Perfekta fredagen!

Oj vilken härlig dag! Vart full fart här med prinsess kalas! Så sött! Men man blir allt lite trött :) Nu sitter jag i soffan framför Madagaskar tsm med Vilgot o Tilda, kan veckan sluta bättre?


På tal om ngt helt annat: jag tror mitt hår börjar skifta i grönt!? Hm, trodde vi hade kommunalt vatten, får kolla upp det.

Ska bli så kul att sticka till Sthlm med mina tjejor.. Shoppa en massa och lyxa till det lite. Kanske ta lite coola kort i storstan, på tal om kort så ska jag och Ija (min vän ni vet) ta lite vår kort snart. Det ska bli skoj! Korten på bloggen ät ju inte så aktuella längre, fast sånt ändras ju ganska snabbt..

Ha en fortsatt trevlig fredag allesammans!


Ett mirakel

Jo men hej på er.
Inte skrivit nu heller, why? Vart med min mormor, hon mår inte så bra nämnligen. Så igår blev det sjukan.
Fyfan. Världen är så äckligt jävla orättvis. Eller hur? Och hur behandlas äldre på sjukhuset egentligen? Ha? Fyfan. Det är så man mår illa. Panik. Så nej inte mkt sömn för moa inatt.. Inte lätt när man är särbo på veckodagarna förm tillfället heller. usch ja..
Och sen? Så har min nagel spruckit från båda sidorna, fatta hur ont det gör`?
Varför så uppklädd? Jag ska till V&M i ljungskile, Tilda ska ha prinsess kalas, så tänkte, en glittrig topp, kan det bli bättre? :D
Ska bli kul att komma från uddevalla en kväll, bara träffa busfröna och mysa med dom! :) Men först en sväng till torp.
Ha en trevlig helg allesammans.
Puss.



Som det kan gå!

Haft mycket att tänka på, kanske lite bättre nu.
Jo angående senaste inlägget, hårförlängning blev det, bokat tid :) Gör det på en salong här i stan, Hairx. Dom är grymma! Var så nöjd sist jag gjorde det där, dock hade jag jätte mörkt hår då, nu har jag ju mycket ljusare så ska bli spännande och få se ett blont hårsvall ;) Haha.. A dream come true typ :)!!
Så? Vad har hänt sen sist? Bokat in en resa med tjejerna till Stockholm, wopppa! Ska bli så nice! Bara bo fint, shoppa och ha grymt kul! :D
Nu ligger jag i soffan och ska sova snart, ska jobba natt nämnligen :) Så tar det bara lugnt idag :)

RSS 2.0