-'-'

nervös nervös!
Nu äre nära till turkiet, puuh stress stress ! Nu blire en sista svänga till torp och in handla det som missats, efter det svänger jag in till ljungskile och jobbar. Väl hemma inatt väntar M på mig, mys mys mys! Han har ju spelning i Trollhättan ikväll på Magasin 15, åk och kolla ;) !
I morgon är allt planerat klart, trots att allt fick ändras om igår, pappa köpte ny bil helt plötsligt så vi kunde inte ta hans bil längre, men det löste sig, M är ju räddaren i nöden. Kommer ju kännas ganska trist att gå på planet till härliga turkiet utan honom, men han är iafl världs bäst och kör ner mig :) !
Pappa och mamma bidrar med pengar till resan, trots att jag pronto ville betala allt själv, dom är för söta :)
Nej, dags att göra lite nytta!!
ciao

<3


Kan inte med ord säga hur mycket jag saknar dig, och minns fortfarande alla stunder vi haft tillsammans, du var min första, och den jag gav så mycket kärlek till. Nu vet  jag inte ens vart du är. Vart är du?

Tänk hur mycket ett djur kan betyda för en? Minta min första häst på bilden ovan, hennes del i mitt liv är så stor att det går nästan inte att föreställa sig, hon har format mig på ett sånt sätt att det är helt galet. Alltså hennes närvaro i mitt liv, har påverkat allt annat i mitt liv. Jag saknar henne, jävlar moa...
Haft tankar på att göra mig av med Garbo, men nu är jag rädd för att jag kommer ångra det lika mycket som jag ångrar att jag sålde Minta.

Men Minta var speciell, jag gav henne sitt namn, jag lärde henne allt. Allt hon kunde hade jag lärt henne, eftersom jag fick henne som föl så kunde jag inte rida eller så, så all kontakt vi hade skedde ifrån marken, och det var mååånga timmar jag bara satt i hagen med henne. Vår realtion var obeskrivlig. Hon lyssnade bara på mig, det var bara jag som fick henne gå på transporten. Minns fortfarande hur jag kände där utanför Göteborg där vi mötte upp transporten som skulle köra henne till sitt nya hem. Det var hemskt.

The most beautiful thing in the world is a girl and thats true

Lite små trött, lite små irriterad.
Nu börjar jag städa rummet, ja ni vet ju hur det brukar sluta.
ciao

skoooolan

Skolan är seg! Grymt seg! Kände mest för att ligga kvar i M's säng i morse, men ja nu sitter jag ju här iafl... Puuh, ska snart ner och pröva klänningen, sista gången ;) yey!! Och efter skolan äre jobb igen, inte taggad för en gångs skull, så himla trött och mkt att göra innan resan..¨. Men allt gott att jobba också :)

Skriver mer ikväll ifall tid finns :)
ciao

:)

Kul på jobbet! Eller det var lite annorlunda iafl, gjorde klart lite av utbildningen och sen stod jag mest i kassan, träffade på amanda och milla, tydligen utgång ikväll? Men jag skippart ! Sitter hos M nu med hörselskydden på, han spelar trummor ^^
Imrn plockar jag upp Kajsa och Erika så åker vi till skolan ihop :) !
Nu längtar jag till TURKIET!!!!
ciao

...


Tummen börjar göra riktigt ont, tänk om den ramlar av...? Nageln asså...




yeyy

Första bilden är outfit från igår
& detta är dagens!
Som ni ser på bilden äre plåster på tummen... Suck skärde sönder hela jävla nageln, blod överallt? Så himla roligt! Ska svänga förbi mammsi innan jag drar till jobbet så får hon fixar't! Blir lite små ledsen när jag tänker tanken att de kanske inte går att göra nagel förlängning på en trasig nagel? Och det finns ju ingen risk att den hinner läcka upp innan balen... Suck!
Var grymt kul i stallet idag förresten ! :) Garbo och Eya kom så snällt så! Stackars Mia är så gravid, fick hämtat ner hennes pollar också, hoppas ungen kan bestämma sig för att ploppa ut snart, kan inte vara kul att gå runt och bära på en stor mage!
Bortsa igenom Garbo ordentligt, fyy fan vad hon fäller! Men hennes ljusa färg kommer fram nu, det är riktigt kul, hon är så fin i den :) Fick klippt henne lite idag också, stod toffsar ur öronen på henne :P Märks att jag inte pysslat om min prinsessa ordentligt på länge!
Nu beger jag mig strax mot jobbet, har några stopp på vägen, först mamma då, sen yourcar ska kolla om min lykta till min bil har kommit. Sen efter jobbet åker jag upp till min söta pojkvän, så blir nog inge mer bloggande idag, men ha koll ändå!
ciao



*

flummet själv, skrev lördag i tidigare inlägg, suck innan de hade jag precis ställt in ett tomt mjölk paket i kylskåpet (det står kvar ännu) Känner mig fruktansvärt seg idag!
Irriterad är jag också, utan andledning, åååh!

lill lördag

Då var det äntligen lördag, jag har ganska precis klivit upp ur sängen, även fast min pojkvän sms bomba mig i morse, så kunde jag blunda och somna om ;)  Ganska så snart bege mig ut mot stallet, ska hämta in två bus troll! Dom lär ju springa åt andra hållet, dom älskar nämligen deras söta sommar hage! :) Men hovslagarn kommer och ska fila lite på fötterna så då får dom vackert komma in, garbo ska få sig en ordentlig genomgång ska gå igenom henne från topp till tå minst sagt, hon ser ut som bare den just nu! Främst för att hon fäller så som hon gör, men hon är alltid söt, men för tillfället lite ful söt!

Hade en wierd dröm inatt, vill inte gå in på huvudämnet i drömmen, men vissa delar var lite små kul. Jag och antingen Kajsa m eller Sophie var vi ett fik i ljungskile, och så är vi där med Jessica i stallet, och Mia också kanske? Hmm.. Kanske var Sandra i stallet som var med då? I vilket fall som helst, så vare två bebisar med, och två unghästar i en vagn som stod vid vårt bord, och vi satt och mata dom med godsaker som tårta, äppelkaka m.m. Detta är liksom helt tabu i vårt stall, inte handmatar man hästar och inte sötsaker x) Så för mig var detta en väldigt underlig dröm?
Jag var också i en skog med massa folk? Drömmen utspelades sig även hemma på mitt rum, där vi var ngr personer, tänker inte nämna vilka, men i vilket fall som helst fick jag några erkännanden. Ska man tro på dom även fast de kom från en dröm?

lalala

Go dag måste jag säga! ;)
Gjorde klart två utbildningar till idag på jobbet, nu äre bara en kvar! Kanske hinner med den imorgon, ska bli gött när jag är klar så man kan börja arbeta ordentligt ;)
Imorgon blire inge skola för min del, klassen ska till gbg och det skippar jag, måste bli klar med utbildningen innan jag åker till turkiet, + att hovslagarn kommer imrn klockan 11 :) Efter jobbet svishar jag upp till min M och spenderar natten där, får ju passa på innan jag åker :)
Ska plocka i ordning lite på rummet nu,
ciao

...



Tänkt på hur mycket man kan ändras på en så kort tid? Tänk så mycket som kan stå still under en lång tid? Tänk så mycket som händer med en omedvetet? Tänk hur sakta man kan brytas ner utan att man märker det? Tänk hur några enkla beslut kan få en att bli lyckligast på jorden? Tänk om man alltid skulle gå efter magkänslan? Tänk om man skulle strunta i vad alla andra säger? Tänk om man faktiskt skulle lyssna på de som alla andra säger?

Tänk vilken tur att det inte hann bli försent.




: )


wuuppps

Råkade hamna på torp...
Råkade bli lite kläder...
En super söt tunika typ...
En jeans jacka typ...
En klänning typ...
En till klänning typ...
Bh typ...
Trosor typ...
Det var inte meningen typ...

.....

ah men tjena!
Vilken tabbe! Fyllt hela bilen med hö påsar inför morgonen, så kollar jag kalendern... INTE MITT MORGONPASS IMRN! hrfm..... Bara lite smått irriterande...

natti

Mmm! Varit och solat med Sandra nu, göttans! Shoppade en klänning förrsten förut, en super söt sommrig en ;) Blir att ha med den till Turkiet, och kanske funkar den även på dan efter studenten, på smögen ! :)
Nej vet ni vad! Nu hoppar jag ner i sängen, så de så!

x )

Nu gör jag nått dumt, nu gör jag något korkat, nått idiotiskt! Jag åker och shoppar.

Men jag klarade ju faktiskt matteprovet? Lite belöning ska man väl få? :)

...

