt faktiskt.. Men är ju svag för snygga armar :)
Busig eller lydig: både och :) Lite av varje


skooooooolan

Sitter i skolan, inte kul.. Nyss vart ute och ätit på cactus med cicci och kajsa, mys! :)
Nu håller vi på med projektarbetet, ganska skönt att de är klart snart :)

Nu mår jag verkligen inge vidare, tror det kan vara halsfluss, känns inte bra! Har ju en fullspeckad vecka, och sen äre ju lov nästa vecka. Vill verkligen inte vara sjuk då :(

& grattis maaaarcus ;)


måndag igen!

Då var man sjuk då, riktigt jävla sjuk också, kan knappt andas... Men har en viktig skolvecka framför mig, så det är bara att bita ihop. När jag kom till stallet blev det vara ännu värre, var ju kallt ute, och det var inte lätt att andas i det. Gick iafl bra att släppa ut hästarna och så. Men när jag skulle sätta mig i bilen igen inser jag att jag inet har mobilen på mig -.- Jag går in i stallet och leta överallt, i varenda box, ut på hö loftet. ut i hagarna, vände opch vred på varenda j*vla hö hög... Aja tänkte jag, det var den mobilen.. Så jag går in o stallet och släcker över allt och sen ut till bilen, och vad ligger inte på backen nedanför bilen, jo mobilen.. Kul!

När jag kmr hem igen, så äre ju faktiskt mest synd om mig, så mamma gör te till mig, mmm gott! Hon tyckte till och med att jag skulle vara hemma idag. Men jag trotsar henne och går ändå. Sista psykologoi lektionen idag ju, spännande :) 


Jag ser iafl inte sjuk ut, tack smink! :) 

dagens:
Svarta tights, gina tricot
t-shirt new york, present
kofta, gina tricot
höga strumpor, present
doft, nina ricci

 



ciao


coooold!

Brrrr! Nu har jag nyss kommit hem ifrån stallet, usch va kallt!!! Gjort i ordning allt också, så bara att släppa in odjuren ikväll sen. Har inte sovit så mkt heller, igår hämta jag upp matte och så åkte vi till jennifer på film, haha vi såg på två skräckfilmer, båda var faktiskt bra. Till och med jag hoppa till lite (a) Sen åkte vi runt lite, så jag var inte hemma förrän två, och stackars jag som skulle upp vid 07, och efter dom där skräckisarna vare lite svårt att somna faktiskt ;) Jag har nog ungefär sovit fyra timmar, men känner mig inte direkt överdrivet trött, lite seg kanske :) Får ta igen dom timmarna nån annan natt :)

Idag äre alla <3 dag, vad ska ni göra då? :)

Nu ska jag sätta mig och plugga lite faktiskt, duktigt va? Inte ens ätit frukost, men plugga kan ja, yes!

ciao

moa drinks redbull...

Japp, sitter här och dricker redbull, ganska gott faktiskt.. Fast inge vidare har jag hört..
Stor städat rummet faktiskt :) Tvättat golven till och med :D
Så nu kan jag nästan ta emot gäster igen :) Bra va?

Imorgon blire super duper mkt plugg, ska ha två stora prov nästa vecka.. suck! Ofta dom lägger allt innan lovet, vad äre för sätt liksom?

Inget hö köp idag, har inte pengar till de just nu... Fan! Hade vart gött att få de gjort liksom. Men men, man kan inte alltid få som man vill :)

Kajsa mmsa förut, hon har hittat världens sötaste klänning, jätte fin var den! Vi ska dock inte gå på samma bal, hon ska gå på Lyseskils bal, och jag här i uddevalla då såklart :)

Skriver sen igen :)

ciao

va hände?

Var en minst sagt underlig kväll igår.. Jag skulle smaka på "lite" vin, men hur gick det?
Blev lite mer än några glas vin. Och jag trodde att min kväll var slut vid 21 ungefär.
Men jag kom hem vid 03, så jag lyckdes allt hålla mig vaken..

Super trevilg kväll, trots att jag rev ner en tavla, skrek som en fjortis osv..
Kommer antagligen ett videoinlägg sen, ifrån kvällen.. Men kollar igenom dom nu, och det enda som händer är typ att jag skriker... Lite jobbigt läge att se sig själv full.. Inte jätte kul kanske.

