naj naj!

Kvällen igår vart helt OK. Inge mer.
Trevligt sällskap här hemma och det var det bästa på hela kvällen, vi satt och myste här :)
Sen bestämde vi oss för att ta oss ner till fjorden, taxin kom och vi hade fortfarande en ganska positiv inställning till det hela. Men inne på festival området, ja det sög!
Men vi fick iafl träffa idol Calle, ganska trevlig prick faktiskt, men han blev nog trött på mig, för jag pratade bara om Jackie Ferm, sägs ju att dom haft en romans eller nått ;) Och jag är grymt imponerad av henne ;)
Bilder på oss och Calle kommer

Efter jobbet igår förresten så hade min älskling lagat mat åt mig, förberett kaffe & tatt disken, tvätten, handlat fixat om ljudet på mitt rum, så har grymma högtalare till datorn nu. Ja, han var ju bara för söt eller hur? ;) & nu är han iväg och köper pizza åt oss, han är bara bäst! Min marcus <3

Nu ska ni få se, bannemeeej!




Hörde jag skåååååååål!


....

Vet att ni saknar't, så här kommer det. Jag har tänkt till, ordentligt!


Hur långt ska man gå? Om man enligt sig själv tycker att man vart med om lite väl för mycket, fått ta lite väl mycket skit. Hur långt ska man gå? Om åren bara går? Men saker och ting bara snurrar runt i huvudet på en? Om och om och om igen... Ska man släppa det? Eller ska man dra upp ngt som kanske hände för flera år sen? För det ligger ju ändå och gror. Och har personen/personerna gjort något fel, ett stort fel, mycket fel. Då borde dom ju veta om det, dom borde få höra det. Eller hur`?  Så dom verkligen kan få känna dåligt samvete för ngt som fortfarande ligger och gror hos mig...

Men samtidigt? ÄR det värt det? Nu är det lugnt, inget krig, allt är lugnt. Borde jag?
Ska man ta tjuren i hornet med andra ord? Välja den svåra vägen?


Så min fråga till er, Vad skulle ni gjort?
Skulle ni bita i det sura äpplet och konfrontera och bokstavligt talat kasta lite skit?
För något som kanke inte är jätte aktuellt just nu, men ändå ligger där i baktankarna hela tiden, verkligen hela tiden... ?

diet!

Ingen träning = ångest!
Dagens lunch består iafl av Friggs naturdiet shake, den jag dricker nu har choklad smak mumms vare!
Fortfarande svårt att äta, men jag försöker. Jag äter.

Påsar under ögen = ingen hit!

Här kommer den mörka sanningen...
Jag har inte tränat. Jag har inte varit ute och svettat röven av mig.
Ikväll är det utgång, men imorgon. Då jävlar. Då ska svetten fanimej rinna.
Så det så.
Jag är trött Marcus och jag låg uppe och snacka till halv fyra i natt, det är så fruktansvärt mysigt, och vi fick sagt väldigt kloka saker :) Dock var jag kanske lite väl seg i morse, snooza ett x antal ggr.. Men sen fick Marcus allt tvingat upp mig ur sängen.. Det enda jag låg och tänkte på var att jag har inge kaffe, jag har inge kaffe!!
Tror Marcus förstod att för att jag skulle komma ända fram till jobbet utan att kört av vägen behöver jag kaffe!
Så medan jag sminkade mig hade han letat fram neskaffe, inte alls lika gott. Men kaffe, det var ändå kaffe! Så det hade han fixat & dukat fram min frulle som numera är samma varje morgon eftersom min aptit på morgonen är = 0 så är allt jag får i mig en Aktiva.. Sen hade han även slängt in min tvätt i torktummlarn, visst är han allt bra söt han? ;)
Efter det vart väl inte min morgon någon hit direkt.. Efter jag lämnat Mackan på kampen även strosat runt på pressbyrån en stund och sätter mig i bilen och kör ut på motorleden kommer jag på, helvete jävla fan bläääääää! Jag hade glömt nycklarna... Men det är ändå lugnt tänkte jag en kort sekund, bara att svänga hem och hämta dom. Men vänta lite.. Marcus har mina nycklar! & ja han sitter på bussen på väg till Brastad, helvete jävla fan blääääääää! I panik ringer jag honom och ja dom har börjat åka.. Så fick vackert snabba på lite grann och komma ikapp bussen vilket jag gjorde efter tunnlarna.. Puuh, sen snabbt hem igen och hämta nycklarna.. Så blev lite små stressad..
Jag hann iafl med allt jag skulle innan jobbet på mindre än en halv timme + att jag städat m.m. nu så det var ganska lugnt ändå :)

