Nu kör vi?

Jobba natten som var, sov lite granna på dan, sen i glitter toppen och mot Vero moda, efter det så åkte jag hem till mammi o pappi käka lite mat, och nu sitter jag och taggar för en natt på Shell, om jag är trött? Ja. Lite.

Får se hur det går att jobba natten själv, men det ska förhoppningsvis gå bra :)
Träffa favvo Nea idag. oj vad jag saknar den damen?! Ska försöka ses imrn, bara jag inte är en zoombie? Hmm..
Natti på er då, själv ska jag ta mig lite kaffe :)
Pussdårå

Fortsättning följer...


Kan bara inte låta bli!

Älskar ju Katrin! Läs artikeln på aftonbladet, hatar när folk trycker ner nån det inte ens känner!!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14069968.ab?fb_comment_id=fbc_10150470071533497_19991545_10150470483313497#f3e4f530b

Jobba är underbart va?

Har inte så mycket att skriva om?
Jag jobbar och sliter och när jag inte gör det så myser jag med min sambo? Inatt sov jag ensam i vår lya för första gången, aj aj scary! Vi bor ju trots allt på en kyrkogård typ? hihi. Men dom är ju snälla här iafl, ingen som har stört oss iafl. Så vad gör jag när sambon lämnar mig själv? Jo, jag drar igång värsta partyt? Njae inte direkt, kryper ner i vår säng och tar med mig vår nya gemensamma dator, hihi.. Vi har ju köpt en dator tsm och M tycker den ska stå på ett ställe, inte flytta runt den överallt och absolut inte ha den i sängen, så det gjorde jag! Starta den där Fastfive och gosa ner mig under täcket, oj vad mys!
Nu sitter jag på kontoret och läängtar efter min lunch, mango! Mums! Inatt ska jag jobba på shell, tagga! :D Första gången, så ska gå med emma. Ska bli kul :)

Ni får ha en bra lucia,
pusspåerdårå.

ordning på´t

Nu börjar jag få ordning på allt

Sitter i nya lyan och ska slänga i mig nån lunch så jag kan sticka till jobbet, Vero moda idag :)
Jobba igår med, åj vad kul det var! :)
Så puss på er!

Tyra, tack!

Ramla ner ett fint kuvert med hjärtan på i mitt brev inkast. Mitt namn var skriven med guld penna, och i finner jag ett brev från Style by Tyra! Med ett present kort på två hundra kronor! Bara för att jag vart en riktigt bra kund från deras start! Smickrad! Tack!


Wooppsii?

Vad är det här? Noll blogg lust?
Har hänt mkt men vet inte hur mycket jag får berätta för er? Hmm..
Inte så bra kanske? Förlåt?
Jag taggar iafl Thailand om 28 dagar, och även jul! Jo men jag har faktiskt flyttat, konstigt va?
Jao.. Lite granna kanske. Men så kan det vara... Om jag är nöjd? Absolut! Min lägenhet var döö läcker men det är denna också ;)
Önskar egentligen att jag bara kunde få gå och lägga mig? Ikväll blir det kanske kanske middag med älskling på stan, mysigt som satan?
Jag vet inte vad jag ska skriva? Är ganska frustrerad at the moment. Är sjukt sugen på att jobba på Shell? Börjat tycka det blir roligare och roligare. Ska jobba i helgen och ser fram emot det, som bare den. Jobba på Shell igår och i måndags också. Mhmm.. Så kan de vara.
Efter jobbet åker jag upp till lägenheten och tar det sista tror jag. Ska städa ur den, roligt? Njae. Tog ledig imrn, så ska jag gå runt i den nya lägenheten och grejjsa..
Jag är iafl glad att Josefine är bäst. Så äckligt bäst.

RSS 2.0