Men lägger upp lite bilder till att börja med :)

 

Var en super trevlig kväll, jag skulle bara vara på hemma fest, men på ngt konstigt vänster däcka Josse, och alla andra skulle dra, men matte & walle skulle ut på krogen, så ja jag hänka på :) Var inte så mkt folk ute, men det var kul ändå :)

Skriver mer sen, frukoooooost!

ciao


*

Sitter och gör mig i ordning med två av mina sötnosar! :) Härligt! Skönt att lämna huset faktiskt! Min ängel Sandra tar hästarna imrn, så behöver inte ta det så lugnt heller... Men inga pengar, så blir nog lugnt ändå ^^

Nej nu ska vi sjunga vidare och jag ska knö fram mig vid spegeln!

Ha en bra kväll!

ciao

*

Packar väskan inför ikväll, ser sedan på min hög med kläder, svart,svart,svart & ännu mer svart.. Detta är nyinköpta kläder.. Man tänker inte på att humöret påverkar hur man klär sig.. Men det jag köpte förra veckan var vitt och beige, det är ju positivt iafl :)

Nej nu ska göra mig i ordning, Jossposs hämtar mig strax :)

ciao


*


Sover inte!

Hann inte med att blogga imorse, men jag är vaken :)
Har varit och släppt ut hästarna och gjort i ordning för garbo :'*
Det var super mysigt!

Idag blire en lugn dag, sovit alldeles för lite, eller ah typ ingenting faktiskt. Men det stoppar inte mig ikväll, då det blir party! Och så att alla är medvetena om det, bara för att jag ska ha kul ikväll och festa loss, så betyder det inte att jag har pengar. Det är hemma fest, + att jag får skjuts både dit och hem. Så även en fattig student kan roa sig med sina söta vänner. Jag menar smink och kläder har jag redan, vännerna är där, musiken med. Så vad ska man med pengar till ? ;)


Ha en bra dag allesammans!
& då menar jag alla!

ciao

*

Vill bara säga en sak, amanda christina sörensen - tack, älskar dig för det du gör!


Väldigt gammal bild


Nu drar vi igång!

Första bilden, quess who?


lägg ner bloggen?

Har starka, grymt starka tankar på att lägga ner min blogg.
Men sen kände jag att, nej? Varför skall jag göra det. Än så länge har bloggen
inte vart så himla bra för min del. Men än sen?
Min blogg, mitt liv, mina tankar, mina åsikter...

Jag har kvar bloggen.

Skolan gick bra idag, har inte haft allt för jobbiga lektioner. Religionen var ju för rolig, snacka om flum!
Sen flöt väl dagen på, ganska ok med desktop idag, jobba i photoshop, älskar det programmet. Och förvånad av hur mkt jag kom ihåg ifrån wedesignen :)

Nu i eftermiddag har jag varit ute och ridit med sandra, det var skoj som alltid :)
Kallt bara "/ Men ändå fint med all snö...

Måste bara tillägga en sak, att jag är så grymt trött på killar, varken yngre, jämnåriga eller äldre kan ju vara ärliga...

Drar självklart inte alla över en kant, men bara ville slänga upp det på bloggen, för jag kände verkligen så idag :)

OCH detta var inte pekat emot mitt ex
Känns som om det var väldigt viktigt att få det nämnt också på nått konstigt vänster.

ciao


lekte lite (a)









Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Rubriken har inget med inlägget att göra, bara tänk på det.


Äntligen torsdag, ett steg närmare helgen, underbart lr hur? :)
På fredag ska jag på fest med min söta tjejor, kmr bli kul som vanligt ;)
PÅ lördag blir det att köra hö hela dagen, jag och sandra ska köpa så mkt att vi inte behöver köpa mer i år typ..
Sen på kvällen där blire film mys men tjejerna ^^ me like!
På söndag blire kanske av till stenungsund en sväng, kan nog bli kul :)

(observera, detta var helgen jag skulle plugga & röja på mitt rum)

Idag har jag sovmorgon, härligt! Vakna av att jag hör alarmet på mobilen, men hittar den inte? Får lite små panik, ni vet som man kan få när alarmet går.. Visar sig att den ligger under sängen, hur har den hamnat där? :S vad gör jag i sömnen egentligen? Ah alarmet hann iafl att ringa slut lr vad man säger, de hann bli tyst iafl.. Och när jag väl hittar mobilen så är alarmet avstängt? Asså om jag inte vaknar av mitt alarm så ringer det inte igen?! Är inte det sjukt? Antagligen de som hände i tisdags.. Inte bra!