En ny grej till bloggen!
Nanny K tänker till heter den, här kommer jag dela mina allra knäppaste tankar, eller dom behöver inte vara knäppa, dom är helt enkelt mina tankar, vilket det finns gott om! Hoppas ni kommer tycka det är roligt :)


Jag har tänkt på det...
För er som inte följer bloggen dagligen kan jag berätta att jag fått nytt jobb, ett härligt riktigt roligt jobb! Där möter ju kunder hela tiden, det gäller att alltid vara trevlig och bemöta varje kund med ett leende. Vilket inte är så svårt för mig oftast, om man inte haft en riktigt bad ass kund innan, har faktiskt inte hänt mig än ;)

Men nu till själva tanken vet ni hur mycket ett " ha en trevlig kväll/helg" gör? Behöver inte vara just den frasen, men att man säger något käckt? Kunden lyser upp och blir glad och säger oftast ngt trevligt tillbaka. Tänkte på det när jag handla på maxi härom dagen, så sa jag ha en trevlig kväll till den sura tjejen bakom kassa, och hon lös genast upp och önska detsamma. Sånt gör så himla mycket! Så varför inte bjuda till? Gäller alltså både kassa biträdet och kunden? Att vara lite go och käck?
När det var som stressigast på jobbet i lördags (kaos med andra ord) Så skojjar en kille till det och frågar, stressigt eller ? Då hade jag två alternativ, antingen bli irriterad (ganska öppenbart att de är stressigt när butiken är smock full med folk och kort läsarn inte funkar) eller så kunde jag skojja till det jag med. Vad tror ni jag gjorde? Självklart bjöd jag till! Svarade väl ngt i stil med skämtar du eller? Rena rama cirkusen eller nått sånt, killen skrattade och det gjorde jag med iafl. Min poäng är att om man bjur på sig själv så kan det bli så roligt! Det blir iafl mycket roligare om man är käck och trevlig!




veckan dårå

Måndag, plugga m.m. sola med Sandris och stallet of course
Tisdag, school! En lektion, sen sola igen (laddar inför tuurkey), jobb
Onsdag, skolan, en lektion, stallet (hovslagarn), jobb
Torsdag, skolan, jobb
Fredag, skola?! Kanske skolk kanske? jobb, M kommer
Lördag, tuuuuurkiiet!
Söndag, SOLA!?

Låter ganska gott va? Bara ett fel, träffar inte M ngt alls typ!? Sjukt, jäkla jobb! Men hallelujah med pengar!
Går ju en del pengar nu inför studenten, resan, balen m.m. Går iofs alltid mkt pengar för mig? En såkallad slösare kanske? ;) Nej ska spara som bara den nu efter studenten :)
Målat naglarna nyss, i den hetaste sommarfärgen som finns enligt mig själv då, påminner om aprikos, läckert! ;)

jag är bäst

Klarade matte provet, fy faaan! :D Så himla gött asså! ^^
Sitter nu och försöker få lite vettigt gjort, men det går inge vidare, tss ;) Bilderna blev sådär från igår, skärpan var inte den bästa, men lägger upp några, kolla videos på deras myspace sida istället, http://www.myspace.com/avainseason Grymt!
Ikväll ska jag och Sandra sola, göötttt!!

förlåt!

Har haft en underbar helg! Känns som jag varit borta ifrån bloggen och uddevalla en vecka eller nått, men det var ju faktiskt sen i lördags bara!

Åkte till M i lördags, super mysigt! Vi tog en sväng in till Lyseskil och åt pizza, sen gick vi och kolla runt lite, härligt! ;) I söndags åkte vi till gbg, A vain season vann ju en del tävling i rock karusellen, så dom fick en buss att fylla med folk, riktigt kul vart det! Dom spelade på brewhouse,  Grymma var dom också, trots att dom inte vann. Vilket jag lätt tycker dom borde gjort! ;)  Bilder + videos kommer ikväll ;)
I morse lämna jag min söta pojkvän :( och åkte vidare för att plocka upp kajsa hos pontan och sen vidare emot erika för kaffe! GOTT! Nu sitter jag och väntar på lektion, och tänker på hur äckligt mycket jag har att göra denna veckan, och hur mycket jag kommer sakna M i Turkiet :( Usch!


Känner starkt för att shoppa upp mina pengar nu, men det får man ju inte göra -.-
Hoppas vi får tillbaka matte proven på lektionen i eftermiddag, shit nervöst!

Skriver mer sen, ska rida idag förresten det var grymt längesen!
ciao

nu tar jag helg!

Nu tar jag helg!
Jobbat hela dagen idag! Puuh snacka kaos! Babsen krascha vid tolv = inga kort köp! yey! Medan Nicke försökte fixa i ordning det, försökte jag hålla ställningarna i butiken, mjo visst! Var ju späck fullt med folk hela tiden, hann inte med lunch ens en gång, vilket är ovanligt om man är två, jisses! Nu är jag trött!
Beger mig till M nu, kommer hem imrn eller på måndag!
ciao



:)

Skoj idag på jobbet iafl, hann inköpa mig lite nyheter till garderoben också, härligt!
Ingen större skriv lust, tappa väl allt på np idag, men det gick för övrigt bra tror jag. Nu är M här och jag vet inte vad vi ska hitta på, eller om han ska ut eller nått :)
Imrn taggar jag för jobb iafl, kommer bli grymt skoj! As always!
ciao

....

Lyckades stuva makaroner alldeles själv, ville bara säga det! Jag är grym!
Nu sticker jag till jobbet, eller ah först ska jag spendera pengar!
PUSS PÅ DET!

<3

Hinner inte med ngn outfit bild idag, vet att ni älskar dom! Men lägger upp en video istället, puh, denna text är grym. Jag älskar den, låter den tala för sig själv, enjoy!

godmorgon!

Hinner slänga ihop ett inlägg innan jag pyser till skolan, np i svenska idag. nervöst.


Tänkte bara säga det att folk åsikter kan ändras så fort, folk kan helt plötsligt ändra sin uppfattning om någonting, både till de positiva och de negativa, jag hoppas inte du har ändrat din till de negativa. Det orkar jag inte just nu. Jag behöver dig. Faktiskt det gör jag. Sen finns de dom där inte önskar ngt hellre än att ändra åsikt, ändra din stil ändra ditt sätt att möta dina medmänniskor.

Förresten, under mina få veckor som är kvar till studenten kommer amanda johansson greja med blogg designen. Så rätt som det är kan de dyka upp ngn ändring, så ha koll ;)

: )

jag älskar när alla löner ramlar in på kontot, då äre värt slit och stress!

sweet home

Hemma efter lång dag med skola, jobb och stall.
Gick super bra på jobbet, klar med en av utbildningarna nu, yey!
Bara en kvar ;)
Skulle pluggat nu vare tänkt, men papperna är borta? Inge vidare kanske.
Skulle lägga upp bilder ifrån studion idag, men pallar inte.
Vill sitta i stallet med Sandra och skratta åt ingenting, men svikarn ska jobba!
ciao

trött trött

Flyr iväg från pluggandet en stund, det bara snurrar, uuusch!
Fattar ingenting och blir bara mer och mer irriterad, jävla INDESIGN!!

Gjorde religions redovisningen idag, pratade om Medier och trot, gick ganska bra.. Ville ju ha högre, men eftersom de var resultatet av ngt jag slängde ihop under en dag jag var hemma med migrän så är jag helt nöjd med vg. Får satsa på provet på måndag och se om jag kan ta mig ur kursen med ett mvg, hon gillar ju mig så :)

Nej nu får jag tagga om känner jag, funkar inte att komma till jobbet med en sån här attityd, då vänder nog kunderna i dörren tror jag.
ciao

<3

skola & jobb & stall idag, egentligen vill jag ju bara vara med M, åh hatar när tiden inte räcker till! Amanda fråga mig igår, Moa säg en helg vi kan ses? Jag började bläddra i min kalender (som jag aldrig någonsin hade klarat mig utan) och kommer fram till att, jadu amanda helgen efter studenten, hur ser det ut för dig då? Det är sjukt! jag får säga nej till jobb och jag har aldrig tid att rida längre. För när man väl har en ledig eftermiddag känner jag kanske för att just ha en ledig eftermiddag.
Igår var en sån dag, när jag väl kom hem framåt sju, eller vad nu klockan var. Då kände jag bara för att bara ta det lugnt. Inte plugga inte ens kolla på böckerna. Så jag satt och kolla på greys på datorn istället. Och man behöver sånt med för att orka. Jag går upp ca en timme för tidigt, och vad jag gör jag nu? Jag får tid för att ta det lugnt, inte stressa bara sitta och små greja med datorn och dricka kaffe. Det är sånt man värdesätter tider som dessa!
Men ganska surt att jag inte får pussa på min M idag på vår två månaders dag oh allt, attans jobb!



outfit


jag <3 dig

Tiden går grymt fort! Nu är det två månader sen vi blev tillsammans älsk, och tre månader sen vi träffades för första gången, helt otroligt hur fort det gått!


Att våga ta steget är viktigt, står man still och är rädd kommer man inte komma någonstans alls, men tar man de där klivet, kan man hamna i något som visar sig vara det bästa man någonsin har gjort.

bara måste...

tillägga, jag och djur asså...
Ni kanske minns min och Erikas konversation i bilen som jag nämnde för någon dag sen?
"Åh kolla Erika ett dött lodjur!
Det var en grävling Moa
Åh jag har aldrig sett en grävling
Har du sett ett lodjur då?
Men nej! ååh jag har sett en grävling"

Jag och Kajsa hade en liknande idag, jag åkte i min bil och kajsa m.fl i hennes bil. Så plötsligt springer det ut ngt på vägen (Var typ innan tunnlarna i ua) Vi saktar ner och djuret springer över vår väg och sedan över på den andra sidan, jag gasar vidare men tar upp mobilen för att ringa Kajsa och prata om detta underliga som nyss hänt:
SHIT KAJSA! En vaaaaarg!!
VA?!
JA?? Det var en varg!
(suck hörs från Kajsa)
Nej Moa lilla, det var en hund, en schäfer -.-
Ahaaa...