Ikväll blire utgång så det skriker om det! :) Ska bli mys att förfesta lite med kära vänner :) & jag och mackan ska gå ut och dricka ihop! Ska bli ytterst spännande ;)
Nej nu ska jag se över butiken en svänga,
ciao!

tur i oturen

Hade en jätte mysig dag med älskling igår, eller ah först pajja min bil så vi fick åka upp och lämna den i trollhättan och nu är en ny bil aktuellt igen, tänker inte ha en sån skit bil!!! Efter det åkte vi till Hunnebo, där vi gick runt lite käkade glass, jätte mysigt :) Sen bar det vidare emot Smögen, där shopping stod på listan, Men jag hittade inget, ingen påse fick alltså följa med mig hem, detta är typ rekord ska ni veta!
Sen åkte vi hem och vuxet nog drck lite vin och kollade på en kass film :)
Är min jobb dag idag, men är ledig, puuh så skönt! Så nu ska jag snart plocka upp  mormor så ska vi åka till Häxan och få oss lite massage och knäcka till oss lite ;) Lovar att jag är skev som ett S och att jag är stel & kan lova att hon kommer kommentera min matvanor, hon ser sånt! Galet!
Fast först ska jag krypa ner hos Mackan en liten stund till, bara passa på att morgon mysa!
Puss!

Söndags mys!

Jobbat tre timmar idag sen var det hem och raka vägen i säng. Kände mig allmänt klen, så Mackan kom hit och fick mig på bättre humör... Fast nu känner jag mig lite depp igen, får ångest att jag inte varit ute och rört på mig idag "/ Men det får bli imorgon, tummis!
Mamma och pappa kom hem idag också, ändå lite skönt. Lite både och kanske..
Nej, sova kanske är en bra idé, så kryper ner hos Macki,
natt!

hard work work!

Nu väntar snart jobb, ska bli lite små kul faktiskt :)
Lyckades få i mig lite filmjölk en kaffe och ngr munnar jucie, jobbar't på iafl...

Kajsa + Moa = Vänner igen!

UNDERBAR DAG!

Efter att äntligen slutat jobbet, efter att mått illa ett bra tag så var det snabbt hem och fixa sig, sen plocka upp Kim & Mattias och iväg för lite grillning med våra kära familjer i Grundsund, njöt av solnedgången vid vattnet, underbart!
Sen efter att lämnat av kim bar det vidare mot Sophie och deras lilla hemma fest :) Alltid mys att träffa min söta kusin, och underbara Sami var där! :D Verkligen perfekt avslutningen på denna kvällen!
Nu kryper jag ner i sängen och laddar för ännu en dag på jobbet imrn!

Varesegoda, dreggla!


Aptit = 0

Aptiten är borta, lite svårt att tro att det är för den lilla fight jag och Marcus hade igår, jajamen ni hörde rätt...
Suttit länge nu och försökt få i mig en macka Grovt solrosfröns bröd med groddar på, ngt jag slukade med god aptit igår? Mamma är inne & kollar till mig då och då för att se. Hon kom på mig när jag försökte smita iväg utan frulle. Något som inte är populärt här hemma. Här äter man frukost, så är det bara.
Lyckas få i mig halva nu, resten åker i sopan.. Shuu, berätta inte för ngn ;)
Slänger upp en outfit bild sen, från igår och idag :)
Snart blire shopping & jobb!

JAG TÄNKTE KÖPA GODIS!

Hur vågar jag ens tänka tanken!?
Efter powerwalken i morse!
Jag som redan ser lite ändring på min rumpa!!! INTE BRA!
Nu ska jag slänga i mig lunch, sen bär det av mot ljungskile!