Nu sitter jag och dricker kaffe, funderar på en hel del.. Man kan bli besviken så lätt, man liksom räknar med något och så blir de inte så, behöver inte vara ngt stort utan man blir endå lite "ledsen" över det...

Nej nu ska jag sminka mig, bild kmr såklart sen!

ciao


.-.-.

Vill bara säga en sak, jag älskar min ija och min ninski :) <3


....

Den är så typiskt moa, lr vad var de du sa ija? :)



Ny idé

Fick en super bra idé ikväll när vi satt och kollade igenom gamla kort.
Jag ska ha en liten lek här på bloggen, det går ut på att jag lägger ut en bild på en person, där jag suddar ut annsiktet, och ni ska då gissa vem personen är :)

Skoj va? :)

ciao

wow!

Nu har vi precis chokad världen, vi har, tro det eller ej, gjort den sanna blondinen till en brunett! Ja det är sant,
Josefine Walter har blivit en brunett! Och vet ni vad, det är hett! ;)

Nej nu ska vi fortsätta vräka i oss chips...

Här är lite bilder ifrån fredagen vi hade förferra hemma hos mig :)






<3


jag hann!

Hann blogga lite innan min taxi kmr (A) haha.. Ska iväg på tjej mys med min söta favvo barndomskompisar! :D
Underbart! Planerna var bio i gbg, men vägarna ärju inte dom bästa så vi har mys hemma istället, det tkr vi om! :) <3

Idag har jag pratat om min apu-redovisning gick väl ok? Inte för att ettorna lyssna, men va fan! Pia tyckte vi gjorde bra ifrån oss, så de blli ju klart ett mvg (A) hahaha.. Haft prov också, tror dock inte det gick lika bra.. Men man kan ju inte alltid lyckas?

Sen har jag vart i stallet, söta sandra hade gjort i ordning för garbo :D Så vi satt och fika och snacka skit i stället, hela stallgänget, mysigt det med faktiskt :) Fick mig några goda skratt och det är ju alltid bra :)

Min bil är fucked up också, helt cp! Tur jag har Kajsa i skolan som kan åka med mig, blir inte lika pinsamt om man är två :) Så nu kör jag mammis bil tills jag har tid att ta mig till vbg och lämna in min :) Vi funderar på en nya bil, låter ju aldrig fel, lr hur? :) Denna krånglar ju bara ändå :)

Nej nu får jag göra mig redo inför att ninski kommer och hämtar mig :)


Kanske blir en sån här istället :) jag i blått och kajsam i lila :)



ciao

---

Blir många inlägg nu känner jag, men vill bara säga att det var grymt många besökare igår!
Närmare 200 :) Det är mycket för lilla mig!

arg

mamma har snott min kofta! Den jag köpte i måndags, hrfm.. Känns som om vi behöver ha nya regler för det där.. Men ringde upp mamma nu, så blir att åka förbi sjukan och hämta den.. Hennes försvar, men jag frös ju?

Inte första gången hon snor mina nyinköpta kläder, är iofs ganska bra att vi kan dela på allt, men inte riktigt när hon tar de jag tänkt ha på mig :) Tur att hon jobbar nära :)


--

--


ciao

Godmorn

Onsdag nu då, mitten av veckan, me like! :)
Ska berätta om vår apu plats idag för ettorna tror jag det var. Kan ju bli kul, eller inte :)
Annars är jag på toppen hurmör idag, sovit ganska tungt tror jag.. Hade tatt av mig alla örhängen i sömnen? 5 stycken alltså, hmm skumt? Och tack kajsam som ringde och väcke mig, hade ställt klockan på 06,00 men du ringde 06,03 och då hade jag redan klickat bort alarmet, alltså inte snooze..  Dumma mig :)

Idag blire nog bio, om nån vill hänga på? :)

Bild kmr sen!

Ciao

-.-

Vilket jälva skämt!
Yttrandefrihet?
Men visst, just so you know! "anonym" fick godkännande av "han" att nämna hans namn. Jag kränker honom inte, det enda jag säger är att it's over, move on!

Men självklart om det stör "dig" så mycket så tar jag bort inlägget.

----

godnatt

vilken morgon!