Ni gillar mig ändå, jag vet det! ;)

hoppsanhejsan

Vilken grym dag helt enkelt! Började med att jag försov mig två timmar? yey! Så kul! Typ skynda skynda! Vi skulle ju ha projektmässa idag på morgonen, och jag hade stallet, så slängde på lite smink och lite mat och iväg i min super söta äckliga bil till stallet, gav odjuren mat och åkte vidare in mot skolan, hann allt med de jag skulle + lite till ^^
Sen bar det av till donken och käka äckel mat och sen i full fart, bokstavligen talat full fart mot göteborg! Väl framme var de super fint väder och det var ju toppen, vi yra inte runt allt för farligt, körde ju aldrig fel i vare fall, även fast de inte var helt lagligt hela vägen... 
Väl framme insåg vi att de var vi och pensionärerna, dom va coola dom med, men dom åt upp alla bullar -.- suck! Var iofs en klass till där ifrån Borås, varav ngr killar gav oss en äcklig lapp ute på parkeringen sen.. Suck, svårt att se så bra ut som vi gör lix x )

Nämen postkods miljonären var gryyyyymt kul, har mängder med bilder, men glömde kameran i km's bil, suck&stön! Richard Sjöberg var ju grymt fin ! Finare än på tv, trevlig också ! Blir att åka dit nästa vecka också, fast till ett annat program, vi var så snygga så dom ville ha oss i publiken igen ^^
Jag och Kajsa var med på bild ganska mycket tror jag ^^ Så kolla den 21 maj och 22 maj, så får ni se ngr läckerbitar på tv rutan!

Vart i stallet också, ovanligt va?

Nu blire plugg för hela slanten, eller...? Kanske ändrade planer där ;) INGET GREYS IDAG! VAD ÄR DETTA!?! Har iofs sett avsnittet på datorn, så fine jag överlever (a)

Inget har orkat läsa så här långt, de kan jag nästan slå vad om? Kanske ngr miffon ifrån klassen, har jag fel? Tänkte iafl säga att, TURKIET HÄR KOMMER VIIIIIIIIII! Snart iafl (A)


Bild ifrån vårt extremt grymma projektarbete!


Vi hitta en cool bil! ^^


Jag framme på postkodsmojjen, vet att ni älskar't


Min kajsa, sötast, eller hur? ;)

Det var fan snökaos i gbg?

Mer bilder ifrån studion m.m. kommer imrn,
ciao

läskigt sött



nämen förlåt då!

Kajsa ringer och klagar på dålig uppdatering, du uppdaterar aldrig när du är med M moa!!!!
Så var lika bra att jag slänger upp ett inlägg här och nu! Varsegoda!
Min och M's dag!
Plockade upp honom på Rotan (hade vart i stallet) Så åkte vi hem, väckte mamma (a) förlåt! Sen lagade vi mat, makaroner och korv, gött! ;) Efter det kollade vi på film, riktigt bra, men jag minns inte vad den hette ^^
Puuh, vad har vi mer gjort? Haft allmänt krig? M tkr om att kittlas, men jag tkr inte om att bli kittlad -.- haha.. Nä men det var allt skoj, sen var vi och pröva min klänning, tog lite mer mått oså :) Sen åt vi igen ^^ fettisar tyyyp!
Blev nån tacogratäng mammi gjort, helt ok!
Sitter och letar student låtar nu som vi kan ha på flaket, nån som har ngt tips?



Funderar på att lägga upp en läcker bild på M, undrar om han blir galen på mig då? (a) Vill ni se en grymt het bild på min älskling? ;)




nämen hoppsan

Matteprovet avklarat... Tror det gick bra, känns lite konstigt som om det vore för enkelt. Men man får hoppas på det bästa.

:)


matteprov

Ja, då var det  tisdag och matteprov då, kommer gå grymt bra!! nej men jag hoppas iafl att jag klarar det, och det tror jag att ja gör.
Sovit as skumt i natt, har ont i hela nacken -.- just my luck! ;)
Ska prova klänningen igen idag, yey! Jag älskar att ha på mig den, jag skulle nog vilja ha på mig den jämt! :)
Sitter förresten med frukosten framför mig, klockan är strax efter sju, och jag är redo för skolan, suck. Att jag aldrig lär mig att gå upp i tid? Konstigt de där.
Min pappa kom hem igår förresten, han har ju varit i amsterdam och deras speciallitet är tydligen tulpaner och ost, så det hade han köpt i mängder verkligen. Tulpanerna var hur vackra som helst! Sen hade han köpt så pan kan plantera egna fräcka mönstrade tulpaner, de tkr jag var coolt!
Bild kmr sen,
ciao

Aj aj aj aj

Min stackars häst hade skadat sig lite grann... Men hon har nog haft kul iafl ^^
Sitter och pluggar matte så det skriker om det! Väntar på att M ska ringa, han ska hjälpa mig med lite grejer som jag inte fattar... Usch hatar matte verkligen! Men jag fattar iafl mer nu än jag gjorde av matte a. Konstigt! Skriver mer senare, nu ska jag försöka få in lite mer!

hann med...

Lite roligt också, visst längtar man?
Jag har tamejfan kämpat, nu är det nära!

fattat lite iafl...

Fattat lite utav de som kmr på provet iafl, nu blir det till att vila hjärnan lite, stallet här kommer jag

njuter

varmabär, vaniljglass, kaffe och nu plockar jag fram matteboken, kan det bli bättre! Ikväll är det stallet som står på schemat, men nu taggar jag inför provet imrn!

*

Sitter i skolan och kollar på en film ifrån sydafrika, nice! I eftermiddag blir det matte, puuh börjar få ont i magen inför provet imorgon, blää!
Jag och Kajsa har iafl ätit lunch på cactus, riktigt mumsigt vare!




Påminnelse till mig själv, Ring Maria och boka tid för färgning och klippning, beställa löshåret, boka tid med sara för uppsättningen av håret, och boka tid för prov uppsättningen inför balen...

----

Tänkte göra mig fin idag, men neej! Det orkade jag helt enkelt inte, blir ett par jeans och min nya fina student tröja! Så de så! Håret får vara som det är, det får självtorka med andra ord, har haft i lite mousse bara, ska spraya på mig min nya parfym också, Escadaaaa! KÄRLEK

Shooolahopp!

solen skiner!

Hunnit med en hel del idag, duschat, sminkat mig, ätit frulle :) Gott! Ska fixat klart lite på sminket sen ska jag dra mig ut mot stallet och ge hästarna lite frukost, dom går ju sommar hagen nu, men lite frukost vill dom allt ha ändå! ;) Efter det blir det skolan, och träffa Kajsa, yeeey ! :D
Slänger upp ngt mer innan jag sticker,
ciao

sängen

Min fot har somnat och jag borde nog göra detsamma tror jag.
Det blev pannkisar, men inte mycket annat.
ciao

what a daay!

Nyss kommit hem från stallet, slängt i mig lite firre som mamma lagat, gott! Men tror banne mej det blir att göra pankisar ikväll ändå, är gött sugen! Och efter denna vecka kan man behöva lite lyx tycker jag!

Gick super duper bra på jobbet, vi har ngt som kallas för svenska spel, och när man tar emot en sån kupong måste man fråga efter leg ifall personen kan tänkas vara under 25. Och mitt i allt när det var som mest i butiken så kommer den en kille och sticker fram en sån kupong, jag är snabb och tar den och går emot maskinen, när jag kommer på, leg!! Så jag frågar vackert efter leg och kollar på det och sen stoppar ner kupongen i maskinen, puuuh! Vilken tur! Det visade sig vara en kontrollant, och hade jag inte kollat leg, hade den maskinen varit avstängd i en månad, vilket är soo bad för butiken, bra jobbat moa :) !! Så nu frågar jag nästan alla efter leg ;)
Sen har jag lärt mig mjukglass maskinen nu, så nu är jag grym på det ;) ! Eller ah, det blir bra i vare fall! :D
Imrn ska jag äntligen få träffa kajsa, underbart efter sååå lång tid utan henne! yey!
& på tisdag kmr M igen, puss på det!
Onsdagen är det projektmässa i skolan, och sen ska klassen iväg till gbg och medverka i postkodsmiljonären, nice!
Sedan på torsdag, fredag & lördag äre jobb som gäller + mängder av plugg! Men sen på lördag kväll tar jag en pause ifrån allt som har med jobb, häst och plugg och göra, sticker upp till M och spenderar natten där och på söndag blire ett äventyr till gbg, berättar mer om det efteråt :)

Så veckan lider emot sitt slut, och nästa är fullspäckad, men det är inget som jag inte klarar av! Så ja, nu ska jag bannemej gotta mig med pankisar senare ikväll, nu blire nagelvård och Gossip girl... Lr jag kanske borde städa pappas jobb.. Puh, det tar aldrig slut!
ciao


Saknar håret lite!

tagga jobb


Emsam barn har sina fördelar...