Så där ska de se ut!

Igår kväll kom mackan och fredrik förbi och lämnade lite grejer, så jag fick allt pussa på min prins på vår dag :) Dom skulle bara svänga in med grejerna sa han (dom stanna i 40 minuter) :P


I morse kom mamma in och försäkte väcka mig, vi skulle ut och gå.. Ja jag kommer sa jag och somna vackert om.. Jag hade ställt klockan med och när den ringde tyckte jag att det bästa alternativet var att stänga av den och somna om igen :) En kvart senare kommer mamma in, jag med mitt vackra morgon humör fräser att ja jag kommer!!! Mamma kolla snopet på mig och svarar, nej jag kan gå själv, om du inte vill med? Då tänkte jag, nej va fan moa! Polis vare ju! Så jag studdsa ur sängen (bokstavligt talat) och iväg var vi, 1 och en halv timmes powerwalk blev det! Härligt härligt! Sen när jag kom hem fortsatte jag med nyttigheterna, tog riktigt grov bröd ( som jag själv köpt! ) med groddar på och massa vatten :) !! Dock har jag hällt i mig tre koppar kaffe nu, men va fan! Ingen är ju perfekt eller hur? ;)

Blev förresten inget cyklande till stallet igår, hade en riktigt tuff dag på jobbet, så det får antagligen bli imorgon, ska försöka med det iafl :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det någon lätt lunch och sen vidare mot Ljungskile för barnpassning, föräldrarna ska på Pink, vilken lyx :D
Förresten, nämnt att jag har världens bästa pojkvän? Det har jag iafl :) !! <3
Bloggar mer ikväll, puss!


morn morn'

Är på jobbet nu, vart här sen strax innan nio, kände att jag behövde börja tidigt idag för att få städat ordentligt & den hann jag med, skönt!
Har dock varit sugen på¨coca cola hela morgonen, men släckte törsten med en loka med smultron smak istället :)
Mycket bra! Mitt problem just nu är min lunch, jag vet inte vad jag ska äta. Har inte med mig något heller "/ & Vill gärna inte slänga i mig en korv :( Ska se hur jag löser det här, blir väl antagligen en korv med bröd om ingen jag känner dyker upp och kan köpa en dagens åt mig på Briggen ;)
Laddar inför ikväll då jag ska cykla enligt eniro 8,5 km och sen tillbaka då :) Lever jag sen så kan jag vara stolt iafl :) Jag sökte till sunningen, men har ju inte dirket någon adress där Garbo är, men ah på ett ungefär iafl :) I mitt huvud känns det inte som om det ska vara så långt? Kommer nog gå bra :)
Ganska lugnt på jobbet, väntar på att de nya vecko tidningarna skall komma :)

& nu har det gått ännu en månad, fem månader med min Marcus idag. Kan inte riktigt förstå hur jag klarat mig utan honom.

GO MOA GO GO GO MOA!

yes!

Vart ute och sprungit/powerwalkat i fyrtio minuter, mmmm vad härligt :D På rätt väg iafl, vilket känns helt awsome!
I morgon efter jag slutat jobbet 19,00 åker jag hem och hämtar cykeln sen cyklar jag till stallet (sunningen) Så de så!
Några mått på min kropp hann vi inte med idag, sry ! <3

-.-..

Jag skippar supandet ikväll, kanske mest för att det är jobb imorgon & kanske för att jag behöver inte svepa i mig sånt där onyttigt! Mina mått får ni ikväll damer & herrar!

men VA FAN Moa !?!