Ja jag har försovit mig idag, inge vidare!
Vaknade klockan åtta, och det var ju inte direkt bra eftesom jag börjar halv nio..
Har inte ens märkt att alarmet ringt, kan va för att jag hade väldigt svårt att somna igår.. usch!
När jag väl kommit fram till vilken dag det var, och att jag var sen hoppa jag ur sängen och i några mys kläder och ropa hysteriskt på mamma.. Hade i vart hela världen om jag kommit försent till en lektion, men jag har psykologi första lektionen och för mig är de den roligaste och viktigaste lektionen på veckan..
Fick för mig att jag inte skulle hinna parkera med bilen, så mamma körde mig till skolan och jag satt stressad som jag vet inte vad med kaffe koppen i högsta hugg.. Jag var framme typ tjugo över åtta.. kul! Hade kanske hunnit borsta tänderna och ah ni vet tatt de lite lugnt.. Hade till och med kunnat köra själv också.. Mamma tyckte inte om min bil heller.. Den är ju dålig på vägen moa, det bara åker som den vill och bla bla bla.. Men de är ju inte mitt fel..

iafl gjorde klart psykologi frågorna vi skulle jobba med under lektionen och fick gå vid tio.. Blev väldigt glad över vad min lärare sa.

- Gunnila, får jag göra som vanligt och skriva in svaren på datorn och maila dom till dig?
- Aboslut moa, den metoden funkar jätte bra för dig, är alltid imponerad av dina texter, när jag läser dom så hör jag din röst, så det är som du berättar för mig medan jag läser, precis som Astrid Lindgren.
- VA?
- Ja, det är jätte positivt, det märks att de är du som skriver och att du verkligen har igenomtänka funderingar.

Tror ni jag gick med ett stort leende ifrån lektionen eller? :)

Nu sitter jag på pappas jobb, har städat.. Ganska kul  när man kommer igång, älskar pappas personal så trevliiga och roliga.. Nu väntar jag på att mammi ska hämta mig, vill inte gå i snökaoset, vi ska till blomsterlandet och handla en blomma till mormor, vi ska luncha med hon, MYS!

Sen har vi gympa i skolan, ska inte bli så kul idag, har fotboll...!
Men måste nog åka ut till stallet innan jag börjar, snöar ju och då blir lilla garbo blöt och kall!

Skaffa inte häst!





Vill ha sommar nu

Ciao

amanda!

Amanda är bara för söt! Hon som står för designen på denna blogg, vi ska träffas mer nån dag och ändra om i bloggen, men jag vill ha en ny header nu, och tror ni hon ställer upp lr? självklart gjorde hon det, snacka om en ängel lr hur? :D Tack söta amanda!

ooooone night staaaand!

Halloj :D

Kom nyss hem ifrån stan, har först varit och fikat och strosat runt på stan med amandajohansson, mys!
La mina sista pengar på en ny piercing, aj aj moa inte bra! Men var ju tvungen att ha ngt fint till sommarn, lr hur? :)

Sen har jag varit på Rockkarusellen lr va de nu hette, kollade på a vain season, :)
Är ju kanske inte dirket min musiksmak, men antingen har jag blivit hjärntvättad lr så har de hänt ngt med mig, för jag diggade faktiskt lite (a) Inte sådär med huvudet som dom andra gör, haha.. Men ni förstår? :) Tycker ni ska lyssna på dom, http://www.myspace.com/avainseason One night stand är lätt bäst :) Enligt mig då. Hmm... Trummisen är ju väldigt söt också :)

Imorgon ska jag bjuda in mig själv på lunch hos mormor, fast mamma tyckte att jag inte kunde det.. Brukar käka med farmor på tisdagar, men hon hade inte tid för lilla mig imorgon, och har ca 3 timmar mellan två lektioner så jag får ju göra något :) Så tänkte åka ner och städa hos pappa, sen åka och köpa tulpaner till mormor och äta lunch :) bra va?

jag älskar min nya hårfärg, så de så!

ciao

nudu :)

idag är en bra dag :)
Jag skulle ju gå till skolan, men de var jävligt kallt, + att klockan bara sprang iväg, så ja! Jag tog bilen.. Men håll på att sluta dåligt, dom gräver och grejsar nära min gata, så när jag skulle passera där höll jag på att få en häng grejs i bilen, hahaha.. Och de var inte mitt fel, jag stod still och väntade på att dom skulle backa undan :) Men de gick bra, sen höll jag på att inte komma där ifrån, men det gick till slut!

Sen när jag väl kom till skolan valde jag parkeringen en bit bort, för den är gratis... Tror ni det fanns ngr platser kvar lr? nej.. Så åkte iväg till betal parkeringen, tänkte hoppas hoppas! Hade nämligen bara 50 öringar.. Och jag hade tur, kom en dam som kunde växla med mig :)
Så hade jag min svenska lektion, satt och fläta Kajsas hår, bra lektion! Sen gick vi ner och gjorde klart min tatuering :) De tog seriöst inte ens en minut x) Sen gick vi och åt fettis mat, mmmmm!