Jag tror min mamma är för gullig!
Hon har vart i väg och handlat åt mig nu, gjort sallad till mig, städat mitt badrum, gett mig pengar till bensin, ganska gott att bo hemma, och jag erkänner det, ganska gott att vara ensam barn! Eller som jag egentligen skulle säga, emsam barn!


Lyssna & njut



<3

Mongo bild jag vet, men de var de jag hade tid med idag!
Saknar Garbo idag, så efter jobbet blire till stallet, sätta sig i hagen och bara njuta av utsikten. Så de så!
Nu har jag nyss druckit upp M's cola, (jag vet att klockan inte ens är 10) Har också druckit kaffe och ätit havregrynsgröt, det var ju gott om ngt! Mmm!
Skriver mer ikväll,
ciao
hann med en sådan här bild också ;)

godmorgon!

Det var nog M's armar som gjorde att jag sov gott.. I natt har jag vaknat tusen ggr, sluta med att jag gick upp vid 8. Börjar inte jobba förrän 11 egentligen.. Men kunde inte vara ligga och vrida mig... Har ngt som gnager i huvudet lite, känns som huvudvärk, men får hoppas att det bara är inbillning.
Igår på väg hem ifrån jobbet, höll jag på att köra på en katt, hade jag gjort de hade jag nog varit tvungen att ta livet av  mig, jag älskar ju katter! Tror det var en katt iafl, men man vet ju aldrig med mig, på lovet hadeju jag och Erika den här konversationen,
Åh kolla Erika ett dött lodjur!
Det var en grävling Moa
Åh jag har aldrig sett en grävling
Har du sett ett lodjur då?
Men nej! ååh jag har sett en grävling (Spenderade sista tiden på åkturen att tänka på detta )


Nej nu ska det blir frulle så de skriker om det!
Havregrynsgröt! yey!!
tagga jobb!!

sitter och...

har live chatt med kajsa, lr vad kallar man det?
Saknar den daman ngt fruktansvärt! Lite konstigt att jag överlevt faktiskt? Lr det har jag ju knappt gjort, höll ju på att bryta ihop här i dagarna. Men imrn åker hon hem, skönt det! Då kan man ringa och smsa precis som vanligt, åh min kajsa! ;)


Nu längtar jag tukk Turkiet, kommer blir så himla himla roligt! Bara en vecka med total njutning, ingen stress, inga krav, inget av ngt jobbigt! Eller jo, kommer ju blir gryyyymt jobbigt utan min M, grymt grymt jobbigt. Men jag får stå ut, han lämnar ju och plockar upp mig på landvetter, så jag får ju se fram emot det,

Imrn börjar jag packa! Så de så!

wow

Fullt tempo är det som gäller för mig ja! Nu sitter jag på mitt ena nanny jobb och njuter! Alla barn har somnat och jag ska ganska snart krypa ner i sängen själv tror jag. Helt koma efter denna veckan! Dels för att jag haft migrän men sen har det varit så himla mycket att göra också.

Igår jobbade jag ju, och det var super kul! Jobbade med en kille som heter Niclas, och det var jätte roligt! :) Idag jobbade jag tsm med Matte, också super kul! Sålde min första mjukglass idag! Vet ni hur svårt det är?!

Blev iafl myspys med M igår, vi åkte och köpte pizza och skulle gotta oss framför en bra film, men självklart somna jag (a) Var la lite trött efter dagen kan man ju säga! Och inatt sov jag grymt grymt bra! Vet inte om det är M's trygga armar som gör att jag sover bra eller om jag helt enkelt var så trött i huvudet att jag inte kunde göra annat än sten sova :) Det märker vi i afl idag om jag sover gott eller oroligt som det brukar vara nu för tiden :)


Blir mer uppdatering under kvällen, om jag inte slocknar då förstås!
Imrn blir mer jobb!
ciao

halloj halloj!

Nyss kommit hem ifrån överby, har jobbat, härligt! Migränen har försvunnit, yey !
Fick student mössan idag + grejerna kul! :)
Nu väntar jag på att M ska komma, han var ju här i natt med, men nu ska han hit igen, riktigt mys tkr jag! :)
Imrn blire mer jobb! Först överby, sen barnvakt!

Vad tkr ni om designen? Visst är den fräck! Tack amanda! DU är alltid lika gullig och hjälper mig! PUSS PÅ DIG!

gästblogg av amanda

fixat lite me moas blogg som ni kanske sen har massa fler ider men som jag ska fixa imorgon! och eftersom moa inte skrivit nått inlägg mer nu för hon skulle sova tror jag eller så skulle hon vara me sin M! men passar på o skriver lite så att ni har något att läsa men moa säg till när du ser ifall du har nåra ider oså eller om du vill att jag ska göra om lite men kan säga så här de är bara en liten del av designen som ni ser resten kommer till helgen!
men ni får ha de så bra pussar på er

//amanda johansson

wiie! ;D

Vart på torp & handlat in det nödvändigaste :) & nu är M på väg till mig, yeey! Så glá jag blev, han kom dock på att det var osmart med tanke på skolan imrn oså ^^ Men han kmr hit i vare fall mys!
Mamma har sina girlfriends här, så blir väl full fart på dom hela kvällen ;)
IMORGON FÅR VI STUDENTMÖSSORNA + de andra vi beställt!
ÄNTLIGEN!!!!

Jo men lite!

Lite mer färg fick jag allt!

Huvuvärken är som gott som borta, och jag är sugen på att göra ngt. Sugen på att åka till M. Men är nog ingen bra idé, eftersom min bil är paj och mammas har vinterdäck -.-
Min pappa skulle resa till Amsterdam idag, dom kom till Danmark.. På grund av de där vulkan utbrottet. Taskigt läge ! Han vet inte ens vart hans bagage är, eller någonting... Dom skulle tydligen åka bil istället, 11 timmar skulle de ta, yey! Men pappa var inte så depp ändå, han fick ju uppleva en naturkatastrof! ;) Han är inte klok den mannen...
Fortfarande ingen som kan tänka sig hyra ut sin bil? Iafl till på tisdag? Desperat efter hjälp!


eller inte...

Reste mig upp och hela huvudet skrek på mig!
Så blir att ta bilen ner till stan, din lata fan !

nu...

går jag och min migrän ner och solar! 
hoppas på att promenaden kan tabort skiten -.- högst troligt inte..

hur orkar jag?

Krypa ner i sängen var det? yeeah right!

Sånt hade man ju inte tid med, la huvudet på kudden och insåg med en gång att så här kan jag ju fan inte göra? Upp och plugga röven av dig moa! Du går sista året är 49 dagar kvar till studenten, hallå!? Inte ska jag sabba det nu! Det är tillräckligt värdelöst att du är hemma idag!! Så stängde genast av tv, körde på musiken på (nästan högsta volym, har ju huvudvärk ^^ ) Och öste sönder!
Nu är det mesta klart och jag sitter och är arg på mig själv, istället för glad som jag kanske borde vara. Detta tog mig inte lång tid alls när jag kom igång, typ två timmar... Varför har jag dratt ut på det? Man mår ju bara kasst då?
Nej nu ska jag rycka upp mig, tigga pengar av mamma och gå ner och sola!
Så de så,
ciao

baby'


Take A Minute lyrics
Songwriters: Eaton, Gerald; Warsame, Keinan Abdi; West, Brian;

And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all
And every time I felt the hurt
And I felt the givin' gettin' me up off the wall

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze
I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze

How did Mandela get the will to surpass the everyday
When injustice had him caged and trapped in every way?
How did Gandhi ever withstand the hunger strikes and all?
Didn't do it to gain power or money if I recall

It's to give, I guess, I'll pass it on
Mother thinks it'll lift the stress of Babylon
Mother knows, my mother she suffered blows
I don't know how we survived such violent episodes

I was so worried and hurt to see you bleed
But as soon as you came out the hospital you gave me sweets
Yeah, they try to take you from me
But you still only gave 'em some prayers and sympathy

Dear mama, you helped me write this
By showing me to give is priceless

And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all
And every time I felt the hurt
And I felt the givin' gettin' me up off the wall

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze
I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze

All I can say is the worst is over now
We can serve the hard times, divorce, it's over now
They try to keep us out but they doors is open now
My nigga, Akon is gettin' awards and covers now

This is K'naan and still reppin' the S
Comin' out of Mogadishu and still draped in the mess
And no matter how we strong, homie
It ain't easy comin' out of where we from, homie

And that's the reason why, I could never play for me
Tell 'em the truth is what my dead homies told me
Ooh yeah, I take inspiration from the most heinous of situations
Creating medication out my own tribulations

Dear Africa, you helped me write this
By showing me to give is priceless

And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all
And every time I felt the hurt
And I felt the givin' gettin' me up off the wall

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze
I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze

Nothing is perfect man, that's what the world is
All I know is I'm enjoying today
You know 'cause it isn't every day that you get to give

And any man who knows a thing knows
He knows not a damn, damn thing at all
And every time I felt the hurt
And I felt the givin' gettin' me up off the wall

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze
I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze

I got nothin' to complain about
You know where I'm from
You know where I'ma last, so
You know I was flyin' high

I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze
I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze



godmorgon?