Jag har under dom senaste dagarna ätit både pizza och godis. & idag blev det en glass.
Att jag inte skäms?!
Från fettma till vältränad vare! Nu går jag in för det igen, ikväll när jag kommer hem blir det en spring pass. Ett långt ett också! Eller långt och långt, en halv timme siktar jag på. Men enbart joggning, inget gående... Så ser du mig gående i uddevalla ikväll, stanna och skrik på mig. Nu ska fettet BORT!

again and again ^^

Sry, bloggen har legat nere lite ^^ Har ju startat en ny, dock inte bloggat ifrån den heller, men iafl ^^
Varit med Marcus som ni kanske förstår, vi har inte gjort direkt så mycket i söndags åkte vi & handla lite och en sväng förbi stallet, sen igår hade vi Harry Potter maraton så kollat igenom dom nu ;) Sen blev det en sväng förbi ny nya stallet också :) Sen hem och käckade lite godis, inte bra moa, verkligen inte bra moa.
Idag har vi förutom att sovit bort hela dagen så varit och shoppat, shoppa en hel del vilket var super kul :) Kändes genast bra i magen :D Efter det åkte vi och red på Garbo, stackars Mackan ramla av... Men så kan de ju gå ^^
Nu har vi ätit god mat med min kära mor och far som är hemma en sväng :)
Nu ska jag gå modell för mackan med mina nya :
converse, 699:- Hamburgsund sko
tröja, 199:- JC
mys tröja, 150:- Carlings
t-shirt, 99 :- Carlings
t-shirt, 199:- Carlings
Sen blev det även silvervatten spray för att ge lite volym åt håret för 116:- på Bellbox

Vart tog aptiten vägen?

Jag skulle äta rätt, med det menas att man ska äta något...
Jag har ingen aptit och jag undrar vad som händer med mig?!

Har förresten skapat en ny blogg, men har lite hard feelings med att lämna den här bloggen...
Vi har ända hållt ihop i ett halv år nu, men kanske bäst att klippa navelsträngen till mitt tidigare liv och
gå in för det till 1000 med mitt nya?

Jag ska leka lite med nya bloggen imrn när jag är hemma och kan lägga in bilder osådär så får vi se vilken jag tycker är finast och roligast att jobba med. För närvarande tycker jag min blogg känns mesig och töntig, inte designen eller så utan jag bara känner det...

Barnen sover, och jag ska försöka äta en macka... Sen blire tv tittning!

Natt natt !

Ny kategori!

Idag efter Marcus åkt hem, så började jag stor städa huset, hann med tre maskiner tvätt och dammsugit och bäddat rent och städat badrummet... Så tänkte ja, ah nu hinner jag springa en sväng, jag hann bara tjugo minuter, men det är ju alltid något eller hur?

Vet ni hur jag bestämde mig för att ge mig ut? Jo, jag satt och kollade på Paris Hiltons program my new bff. Så skulle dom spela in en reklam film, varav en producent säger till den ena tjejen att hon är så tjock, hon borde omedelbart bums skaffa ett gym kort typ... & Den här tjejen, var inte tjock inte på långa vägar, inte mullig eller klumpigare än dom andra hon hade kruvor, vackra fina kurvor. & då slog det mig. Om hon är fet, så fet som han fick henne att verka, ja då lider nog jag av fettma.

Så den nya kategorin får alltså namnet från fettma till vältränad, därav att jag måste lida av det, kom igen den tjejen hade ingen rumpa alls, och vad har jag? Ladgårdsdörr typ... Men varför klaga? Jag föddes inte med den mega röven jag har i dagsläget, det är självförvållat. Så nu är det hård träning som gäller.

I morgon ska jag ta mått på min kropp och se hur fort det ändras. Jag har ju inte super mycket tid för träning, men istället för att sitta den där halvtimmen på facebook och kolla runt så ska jag ge mig ut,
Och nej, nej och åter nej jag tänker inte skaffa gymkort. Jag tycker det är pinsamt att träna inför andra, där dom ser hur mega kass kondition jag har, eller hur fet jag verkligen är. Okej I know, min mage, nej fel jag har ingen mage. Ingen alls inprincip. Men rumpa och lår det har jag, och jag ska inte bli sådär anorektisk utan det ska vara vältränat och muskler nu! Polishögskolan börjar ju närma sig, och jag kommer vara så besvkien på mig själv om jag inte klarar fys testerna. Nu äre hårdträning som gäller, jag ska ju börja sakta men säkert. & äta rätt ska jag banne mej göra. No more pizza, hamburgare och annat skit! Inte ens, hör & häpna pannkakor...