Efter de drog jag mig till stallet, grejade lite där, och sen gjorde jag nått som jag inte gjort på länge.. Jag åkte till torp, ensam! Det är ngt jag verkligen älskar, speciellt mitt på dan sådär, för då är de nästan tomt i affärerna. Bara gå runt i sin egen takt och kolla liksom.. Finns tillfällen då jag bara måste ha ngn med mig, men idag var en sådär dag då det var grymt skönt att vara ensam.. Blev ett linné i jätte härlig färg, och en kofta :)

Har tänkt en massa idag, kommit fram till grymt mycket smarta saker faktiskt :)

Ps, höll på att köra på en bil idag (A) men som tur va så var det ett par unga killar och dom bara skrattade. hehe :)

duschen nästa...

ciao

----

jag går till skolan idag

vecka 6

Ny vecka, snart lov, härligt!
Sitter med min frukost nu, knäckemacka och kaffe, gott!
Har ju sovmorgon idag, sen har jag typ bara en lektion idag, har svenska nu klockan tio, sen har jag handel men ska göra klart tatueringen, äntligen! Och sen tog jag ledigt sista lektionen, har så mycket jag ska göra idag, så det var lika bra.

Blir ingen bild idag, är så slapp ^^

ciao


urk..

Nu ska jag snart sova, men även fast jag lovat mig själv att låta bli så bara jag måste,
Va fan är det för fel på uddevalla? Vad är det med denna stad som gör att det kryllar med fjortisar? Dränka med brun utan sol, sönder blonderat hår, ni vet vilka dom är.. Samma sak men brunetter nu för tiden också. Finns folk i min ålder, (tänker inte nämna namn) som beter sig som jag  vet inte vad? Sönder sminka sig, dricka var och varannan dag.. Varesegod kör på bara, har ingetning med mig att göra "egentligen" men man kan inte låta bli att störa sig.. Som min kära vän Sandra sa för ett några månader sen. - dom går runt i kort korta kjolar och skyhöga skor, men dom kan inte ens gå i skorna, utan dom går med böjda knä...
Ni kanske undrar var jag fick detta ifrån nu då? Jo var inne på bdb, och jag skäms alltså. Har jag umgåtts med sånt folk? Tänker inte skriva för mycket för då räknar ni ut vad det handlar om. Men jag är helt enkelt trött på folk i min egen ålder + dom yngre som tror sig vara så jäävla mycket äldre. Usch och fy för fjortisar!

Det är min blogg, så jag får avreagara mig här, tack för det!

ciao


städat

Har städat lite i datorn, hitta en hel del gamla bilder på mig, Varsegoda!




ciao


.....

Bra dag!
Var i Ljungskile några timmar i morse, det var kul! Vi dansa loss till Timbaktu :)
Sen åkte jag och red, så j*vla kul var det, lät henne verkligen bara springa, hon älskar iafl snö :) Lite jobbigt dock på hem vägen, hon var lite väl ivrig, fick knappt stopp på henne..

Nu har jag pluggat, skönt! Tänker inte plugga mer ikväll.
Kanske lägger upp en video sen på garbo, men ni får lova att inte skratta åt min röst ? :)

ciao

kaffe,kaffe,kaffe, kaffe!!

godmorgon!
Klockan är snart åtta och jag sitter och äter frukost, härligt!
När jag väl är uppe så tkr jag om att gå upp tidigt.
Ska snart bege mig in till ljungskile och träffa V & M.



ciao


godnatt


Bilden är från sommarn 06 när jag och pand sov ute ^^

dagen slut!

Haft super mys idag med min söta kusin Sophie, först var det torp, blev lite oplanerad shopping, en ny väska, vilket jag verkligen behövde :) Och sen en tröja på rean och sen örhängen :)
Efter det åkte vi hem till Sophie och grejsa lite, jag installerade mig i min nya väska och Sophie i sin nya kalender :) Sen åkte vi till stallet gjorde iordning för garbo och sen åkte vi pulka, wiiiie!

Sen åkte vi hem till Sophie och kollade på en jätte bra serie " The legend of the seeker"
Super duper bra var den, jag blev helt fast :) Sen gjorde vi god kyckling sallad, och sen vräkte vi i oss chips till melodifestivalen, vilket var hur dåligt som helst? Okej Olas låt var ok och han där som också gick vidare var ok.. Men blä! Ska inte kolla mer på de :)

Imorgon blir det iväg till sötnosarna! <3 Mys, men bara i några timmar :) Sen äre plugg,plugg,plugg! 