Har nyligen stigit upp ur sängen, var ju iofs och gav hästarna käk i morse, men sen var det raka vägen i sängen igen, eller rak och rak... Var ganska snurrig så direkt rak var den väl inte.
Vaknade ju självklart med migrän idag igen, värre än någonsin (blir värre och värre för varje dag) Skulle bokat tid hos doktorn idag, men sov bort den tiden -.- Så imrn blir det att ringa farbror doktorn.
Skulle ju jobbat idag, men det blev inställt, tack ! Behöver verkligen få återhämta mig lr nått, samt tagga inför jobbet i morgon.
Åkte en svänga till skeppan igår kväll, även fast huvudet var som de var.
Men vem kunde sitta inne en sådan dag?
Blev inte så många kort igår, för jag och min mobil var inte kompisar igår, inte alls faktiskt... Men ija och Josse tog en del kort, så ha koll på fejjan :)
Malins kommentar igår var bäst:
Vi pratade om hur ett sånt stort skepp kunde flyta egentligen, det som är på en av bilderna. Då sa malin,
Men det fattar ni väl, det är ju propellerna! Mitt svar tillbaka, men malin vad händer när dom stänger av motorerna då? Hahaha.. Det var nog dagens bästa faktiskt ^^
Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng igen,
ciao

förresten...

Köpte en parfym idag (a) Mitt beroende tar aldrig slut ;) Blev Escadas nya sommar doft, yuuuummie!
Har ett jack och bula i huvudet... Upptäckte det idag?! Slog i huvudet i transporten igår, ofta man inte känner att de blöder?
Sandra svara nu, hon somna -.-

När ska de ta slut?

usch och fy och blä och blä! ont i huvudet igen

Vilken helt underbar dag!
Gick till skolan vilket var underbart!!
När det var dags för lunch, kom Sandra in och gjorde mig sällskap, vi käkade på Rådhus kafét, mums! Träffade Annie och hennes kompis, trevligt trevligt ^^ Sen vare tillbaka till skolan där vi mest pratade studenten, åh vad underbart!
Efter skolan gick jag, Ida och Josefine ner och fika på torget, det var farligt gott kan jag ju lova!
Sen efter de traskade jag hemmåt, för att lägga mig på altanen och sola! Har ett ställe där de är helt vind stilla, och solen ligger på, härligt! Jag somna dock -.- haha.. Mamma fick väcka mig när hon kom hem, det var riktigt gött asså!

Sen drog jag till stallet, väntade på Sandra, men hon dök aldrig upp? Var är du?
Åkte upp till hagen och gav Garbo mat, ååh så härligt det är med hästar på sommarn, luktar så gott och man mår så bra! ;)

Nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig? Eller kanske skjuta mig själv? Seriöst, detta är fjärde dagen med huvudvärk, har iofs inte haft de hela dagen, men detta håller ju inte? Stress säger mamma, men idag är jag ju inte stressad? Bara resten av veckan ju? Hmm...

Hatar att min bil är paj... Fast iofs får ju låna mammis, det är gott! Men inte imrn längre, för den har vinterdäck, och pappa reser bort, jippiiie! Ska köra den till verkstaden, men när ska jag ha tid med det då?
Nån som har en bil att hyra ut i en vecka? Lite svårt att ta sig till överby, ljungskile, rotviksbro om vartannat utan bil -.-

Saknar M så jag snart går sönder! Tacka den övre makten för mobil telefonerna! Hur skulle man klara sig utan dom? Nu vill jag ha helg, för då ska jag banne mej få tid till att träffa min älsk!
ciao



varsegoda, enjoy!

Är inte riktigt klar än, men de är de jag hinner visa er nu! Ska ju gå till skolan! :)
Skriver mer ikväll, har ju jobb och så idag, så blir en lång lång dag!
ciao

Härligt!

Sitter med min kaffe med skummat mjölk i, ganska bra start på dagen :)
har redan duschat och gjort mig i ordning :) Men är inte säker på vad jag ska ha på mig, lite segt -.-
Blev ju mindre hö än vad vi tänkt oss igår, så jag har pengar kvar... Torp kanske? (A)
Funderade starkt, mycket starkt att ta sov morgon, för första lektionen har vi grupp arbeten och mina medkompanjoner är i hemsedal båda två... Men tänkte att det är lika bra att gå dit :)
Ska ju gå till skolan idag, ska bli riktigt gott, speciellt i det här vädret :)
Bild kmr kanske senare,
ciao

Längsta dagen någonsin?


Bild ifrån hagen, hästarna går tsm nu på sommarbete!

Ja, dagen har la inte varit den bästaste?
Började med matte b, och hade fortfarande huvudvärk ju, så efter två timmar matte var jag ganska död. Åkte hem och gnällde inför mamma, (hade nämligen migrän) Gick upp och la mig ett tag, men fick ingen ro där minsan, allt snurrade runt i huvudet på mig. Jag är precis som pappa tydligen... Så min söta älskade mamma gjorde i ordning lite mat till mig och så, efter de åkte vi upp till tippen, FY FAN VILKET STÄLLE ALLTSÅ!?! Dom hade rensat i trädgården här hemma så vi slängde lite grenar oså :) 
Efter de åkte vi till apoteket, och fick ngr hyperdyper migrän tabletter ( vid det här laget hade jag så ont så jag visste knappt mitt namn, kände mest för att spy) Tog en tablett och åkte vidare mot skolan...

Men det skulle jag inte ha gjort, fick ngr biverkningar, började darra blev helt skakig, typ vimelkantig? Kul att ha np i svenska tal då... Gick ju sådär kan man säga, i samband med det kom illamåendet tillbaka... Som tur var, så va det sista lektionen för dagen,  så åkte hem och förde över lite pengar, sedan vidare mot torp, och vad gjorde jag där?
Jo, lämna tillbaka ett par skor jag köpte för ett tag sen, dom gick sönder -.-
Sen blev det ett par student skor, och ett par bal skor, yeeeey!
Efter torp var det raka vägen mot stallet med fika till mina störda stall kompisar ^^ 
Som ni kan se i videoklippen nedan för!
Efter lite fika och grejs i stallet åkte jag och Sandra för att köpa hö, men det blev lite kämpigare än vad vi tänkt oss... Min bil pajjade lr ngt påväg mot stallet, ( kommer konstiga ljud ifrån den ) Så blev att ta Sandras bil, och den var kanske inte skapt för att dra min transport, anyways vi kom iväg och hö fick vi, och kul hade vi med! :)
Nu har jag käkat världens goaste mat (efter pankisar då) Oxfilé med potatisgratäng och tsasiki! Hur de nu stavas? yummieeee! Min pappa är bäst också, jag är ju en kaffé älskare, lr rättare sagt en mjök med kaffé älskare, så vet ni vad han har köpt till mig? (A)
EN mjölk skum maskin ^^ lr vare nu heter, grym var den iallafall, ett tecken på att jag ska flytta kanske? :)
Nej men toppen var den, älskar den redan! Mmmmmm!
Så ganska flumig dag helt enkelt,
Dom här videoklippen är nog inte roliga att "titta" på, men konversationerna är rätt underhållande, ni får ha överseende med mitt skratt, sitter och försöker koncentrera mig på att inte kräkas -.-

Som ni märker är jag det tydliga mobboffret, lika så min häst!

Så kul kan vi ha det :) Slänger upp ännu en bild på min outfit idag, ser allmänt psyko ut? Men hade ett huvud som höll på att sprängas.
Nej nu blir det sängen för mig, huvudvärken är på gång igen -.-
ciao

dagen sooo faaar

Huvudvärk, check
Mensvärk, check
Mascaran slut, check
Tröjan krympt i tvätten, check ( INTE JAG SOM TVÄTTAT )
Spillt kaffe på golvet, check
Spillt mjölk på golvet, check
Försov mig ju också!, check
Fick iafl väckt mamma med gyllene tider, så hon är vaken när jag har super lång rast, så vi kan åk atill törp och köpa skor till mig, ja tro det eller ej, mamma ska köpa skor till mig!

Vill ni veta en hemlighet?

Dom blev inte så glada när jag väckte dom med gyllene tider,
inte glada alls faktiskt..

morn morn !

God morgon alla söta läsare!
Sov ju hemma inatt och kan ju säga, sov inte alls lika bra utan M :(
Jag drömde ju mycket mardrömmar för ett tag sen, kmr ni ihåg?
Så skrev ja att det blir ju kanske bättre till lovet när man får slappna av lite oså.
och då var ju M här i ngr dagar, och sen dess har jag inte drömt ngt, inget alls faktiskt.
Men inatt har jag inte sovit ngt bra... Vad äre för fel?

Nu ska jag snart iväg till skolan, matte b står högst upp på schemat idag... Suck prov i det nästan vecka...
Bjur på bilden, hann inte bli mer seriös än så,
har huvudvärk så de skriker om det... Tredje dagen...
Idag ska jag hämta resväskan, och börja packa till turkiet! :D
Mamma är för söt hon, igår när vi prata lite om resan blev hon lite förtvilad
Ska du åka ifrån mig en heeel vecka?
Mjo, men de är ju bara en vecka mamma
Men men.. ahh...
M kör mig ju till Landvetter
Får inte ens jag lämna av dig på landvetter!?
Njae mamma, vi har änna planerat nu
Moa du håller på att bli vuxen nu ju!!
Ibland kommer mamma på att jag är lite äldre numera -.-
Vet inte hur hon kunde dra slutsatsen av det genom den
konversationen, men men ^^
Idag blir det slit jobb också.. Köpa hö alltså -.-
ciao

här kmr en te !


tjalalala


PARKERINGSBÖTER!?