Nu börjar jag mitt nya liv, och det är gött att Mackan också ska ut och springa, för honom kan jag faktiskt springa med nu.. Vi var ju ute och sprang härom dagen, inte mycket men lite ändå. & han var så söt höll mitt sega tempo och när vi var klara sa han att jag vart duktig :) Vilket jag själv vet att jag inte var, men som han säger man ska jämföra och dela upp sin träning efter sig själv, inte jämföra sig med alla andra. Så skönt med en personlig tränare :) !!

Så here we go, håll tummarna för att jag lyckas nurå!


:)

Nu har jag nyss kört ner Marcus till tåget, den sötingen kom ända från Brastad igår kväll för att hämta mig & tjejorna på fallens i trollhättan, visst har jag en snäll pojkvän? ;) Nu skulle han åka hem och greja och ja ska iväg och jobba sen. Blir att sova borta i natt, och i morgon ska jag hem igen för att....? Umgås med Marcus, förvånade? Tror inte det va :P Men på Torsdag firar vi fem månader, tycker det har gått så himlans fort det här, & ändå känner jag honom så himla väl :) Men vi sover ju nästan varje natt med varandra, umgås ju så mycket så då blire la så ;)

Tack förresten ija, josse & malin för en super nice kväll igår :D Det var riktigt kul :) Nu blire storstädning av huset!

torsdag 15/7

Grymt seg och oerhört lång dag ! Men nu är jag äntligen i Brastad :) Eller har varit det ett tag nu :)
Kollat på någon film om gudar eller vad det nu var ;)
Snart ska vi nog lägga oss, imrn taggar vi fallens :D

ljusbrunt vs mörkbrunett!

Borde man bli ljus igen kanske...
Det är inte så lätt det här med hår faktiskt...

Borde jag berätta sanningen om mina nightmares?


Älskar dig fyra varv runt jorden & tillbaka!


Du är faktiskt inte värd det, nej inte alls... Kändes som att jag gav upp för längesen, men jag märker nu, att det verkligen är nu jag ger upp. Du är falsk, nästan genomrutten. Så trött och irriterad på dig.

Ibland undrar man ju hur folk tänker? Eller tänker dom inte alls. Nej tydligen gör dom inte det. Usch arg och frustrerad. Tur att det finns äkta vara också.

Som Josefine till exempel? Hon är ju guld. Rätt igenom min ögonsten. Hon är nog den jag vet att även om jag skulle flytta till andra sidan jorden så skulle hon vara en vän som inte försvann. Hon är sån person som jag aldrig släpper. En som jag vet fortfarande är min bästa vän om tio, tjugo trettio år. Spelar ingen roll om vi hörs av dagligen. Vi kan ända prata om precis vad som helst, allt mellan himmel och jord. Eller ska jag kanske säga himmel och måne? haha... Nej min Jossposs släpper jag som sagt aldrig, du är för värdefull för det, älskar dig. <3


På jobbet just nu i skrivande stund, det är helt dött här. Haft fyra kunder ungefär.. Men passar på och njuter för ute ös regnar det, och det betyder att alla strandälskare kommer bestämma sig för att shoppa idag istället. Kul, känner för lite tempo idag. Men just nu vill jag bara till goodtown och träffa Marcus & längtar tills imorgon, ska verkligen bli så kul att parta loss lite med Josefine och Ija, ser verkligen fram emot det :)

Önskar mig förresten ett ordentligt åskväder, så denna extrema kvavhet kan försvinna! Usch & fy!

jag <3 dig


love oh loooove

Mmm, lycklig är jag !

Kär är jag!

Så det riktigt skriker om det !



Var och red Garbo idag, åh älskar min lilla häst. Men har ju ingen tid till henne :( Tyvärr !
Usch, mag ont! Mycket mag ont. Nej nu duschen sen sängen! I morgon blire jobb och sen till min älskling!
Korten dök inte upp på bloggen idag, skumt va..

oupps!