Saknar thailand så de skriker om det, trött på allt blött och kallt!
Ps, nu är all j*vla färg borta -.-



Så här såg vi ut på väg till Thailand


Så här såg vi ut ngr dagar innan vi skulle åka hem igen!

TORP!!











ngn som tkr om mig :)


härlig lördag!


Josseposs ( Ninski ) och Malin, söta tjejor :)


Inte blivit så mycket skrivande, tappa lusten?
Bilderna jag lovade får kmr lite senare :)

Ja vad finns det att säga, i torsdags tatuerade jag mig som dom flesta redan vet :) Gjorde inte så jätte onte faktiskt, grät inte iafl :)

Igår hade jag prov i samhäll, det gick väl sådär ^^ Nej men jag skrev som bara den iafl, får hoppas att nått utav det var rätt :)

På kvällen fick jag lite beskök, vilket var jätte roligt :) Och efter det gick jag ut på cheers och harrys, inte så jätte kul kanske, var ju nykter. Men va ganska underhållande ändå, man får sig en tankeställer, beter jag mig så när jag dricker? Men man fick ändå en liten kick, fick mängder av komplimanger över mitt hår, det var jätte kul :) Och självklart tatueringen, fick höra att den verkligen passade in på mig, det känns ju toppen verkligen! :) 

Ikväll vill amanda ha med mig ut ikväll i stenungsund och josseposs vill ha med mig ut på fredag. Men jag är inte jätte sugen, är ju ganska fattig ^^

Kajsa ska ha tjejmys idag också, hmm.. Men är nog ändå bäst att jag stannar hemma, ska ju jobba imrn :)

Dagens planer är helt okej!
Har varit ute i stallet en sväng, myspys att släpp aut hästarna ändå, känns bättre nu när det är lite ljusare igen.
Snart ska jag åka upp och lämna in min bil i vbg, listerna på dörrarna är inte som dom ska, och sätesvärmaren funkar inte osv.. Lite små pill med andra ord.
Sen ska jag och min kusinvitamin åka ut till stallet, då blir det pulka bakom garbo :) Hon kanske vill leka med mig ikväll förresten? Ska nog ta och fråga henne det :)

Imorgon så ska jag passa barnen, det är alltid kul har ju tyvärr grymt mkt plugg och jag har lovat mig själv att plugga i helgen, så jag får göra det efter jag passat dom :) Skulle bara vara i några timmar :)


Min sötnos i morse, Garbo till höger, Eya till vänster


Hövding, Pandora, Alva och Ganti

underbara tjejooor <3


me like

Oj, idag är jag nervös!
Tror jag ska gå sönder snart, spyr gör jag iafl! Nu är det ca 7 timmar kvar, puuuuh!


Nu sitter jag och äter frukost, mmm! Blev knäckemacka med ost och gurka, yummi! Slutat äta mjukbröd, hört att det är bra :)

Nu på morgonen bär det av till trollhättan, ska kolla högskola oså med dom andra hp treorna. Men jag har ju redan min framtid fixat ;D
Lite sur på mamma, min bil står ju i garaget för att att tin aupp typ, pappa gjorde ju den fin igår :) Så då var tanken att jag skulle ha mammas läckra saaaaaab idag! Men tror ni hon har gått till jobbet? ja, och tror ni hon har nyckeln på sig, ja! Kul kul!

Allt har gått lite halv bra idag, vakna av att min dörr stod öppen, ( pappa som vart och stängt av tvn inatt) Men han kan ju stänga dörren! Så nu vaknade jag typ en halv timme för tidigt av mamma som dricker kaffe och läser tidningen, blev lite frustrerad så gick upp och smällde igen dörren.. hehe.. Ja lite häftigt morgon humör kanske (a)

Sen när jag väl kom upp ur sängen märker jag hur j*vla ont jag har i foten, aj aj aj!
Sminkningen gick  ju också sådär, ögonen bara rann? Kul!

Men håret lydde mig iafl :) Det är jag jätte nöjd med härligt!
Jo glömde sägfa spillde kaffe över typ hela mig också, kul att välja om kläder..

Negativa moa är i farten, men det är bara för att jag är så nervös! Fundersam på hur det går till att frukosten går ner i magen? Känns som tivili där nere :)






Kolla bloggen ikväll, exlusiva bilder!
ciao

u like?