Trodde de var en vacker p-bot som fladdra på min vindruta när jag sluta skolan, men nej det var bara ett sött meddelande ;)
Hade lite brått i morse, så blev la inte den snyggaste parkeringen ^^


Men visst har jag världens sötaste kusse? ;)

hard work work!

Sitter på pappas jobb, ska städa strax tänkte jag. Har gjot klart svenska talet yeeey!
Satt ute och plugga förut, jag är allergisk mot sol :( Väldigt känslig i vare fall... Inte att jag blir lite röd sådär, utan jag blir röd, jätte röd! Men försvinner ganska snabbt.. Har som tur är tabletter emot detta, som är köpta i Thailand för övrigt ;) Som tar bort mitt solexem helt, så jag kmr klara mig i turkiet :D

FICK TILLBAKA PÅ SKATTEN IDAG OCKSÅ!!! Mycket pengar också! :O
Pappa skulle betala min turkiet resa, men jag sa faktiskt till honom, att nej du pappa, vet du vad? Det där kan jag betala själv! ;) Känns faktiskt konstigt.. Innan jag fick veta det med skatten sa jag till pappa att jag bara vill låna pengar inte få dom. Jag tror det har ngt med att känna att man kan ta ansvar för sig själv? Vuxenpoäng lr hur? Mycket också!! Känner verkligen att jag inte vill att dom ska betala för mig längre... I'm growing up...

Nej nu ska jag städa här, ser ut som bare den! Men tack för de, för de betyder lön på mitt konto!
ciao

*^*^^*^*

Min klass älskar att mobba mig, det är fan värdelöst!!!!!


så kan de gå!

Blev inget mer bloggande igår som ni kanske märkte? Åkte till M och myste istället ;)
Lämnade av han i Lyseskil i morse och sen åkte jag vidare och plockade upp Erika, blev lite kaffe i solen innan vi åkte, och det satt ju fint! Blev ju lite jobbig med tiden där, har nog aldrig kört så fort som jag gjorde idag :| men fram kom vi och bra gick det ju :)

I eftermiddag ska jag ta måtten till klänningen och sedan göra klart talet, gött!
Mina ny inköpta skor har dock raserat, blir att få pengarna tillbaka där...

Skolan är ganska trist utan Kajsa kan jag ju meddela, men jag överlever iafl ;)
ciao

tjaaahoo!

Nyss kommit hem från stallet, åkte förbi för att kolla läget bara och hälsa på Sandra :) Alexsandra hade ju redan varit där och grejat allt, så det var gött! Sandra tar mitt utsläpp imrn också, så jag får chansen att verkligen sova ut! Underbart, tack för det!
Nu blir det plugg för hela slanten, måste verkligen få klart allting ikväll. Ska aldrig någonsin skjuta upp saker och ting som jag har gjort nu, skäms moa! Inte likt dig!
Nästa vecka är redan full smäckad, lite ont i magen över det...
Blev lite smått förvånad när denna buss stod utanför stallet?


Älska vädret!

?

Funderat på en sak, jag är nästan alltid den som går och lägger mig sist i familjen, samtidigt som det är jag som går upp först. Hmm... Nej har egentligen bara en sak att säga, jag behöver mer sömn. Ge mig mer sömn.

Eller ge mig mer timmar på dygnet tack ! Timmarna räcker ju inte till.

oh what a daaay

Helt underbart väder där ute ju! :D & det är gött att man inte vaknar upp bakis som dom flesta andra gör ;)
Har vart och släppt ut hästarna och nu är jag nyduschad och ska snart åka iväg och jobba, härligt! :)
Är grymt nöjd med mitt rum, det blev väldigt sommrigt, det tkr vi om !
Idag åker min Kajsa till hemsedal, usch och fy! :(
Tur att det finns gratis sms, för annars hade jag nog inte överlevt :) ! Kajsa är lite av en livräddare för mig, äre ngt hör jag av mig till henne och så får hon mig genast att ta det lite lugnt och inte stressa upp mig så :)
Skriver mer ikväll, slänger upp en bild på min söta polle!
ciao

stolt!

Nu är rummet städat, lite ommöblerat och inrett ;) Nya gardiner m.m. häääärligt! Började vid 21 och klar nu... Nu är jag trött efter bara fyra timmar sömn i natt och typ sju timmars prov, och full fart i stallet... Nu ropar min ny bäddade säng, GOTT!
Är så glad att jag har dig Kajsa, du är fanimej den bästa! Min söta kusin är också världsbäst, "älskar dig och glöm inte att du är bäst och att du VERKLIGEN är värd allt  gott som finns här i världen plus lite till " Var orden hon skrev till mig innan hon logga ut msn. Puh, vad ska jag säga? Är så himla glad att jag har er. Sandra är jag också super glá att jag har, även fast vi ryker ihop ibland, hade världens sämsta dag, så kmr man till stallet och allt bara rinner av en, poff borta! Tack för det! :)
Nu hoppar jag ner i sängen,
ciao

prov in my assssssssss

Vill ni höra min dag? Ja de vill ni.
Laddade upp med tre koppar kaffe innan jag åkte iväg i morse och i väskan hade jag med mig två äpplen, godis, coca cola + två redbull... Kände mig taggad och var redo för att skriva prov, åkte iväg till stallet med högsta volym på stereon och solbrillorna på.
Väl framme vid provet var jag fortfarande på gott och glatt humör.
Första provet gick helt okej, kändes ganska bra. Var matte för övrigt.
Andra provet, läsförståelse, och gissa? Jag somna... Vakna till när han sa att nu är det fem minuter kvar. Typiskt min tur.. Hade typ fem frågor kvar så bara kryssade i ngt...
Tredje provet var jag gött pigg igen, hade ju fått mig lite sömn -.- Men det provet räknas inte med i resultatet, utan det är bara inför nästa år... Suck..
Fjärde, femte och sjätte provet minns jag knappt, men det funka la...
Blev lunch på stan iafl, riktigt mysigt!
Hade massa att berätta som jag kom och tänka på under provet, men nu är allt borta?
Ovanligt, nej...

Trött och depp dag idag... En hel dag med prov gör att man blir lite smått snurrig.
Ska inte besvära er mer,
ciao

nu gäller det

God morgon!
Inte mkt till sömn inatt...
Slutade tidigt på jobbet i ljungskile, så åkte till 7-eleven och höll min söta kusse sällskap tills hon sluta då jag körde henne hem.
Nu ska jag till stallet och släppa ut hästarna och efter det iväg och plocka upp min kusin igen, och sen drar vi och gör högskoleprovet, yey! Typ fyra timmars sömn inatt kmr gå toppen

Skulle helst vilja prata med M nu, iafl innan jag gör provet, jag har änna stressat upp mig lite för det nu, därför är det skönt att prata med M, han är alltid så, hmm vad ska man säga, han får en iafl att tro på sig själv... Men jag får la säga det till mig själv då, klart jag klarar provet & självklart kmr de gå bra!

Ingen bild som ni kanske förstår, lite tidigt för sånt!
Önska mig lycka till,

ciao

sommartider hejhej

Satt ute och åt lunch, och lunchen gjorde jag alldeles själv också :) Vuxenpoäng, jag vet att det bara är att sätta på vatten på plattan och hälla i makisarna osv men ändå vuxenpoäng!





Inte riktigt klar än, diverse smycken osv ska på... Förresten, vad betyder diverse?


Har suttit och solat lite också efter jag käka, gött kan jag ju säga.. Fast blev rö på bröstet dirr, inge kul.. Får bli solarie innan turkeeey!
Nu ska jag iväg och hämta kidsen på dagis,
ciao

-.- boring


Hur svarar du i hemtelefonen? Ah hallo
Hur svarar du i mobiltelefonen? Ah hallo 
Ringer det mycket till dig? njae, men är kajsa igång så är hon igång ;) 
Ringer du mycket? mjo..
Vem ringde du senast? Kajsa tror ja de va? Nej Erika :P 
Hur mycket pengar har du? Ärligt talat, ingen aning!
Antal timmar sömn inatt? typ 9 tror ja :PO
Sover du ensam i natt? Mjo, blir nog så..
Vem sov du hos senast? M faktiskt :) 
Vem sov hos dig senast? Samma här, M 
Vem vet mest om dig? Ooh, tuff en! Men Kajsa kanske.
Vem vet du mest om? Grymt svårt att veta?
Vad ser du fram emot? Studenten, studenten!!
Vad vill du just nu? Rida!
Vem hånar du? - hahaha, ingen idé att ta de här!
Vem längtar du mest efter? M och Kajsa!
Vem vill du helst slippa? allt jävla plugg -.-
Vem stör du dig på? ett par faktiskt!
Vem vill du sova bredvid inatt? min söta M såklart!
Vilken årstid är det nu? sommar (A) i mitt huvud iafl ...
Anser du dig själv snygg? haha, of course?!
Har du varit kär? yeoopp
Är du kär nu? mjoo
Är du en bra partner? hrfm.. jo men ganska iafl ^^
Har någon varit otrogen mot dig? yes
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? ?
Har du varit otrogen? -?
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? kan ju knappt visa mig ute så? ^^
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? - yes ;) 
Vad åt du senast? macka :) 
Är du polare med grannarna? nej "/
Har du varit på ett party? nej aldrig, vad är det? :|
Var är dina syskon just nu? har inga..
Vilken tid gick du upp imorse? vid 9
Vad gjorde du kl 2 inatt? söv
Vad är det första du gör på morgonen? startar datorn och går som en zoombie mot kaffet
Vad ska du göra efter det här? stallet
Vilket är det pinsammaste band du lyssnat på? waah? 
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn? för många
Vad har du för färg på din cykel? lila :) 
Blondin eller brunett? Brunett så hett
Vilken färg har du på din msn text ? Rosa såklart!
Vilket stjärntecken är du? tvilling :) 
Har du diskmaskin? yes !
Har du husdjur? jaao 
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? skrutten -.-
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? huh?? NJAAE!
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? tror inte de? 
Vad är du beroende av? Kaffe och min mobil
Sover du med gosedjur? - nej
Vem var den senaste du fick sms av?
Vem var den senaste du fick mms av? - minns ej 
Vem var den senaste som ringde dig? det har jag redan svaarat på
Är du förlovad? - nej nej !
När duschade du senast? igår
Vem tänker du på nu? Garbo