Blogga jo men jag vet!!!
Igår spenderade jag och Mackan nästan hela dagen i sängen & efter det åkte marcus hem och jag åkte iväg och passa V&M, dom är ju bara för söta! :) Sen vid tre i natt åkte jag hem igen, lyckades få mig lite sömn och vid halv sju så kom marcus och kröp ner i min säng :) Mmm, det var mys! & nu är jag här på jobbet igen, Marcus har nyss varit här en sväng också, visst är han gullig? Han min pojkvän ;)
Idag dricker jag flera liter med vatten, jag tror jag dör här bakom disken! Puuuuh!
Ikväll kommer bilder från bröllopet, lovar!



Svettigt & bråk i sängen

Men jo jag hade ju varnat honom. I natt var en sån natt då mackan fick sova på kanten av sängen, då jag absolut skulle ha hela sängen, och verkligen hela. Och hans försök att väcka mig hade inte lyckas, jag hade bara blivit jätte sur -.- Så båda har sovit dåligt och har skallebank, så typsikt!
Nu ska vi snart till torp och handla lite grejer och efter det beger vi oss till Vänersborg :D
Älskar vädret, dock väääldigt varm!

Borta bra men hemma bäst!

Ska alldeles strax krypa ner i sängen med mackan, mmm :)
Hade en jätte trevlig dag igår på bröllopet, det var verkligen jätte fint!
Men ojj så varmt det var, över 30 grader! Härligt! Festen efter höll till på ett ställe som låg precis vid en sjö, helt underbart vacker var det. Kommer bilder imorgon :) Promisse !
Idag när jag och Mackan vakna tog vi igenom oss en film och sedan åkte vi till stallet och lastade ur det sista.
Gött! & annars har  vi inte gjort mycket så mycket, var ute på en promenad/jogging tur förut och så har vi ätit grillat :) Gottit!
Imorgon ska vi iväg till Marcus syster i vänersborg, ska bli riktigt kul faktiskt :)
Nej nu ska jag klänga lite på Mackan,
natt!

Stadsbruttan vs Landet

Vilken dag jag har haft! Helt underbar!
Jag är helt slut! Kanske beror på all den friska luft som det är här ute!

Känns riktigt skönt att vara tillbaka här igen :) På Stommen, där min släkt spenderat så mycket tid. Ävenjag en del när jag var mindre. Så mycket fint här, ett riktigt paradis.


Det är sidor i mig, en som avgudar det här livet. På landet, bushen verkligen. Där vackra sol nedgångar blir en del av vardagen. Där också mitt hästintresse får plats.
Sen är de den där andra sidan, stadsbruttan, shopping galna, tjejen som älskar när det är tempo och som trivs bäst med några procent stress i sig. Så vad vinner egentligen?
Staden eller landet?

Puh, det är svårt. Antagligen så vinner staden. Just nu iafl.
Kan tänka mig att bo så här när jag blir lite äldre, när jag själv får barn.
Är ju verkligen så glad att jag själv fick växa upp på landet. Där barfota var något man var minst två månader varje år. Där gräs/sand/jord var något man kände under fötterna varenda dag.
Men nu passar jag på och njuter & imorgon beger jag mig hem till mitt liv igen. Till civilisationen.


Idag har jag passat på att gå barfota hela dagen, strosat runt som en annan fomme och bara njutit av utsikten och vädret. Ätit god mat, druckit cider och ett glas vin eller två. Njutit av livet med andra ord. Hälsat och umgåtts med mina två sysslingar, små bebisar är dom, & jag älskar ju bebisar :D
Men ett stort men, är att njuta till fullo kan jag inte. Jag saknar min pojkvän så himla mycket. Sjukt. Gör riktigt ont. Men jag får tänka på turerna vi kommer ha ihop i denna husbilen i sommar istället. Ska bli så kul att åka iväg, jag, mammi, pappi och min marcus!

Nej nu ska jag ladda inför morgondagen, bröllopet börjar klockan elva :)
Natt!



On the road!

Tacka tekniken får trådlöst internet, har en sån där dingel eller vad de nu kallas :) Mycket bekvämt faktiskt!
Just nu passerar vi Göteborg, eller passerar och passerar, rusnings trafik så vi kryper fram typ :)

Var och färgade håret på Bellbox idag, oh så fint det blev :) Grymt nöjd, tror inte man kan bli mer nöjd :)

Härligt!