Before



After

Detta är vad jag gjort idag :) Tkr ni om det ska ni bara vänta och se vad som kmr imrn :)

ciao


....

Tänker inte nämna mer om snön. Ni vet vad jag tycker.

Idag har jag gått till skolan :) Eller jag tig iafl bussen, hem ockås :)
Var utanför skolan 06,40 skolan öppna vid sju och det var rätt mycket folk faktiskt :) Fick iafl biljetter, härligt!

Nu ska jag snart bege mig ut till stallet :) Ska köra pappas bil, vet ni varför? - för han ska storstäda min! :D In och utsida! Wiiiihooo! Sen ska min bil få stå inne i natt :) I garaget alltså, pappa sa att den var så kall så den behövde de :) Det tkr vi om! Sen så ska jag köra upp den till vgb i helgen så får dom fixa alla lister och allt annat som är "lite sådär" Bra avtal du har fixat där pappa! :D

Efter stallet i allafall ska jag hämta upp mammi, sen ska vi åka in till ljungskile och fräscha upp oss lite, mysssss!

ciao

---

BALBILJETTER I SNÖKAOSET! SPÄNNANDE!

roligt?

snö kaos, kul? - nej

är grymt trött på snön nu, har vart och passat sötnosarna i lj-e ikväll och det var väl inte super kul att köra hem, men jag och några andr abilister körde sakta men säkert på vägen, var ganska kul efter ett tag när man kunde slappna av.. Har nog aldrig sett så mkt snö i hela mitt liv. Helt sjukt!
Men jag kom faktiskt fram nästan iafl.. Vågade inte köra up pför dom sista backarna, så ringde pappi (A) Så han fick köra sista biten ifrån coop typ, och vet ni va? Han kom inte heller upp för back jävlen! Så imorgon får pappa ha min bil :( Min bil blockerar ju liksom hans, och hans sitter nog fast i all snö nu.. Men jag skulle ändå gått till skolan imorgon.

Var en tant som vinkade på mig förut när jag körde hem efter skolan, så jag vevade ner rutan, visste vad de var hon skrek åt mig.. - det är enkelriktat här
Men så fort jag sa att jag bor där uppe så blev hon typ skrämd och bara rusa vidare.. Hann knappt förklara mig..

Imorgon släpps balbiljetterna, och ah.. Det lär vara kaos!!! Men jag kan i alla fall gå till skolan :) Lär nog ta typ en halv timme med all denna snön! Och skolan öppnar sju, hmm får nog gå rätt tidigt imrn.. attans!

Nu är det strax Paradise Hotel, jag kan knappt vänta!


En härlig bild ifrån härliga thailand, vill tillbaka nu!


ciao


vill inte gå ut!

 

Önskar att veckan kunde gå fort nu!

 


.-.-.


hate it


mogon igen

segt att gå upp idag, hade en dröm om att jag hade flytt ifrån polisen? Så jag hamna på ngt hem för typ barn lr nått.. Så gömnde en tant mig uppe i en garderob. Men där uppe fanns de massa med flyktingar, en av dom hade kort på mig i thailand i sin mobil :S En annan beställde knart och ah.. De va heeeeel galet!

Nu äter jag yougort gottit! Strax skolan i detta piss väder :( Inge vidare kan jag ju säga!
Mer och mer snö hela tiin, usch!

ciao

natti

Paradise hotel, sen sova! GOTT!

Imorgon blir det skolan, sen lunch med farmor och pappa, och efter det ännu mer skola.. Sen ska jag ju åka och passa sötnosarna i ljungskile :) Och sen som vanligt stallet, så blir väldigt lite bloggande imrn :)

ciao

syndar

Ja, jag erkänner! Sitter här med den där j*vla semlan! Mamma åt inte upp sin igår, och ah nu är den i min mage, fy moa fy!

Men nu ska jag vara duktig, ska städa rummet :) Låter kanske som jag jämt städar rummet, och det stämmer! Gör fan inget annat.. Ah förutom att skita ner då!

Ska kanske kanske lägga ut ett video klipp sen på när eya och garbo får "dampa" av sig i paddocken efter ridturen..

ciao

Bjuder på en video medan jag är borta :)



*



Dagen så här långt har vart ganska segt, ska snart ut i kylan igen och åka till stallet, härligt! Inte, det är såna här dagar jag starkt funderar på att ge upp allt som har med hästar att göra. Men sen kmr ju sommaren igen, och då är det underbart att ha häst! Tänk va skönt att det enda man egentligen behöver göra då är att se till att det finns vatten i hagen. Jag och Sandra trodde vi skulle få köra vatten upp till hagen, men det går tydligen en slang dit upp och i karet, så det enda man behöver göra är att vrida på en kran (A) Sånt gillar vi skarpt!