PERSONLIGT

Vad heter du? Moa Nanny Karlsson
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Moa Jilleskog
Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? - Nanny, heter ju det
Vilken årgång är du? 1991
Vart bor du? Låt se, hmm... Sverige :) 
Bott utomlands? - nej nej 
Flyttat antal gånger? 2 ggr 
Vart skulle du vilja bo? Nån mysig stad :) 
Vem är drömpojkvännen? ---
Vad vill du bli när du blir äldre? easy, polis
UTSEENDE

Hur lång är du? 172
Hur mycket väger du? --
Frisyr och hårfärg? Brunt, knut på hövvet
Ögonfärg? gröna
Mest nöjd med? mina ögon :) 
Minst nöjd med? ryyyympaan
Skostorlek? 40-41 (står stadigt på jorden)
Glasögon? nej ;) Den enda i släkten tror ja :P 
Har du några piercingar? jao några

FAVORITER

Filmer? The bodygard
Låtar? för många
Årstider? sommar
Mat/ dryck? pannkakor, bonauqa
Djur? katt lr nått
Färg? rosa
Parfym? Gucci Flora & Tiara, spanat in Escadas nya, måste ha!
Ämne i skolan? handel
Sysselsättning? pussa på M

KLÄDER

Vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka
Vad använder du just nu för skor? Olika
Favoritfärg på kläder? svart
Favoritmaterial på kläder? ingen aning
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ojj, min balklänning :D
Favoritaffärer? JC och MQ
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Ni vill inte veta... Börjar bli beroende
Favoritmärke? eeh
Vad har du för tröjstorlek? S - M

Då vart de klart då, hade mega trökigt, nån som läste allt?
ciao

moa toa saknar kajsa bajsa


wakeiwakie

Sitter hemma faktiskt.. Blev inge M igår, var ju först nära jag åkte till honom, och sen att M satte sig på bussen hit. Men sen tänkte jag efter (det händer faktiskt) Lr ah, fan det var M som kom fram till det, att lite osmart med tanke på att jag måste plugga, städa och ta garbo innan jobbet.. Så vi skippa det och prata sönder kvällen genom våra kära mobiltelefoner i stället..
Just vräkt i mig en stor härlig frukost, men känner ändå ett stort sug på glass.. Men inte vanlig äcklig glass man har hemma, nej utan mjukglass... Mmmm! Det hade varit ngt! Också sugen på en stor påse med godis, så det ska jag nog faktiskt köpa med mig till jobbet sen, är ju fredag lr hur? ;)

Idag är en sån dag, man kliver ur duschen handduks torkar håret, sätter upp det i en bulle mitt på huvudet, hoppar i dom skönaste trosorna som finns samt bh, sen på med ett linné och en stor gosig gosig tröja och ett par slappa mjukis, borstar tänderna och sen är redo för att möta dagen!

Nu räcker det, bild på mys outfit kommer sen!
ciao

puuuuh...

Vilken dag!
Full rulle, sånt gillar vi! ;)
Gått super duper bra på jobbet, nästan inget krångel alls, yey!
Blev en extra timme men det gjorde inget, var bara skoj lix! :p 
Nu har jag nyss tryckt i mig en ap äcklig pizza, uuuuäääk! Fick verkligen trycka i mig den, lr inte.. as gott typ!
Ska röja upp i rummet, blir inge hö köp imrn, så hinner plugga en svänga då, göttans!
Måste bara säga, man möter så otroligt mycket intressant folk när man står i butik, den ena är aldrig den andre lik, ganska skoj faktiskt, man råkar ut för både de ena och det andra! :)
Saknar M, ah så mycket så jag sätter mig snart i bilen och åker upp till honom... Finns dock risk att jag somnar på vägen, hmm...
ciao

lätt min favorit genom tiderna


'.'*.''-.'*'.''.**

Kommer börja blogga på en ny adress snart, denna kommer finnas kvar men kommer kanske inte vara så aktiv. Den nya bloggen kommer inte stå i mitt namn, utan det kommer vara en anonym blogg, där jag berättar om mig själv och min bakgrund och saker jag gått igenom. Känns som om det fortfarande är lite för privat för att prata ut om allting här, men samtidigt vill jag hjälpa andra och dela med mig av mina erfarenheter och tankar.

Men till en början kommer denna bloggen rulla som vanligt, de är först och främst när den andra bloggen (om den andra bloggen) blir lite större, som jag då kommer fokusera mindre på den här. Känns ju inte som om någon har någon nytta med att läsa mina blogg inlägg nu? Kan ger jag nån ngt skratt nån gång, kanske irriterar en annan.. Men jag har så mycket att dela med mig av. Så känns bättre att dela med  mig av det istället för det här.
Nu har jag mycket och göra,
ciao



flumiflumiflum


getting stronger, coming closer


& imrn vare fredag!

Lovet bara rinner iväg, tur att jag hann vara med min sötaste ngr dagar iafl... 
Idag bär det av till jobbet igen, tagga! :) Ska få lära mig ytterligare en ny grej idag, vi får se hur det går :)
Efter jobbet ska jag plugga faktiskt, ligger efter med hur mycket som helst, inge vidare faktiskt, men får kämpa med det sen. 
I morgon blir det hö köp och sedan iväg och jobba, men i Ljungskile :) !! Och efter det, blir det kanske lite grillning med kära vänner :) På lördag taggar jag ju inför högskoleprovet, jiiiseees snacka om att jag börjar bli nervös. Visst jag gör de bara för en kul grej, men ändå? & på söndag är det också jobb som står på schemat, men även då i ljungskile, fast inte på samma ställe som på fredagen :)

Egentligen, bara egentligen så har jag väldans tur! Jag har fyra jobb just nu, fyra. Och hur många har ens ett? 
Jag är liksom väldigt lyckligt lottad egentligen, men bara egentligen.

Ej klar med sminket än!



great !

M har åkt hem idag, det är inge vidare kan jag ju lova? Hur ska jag kunna somna nu?
Har iafl vart en toppen dag, vart och provjobbat, och det gick suveränt! Var hur roligt som helst, så blir lite helg jobb och sommarjobb, underbaaaaaaaaart!!!! Blir och jobba imrn med, kul! :)
Igår gjorde jag och M ingenting alls iafl, vi vart på torp en svänga och kolla runt lite och så blev det ju donken, sen gjorde vi ju pankisar som jag hade som lunch idag, M får det och låta som en hel vetenskap att göra dom, men jag måste faktiskt erkänna, dom var reeejält goa ;)
Nu ska jag iväg och städa, skriver mer sen!
ciao

lovet försvinner!

Igår blev det överby med M och matte, och där ute träffade vi Jennifer som också hängde på oss, as kul! ;)
Hittade dock ingenting där så åkte en svänga till torp med där jag fick köpt  mig en tröja! :) Wiiiie! Sen drog vi hem till mig och jag färgade Jennifers hår, kul!
Fick kanske jobb igår också, ska prov jobba nu på onsdag och torsdag, spännande! :)
På kvällen tog jag och m det lugnt, kolla på film typ :)
Och nu har vi nyss klivit upp, eller ah jag var ju vaken i morse och släppte ut hästarna och gjorde i ordning för garbo, det var jätte härligt väder, nu regnar de ju?
Nu får vi hitta på nått, torp lr något ;) Donken blire nog iafl, gotttttttt!

ciao

morn morn!

Nu blire en svänga till överby med M! :) !!!

Bjuder på't!

Aj aj!


Sandra skulle rida ponny på väg till donken!



Om jag trodde på gud, hade jag sagt herregud just nu!