Idag ska jag rida, inte för att jag vill, inte för att jag har minsta sug på det alls, utan för att Garbo behöver det. Iofs behöver väl min kropp lite aktivitet också.. hehe.. Nej jag lovar att när snön väl försvinner så ska jag börja jogga oså, ska också nån gång vet inte när börja gymma.. Men det är inget jag sätter ett datum på. Jag ska ju komma in på polishögskolan, och det gör jag inte i dagsläget! Hårt att erkänna det, men tyvärr sant! Kondisen är inte den bästa.

Fick tillbaka arbetet jag gjort i psykologin idag, mvg :) wihooo! Kändes grymt bra, låg på det betyget i kursen, så bara jag fixar sista arbetet nu så är det klart! Gött att lyckas med ngt man verkligen satsar på. Valde ju den här kursen helt själv, alltså ingen jag känner går där. Lite segt i början, men man lär ju känna folk, och de hade jag säkert inte alls gjort på samma sätt om jag vart med ngn jag kände. Ungefär som när jag sökte till gymnasiet. Amanda sökte iofs också, och båda kom in men vi hamna inte i samma klass, och titta hur bra det gick? Har nya vänner vilket är toppen!

Förresten prata med amandajohansson förut, hon kan fixa min blogg på söndag! Härligt! Behövde inte ens fjäska ;)

På onsdag köper jag biljetter på vinst lr förlust, har ingen att gå med än som är helt bestämt iafl, men ngn måste väl vilja gå med mig :) Annars sitter jag där med två biljetter, inte kul.. Eftersom ingen i min klass typ ska gå, så får jag gå med josseposs och amanda sören, ngn av dem iafl :P

Nej nu ska jag åka till stallet, min stackare har inget täcke på sig!

ciao

skolan..

Nu sitter jag i skolan, kajsa jag och cicci har gjort klart projekt arbete nu, WIIIIIIE! Känns grymt gott!
Har ont i magen, den jobbiga balen kommer på tal nu, biljetterna säljs ju på onsdag, och jag  vet inte vem jag skall gå med.. Har lite olika förfrågningar men hmm.. Det är inte lätt.
Har gjort ngt dumt idag också, köpt sallad på cactus, men kajsa betala (A) får ju betala tillbaka nån dag, men ändå :)

Idag är det plugga som gäller ! Och stallet då, ska faktiskt rida hade jag tänkt mig, får se om sandra är på, roligare om man är två :) Ingen som vill åka pulka förresten? Bakom Garbo då :) ?

Hatar att det är psykologi sista lektionen, den kan man inte smita undan, tyvärr! Viktigt att gå på dom, vi får ju inga prov eller så i de, utan mest bara uppgifter som vi gör på lektionstid.

I Helgen kmr  ny design förhoppningsvis, läst att http://aamandaajohansson.blogg.se/ inte är hemma i helgen, men får fjäska med henne så kanske hon kan fixa de på söndag :) Eller så får jag försöka själv, så vårt är det inte, men jag är så dålig på idéer. Amanda är grymt på sånt.. Headern  vet jag typ hur den ska se ut, men färger? Va ska jag ha för färger? Tröttnat på svart och vitt nu.

Vad ska jag ha för färger på bloggen?

ciao


-----

Och så här ser man ut idag!







ny vecka

Ny vecka, bara att köra på! Den började ju mindre bra.. Kom inte iväg med bilen imorse på grund av den där jävla snön! Så Jessica fick ta utsläppet, tack snälla söta Jessica!

Nu ska jag strax till skolan, får ju gå idag.. Hoppas pappa hinner få loss bilen tills i eftermiddag. Känner inte för att gå till rotan direkt..  :P

Jag är fortfarande typ i koma, inget kaffe än :) Känner mig mycket bättre i dag, men i natt har jag haft feber så de skriker om det. Om de inte vore för de där j*vla svenska provet vi snart ska ha, så hade jag inte gått till skolan..

Har jag berättat att resan till Turkiet i maj är bokad? :) Det är den! 1 maj sticker vi utomlands, härligt! Hoppas på att vara gyllenbruna till studenten!


Sitter i morgonrocken, mys!

RSS 2.0