Igår, igår var en kväll som inte går att beskriva med ord. Men jag ska försöka.
Mitt rum ser helt raserat ut, tom flaskor och kapsyler samt lösnaglar över allt!
Jag och Sandra började kvällen här och taggade till, till en början satt vi till och med ute på altan, sommmmar!
Efter lite "smått" drickande ranglade vi oss ner till stan, det första vi gör är att se en bil står med varnings blinkers på en parkering, Sandra vänder om och styr oss emot dom istället, visade sig att det var de bästa vi kunde gjort på hela kvällen. Kan lite smått säga att dom räddade kvällen :)!! Var iafl ngr trevliga grabbar ifrån Mellerud, vi kunde konstatera att jag var liten och Sandra gammal kärring (hon fyller 25, det är ingenting juuu)
Vi hakade iafl på dom, lr om dom hakade på oss upp mot Harrys, efter lite köanbde kom vi fram och jag tänkte änna hur kommer detta gå? Harrys 20 ikväll... Men grabbarna vi var med hade ju med sig sin chaufför som också bara vara 18, så en sa så här till vakten, han är 18 men han är vår chaufför ikväll så han får hänga med in, aja tyckte vakten liksom, och när jag sen då skulle sträcka fram mitt leg sa han, det här ser ju mindre bra ut. (Ni som känner mig kan ju se framför mig vilken blicka jag gav honom då) Men men, han fick ju komma in? *blink blink* och wooops så vart jag inne :)
Det blev en galen kväll på dansgolvet och som vanligt när det är jag och sandra, jäkligt många skratt, det är inte huvudvärken som är värst idag, utan det är nog fan träningsvärken i magen efter allt gapflabb..
Idag har jag ätit frukost på altanen, snacka om mys! Musiken på högsta volym ( den grön vita saken är nån musik grej)
Kommer massa videos ifrån sen,
ciao

!


...

Sitter och tänker lite, (ja det händer faktiskt) och funderar på som vanligt, hur det kommer bli efter studenten, fortfarande skrämmande... Jag skulle självklart inte vilja gå längre på gymnasiet, inte det jag menar, utan mer att jag tycker det är lite läskigt att man inte vet vad som komma skall, förstår ni?
Nu börjar jag bli sjuk igen också, rösten är inte som den skall. Så typiskt mig att när våren kommer, så tror jag det är sommar. Satt ute i linné på altanen förut och lyssnade på musik och bara älskade solen :) ! Om det inte vore för alla påsk saker mamma pyntat huset med så hade jag trott det var sommar ! Vi har inte "firat" påsk på hur många år som helst, men nu är hela huset pyntat, till och med i mitt rum finns det påsk saker, en påskkärring hänger i fönstret och en kyckling i fönstret har jag :) Blev lite snopen när jag kom hem igår natt och en kärring hängde i mitt fönster ^^
Nu sitter jag och väntar på Sandra, det brukar ju bli som blir när vi umgås, vi är nog ingen bra kombo egentligen, den ena är värre än den andre på ett ungefär, många skratt brukar det bli och det är de som räknas.

Ha en trevlig påsk, det ska jag ha!
ciao



outfit

Tagga kvällen ! :)

mobilen flyger ^^

Kan inte låta bli att älska slutet, kanske trist klipp men dom sista sekunderna tar priset! 
Kajsa knuffar till mig (ramlar lr ngt) och min mobil flyger ur min hand, ner för altanen och ner på gräset, så mycket får man inte se i filmen eftersom den stänger av sig i luften lr ngt... Men ni kan förstå hur kul vi tyckte det var igår ^^

yeey!

Vilken påskafton, super mys väder ju :)
Nu är jag precis hemkommen från smögen, var en mysig tripp med min josseposs! :)
Åkte en svänga till torp och köpte bomull till min söta garbo, hon är ju så rädd för smällarna, och tänket de kunde hjälpa lite iafl :)  Så har vart där och lämnat det, och nu försöker jag planera resten av dagen/kvällen.
Mysbild!

*

Bilder ifrån myskvällen med Erika och Kajsa
Blev många mer bilder, men detta är iafl ngr kort där vi ses hyffsat bra ut, och alla har kläder på sig! ;)




Bilder ifrån igår, förfest hos kajsa b
Fanns mängder med bilder, men detta är ett urval orkar inte sitta och ladda upp dom, har ett x antal videos också, men tror det blir facebook med dom istället, finns bland annat en video där min mobil flyger :)

Kvällen började ju här med kajsa mfl.. Men som ni ser på sista bilden så avslutades den med sköna uddevallabor ;) Ija och krewer däcka ju där bak, men jag och matte hade allt kul, satt och sjöng och körde galet hela vägen hem ;D






vad hände där?

Vaknade upp i, ja min egen säng! Det är underbart med inte som planerat!
Skulle sova i kungshamn i en lägenhet där med kajsa och pontus, men när vi väl kom till baden igår var jag inte så fräsch + att ja orkade inte all kö...
Man stod ju som en packad sill där ett tag... Så jag fick åka med min söta Mattias
hem till kära Uddevalla igen, sen kommer min underbara vän Josefine och kör ut mig till smögenigen så jag kan hämta min egen bil, vilka vänner jag har eller hur? PÅ tal om vänner, Kajsa va allt bra söt i fredags.. När jag gick och la mig stängde jag av min mobil, och vi hade pratat innan de och hon visste att jag skulle ut och köra bil, men sen glömde jag svara på henne sms, så när kajsa varit och hämtat upp sin pojkvän på havsbaden, så åker hon ända ut till M för att se att min bil står där. Gulligt lr hur?! :) <3 Hon ville bara se så att allt så rätt ut, underbara kajsa!
Förfesten igår kunde väl inte blivit så mycket bättre? Eller ah, kände ju inte så jätte många direkt men det var kul ändå :) Bilder + videor kommer sen! ;)
Nu sitter jag som vanligt med kaffet framför mig, mår sådär.. Men kunde varit sämre. Om några timmar kommer min söta josefine och plockar upp mig, ååh min söta vän! :)
ciao

:)

Har nyss klivit upp ur sängen, gooooottt!
Spenderade kvällen hos Erika i Brastad, och när kajsa skulle åka så kom ngr till klasskompisar, trevligt! :) Vi satt och tjöta lite, sen åkte vi in till Lyseskil, tycker det är så mysigt där av någon anledning, vi kollade läget lite, och efter ett tag åkte dom hem, då ringde jag M och så åkte vi också hem, efter lite om och men :)
Nu sitter jag och äter frukost och han är i duschen, ska köra honom till Lyseskil igen sen, han ska ju spela ikväll, men jag drar vidare in till Brastad igen och hämtar upp erika, så åker vi till smögen, och taggar inför ikväll! :)
Ska bli grymt roligt, känns toppen att jag också kan hitta på saker även fast jag har häst, så tack A för att du ställer upp! :)

ciao

MYSTORSDAG!

Haaaaalllllojj!
Sitter i Brastad hos min kära classmate Erika, super mys har vi! :)
Kajsa och Erika har färgat håret och nu håller vi på att göra våfflor, så mysfaktorn är hög!

Kan ju påpeka att vi käka pizza innan också, en fettis torsdag med andra ord, träffade M en svänga då med, puss på det! :) Jag och Kajsa har kommit på att idag, idag denna torsdagen går vi på vårt sista LOV!!! Någonsin! Fatta gött!! Vårt sista lov som vi kommer ha, hur awsome är inte de då? ;) Wiiee!
Inatt ska man kanske iväg och hämta min lovle boyfriende i Lyskeskil, kan ju bli spännande, men kajsa sa att det bara är att köra rakt fram, så värsting svårt kan det inte vara? :)


Nej, mängder med bilder är tagna idag iafl, bland annat med mig i bikini, det vill ni allt se kan jag tänka mig :P
Lägger upp bilder imrn,
ciao

ha ha ha...

Under religionslektionen :

Moa: Kristina, jag fattar inte?
Kristina förklarar för mig, ngr minuter senare.
Moa: Ah, jag fattar
Kajsa: VA?! Fattar du!?
Moa: Ja, erkänn konstigt??

Erika brister ut i skratt...

Dumförklarar mig själv, smart drag... Detta är dock ngt jag gör dagligen, om och om igen...

...

Äntligen är det bokat!
Tänkte inte berätta det för er, men kan verkligen inte hålla mig, jag gör en kissie! Nya boops är på väg! :)
Ska inte göra dom mycket större, bara lite gran ;)

Kommer antagligen inte lägga ut såna bilder som Kissie gjorde, men ni får se resultatet när allt är läkt och sådär :) Om inte annat så kmr de synas på Turkiet bilderna! :D

Döm mig om ni vill, detta är något jag vill göra och jag har tänkt på det väldigt länge! :)


Nu ska vi ta lite roliga kort med klassen, ska bli skoooj! Pia blev jätte glad för armbandet som vi i klassen köpt tillsammans! :)

Slutar lite tidigare idag, gott det ! ;)
ciao


äntligen

Sitter med frukosten, gott! Inte taggad för skola längre, var ju grått och trist ute?
Men vakna med ett leende på läpparna idag iafl, INGA mardrömmar! Jag vakna på samma ställe som jag somna, täckena låg som dom ska, en lugn natt! Skönt! Känner mig mycket mycket utvilad även fast det bara blev ca 6 timmar sömn :)
Idag vet jag inte vad som händer, inget party för min del i vare fall, men om M inte ska gå ut kanske jag kan få pussa lite på honom, det hade ju vart mys! Annars placerar jag mig framför datorn, skönt att jag verkligen hinner med det eftersom A tar Garbo idag, härligt!
Tror ni det funkar med solbrillor ute idag ? kanske inte...
ciao

RSS 2.0