Dagens outfit förresten är,
Höga korta jeans shorts
Vit blus i linne form

Ser enkelt ut men ändå så läckert och uppklätt!


Förretsen Grattis Beth och Tomas till de fina placeringarna på tvååker idag!!!!!!!


Nu ska jag ha en toppen helg med familjen och släkten, ser verkligen fram emot det, i morgon kommer Sophie, ska bli kul! :) Saknar Mackan, men det får gå. Träffar ju honom i morgon kväll så :) Ska försöka att inte dränka honom i pussar :) Sen på söndagen blir det kanske att vi åker och hälsar på Marcus syster och hennes sambo :)

Nej nu ska jag titta på film!
ciaaaaaoo !

Är suget slut?

Om en timme ska jag till Bellbox för färgning av håret.
Då tänkte jag att eftersom jag är klar med all packnings osv kanske jag kunde ta mig en shopping tur innan?
Men jag har inget sug? Det är poff borta?
Som ni kanske märkt har jag shoppat loss ordentligt de senaste.
Vet inte om det är alla siffror på kontot som drar igång lusten? Men har iafl haft det där sugen, shoppa shoppa!
Men nu känner jag inte det? Känner snarare ork att gå och shoppa?
Men jag ska ge det en chans. Och kommer jag hem utan påsar så är jag nog sjuk tror jag.
Så önska mig lycka till med shoppandet!

...

Är drömmarna igång igen?

jobba så de skriker om ett´?

njaae, men mensvärk så jag dör? jaappp !
Aj aj aj aj!
Nog om det, jag är lång ledig efter jag dratt ner gallerna här ikväll.
Jobbar inte förrän tisdag nästa vecka, puuh ska bli så himla kul med bröllop :) Har självklart med mig dator och internet, så jag kommer blogga ändå ;)
5 timmar tills jag slutar.....

Vad tycker ni?

Ja, här har ni Kissies nya låt, ingen mega hit, men tyvärr ingen meda flopp heller.
Inget jag kommer lyssna på så, men ändå inte så bad som jag trodde...


Den där bläckfisken alltså...

Ja den där bläckfisken hade alltså rätt igen!
Han tippade att spanien skulle vinna och så var fallet!
Delade nyss ut 2600 kronor till en som tippad så som bläckfisken trodde.
Det är faktiskt lite coolt, nej grymt cooolt!

Tjabbalabbaadoo!

Morn morn!
Ska snart bege mig till köp centret, älskar faktiskt mitt jobb, även fast det är gött tråkigt och segt ibland. Men älskar morgon rutinerna :)
Blev inga mer bilder igår, hade fullt upp med min garderob, nu är den riktigt läcker ska ni veta :)
Det ska jag absolut lägga ut bilder på ! :)
I dag bli det till att packa, för på fredag blir det att åka iväg med husbilen till bröllop :) Härligt!
& vet ni vad?`När jag kommer hem vem väntar i min säng då? Gissa?`;)

När den här låten kommer på tvn/radion blir jag och Mackan helt spralliga, vi älskar den :)
Antar att min hårdrockarboy har en mjuk sida trots allt ;)
Puss på er!

Nämen titta va far min köpt :D

Ja min far han är ju som han är :)
Nu har han köpt en husbil :) Jätte fräsch var den, precis som ny :D Luktar till och med ny :)
Han har då tänkt på allt min far han :D Jätte nöjd var han :D & dubbelsäng till mig och Marcus med sa han ;) LÅter ju toppen, så hela kära familjen kan få plats :) ( Vi fick för övrigt den bästa sängen ) hihihi...
Nej nu kära vänner skall jag rensa och fixa i garderoberna, och FÖRHOPPNINGSVIS lägga ut bilder på kläder jag säljer!





Ni ville se bilder !




Sådär ja! :D Lite bilder på de jag köpt nu de senaste, men gav upp för blev så dålig kvalité och det blev dåligt ljus.

Men här nedan för är en påse full med godsaker!
Som jag dock tröttnat på, också en parfym är med här :)

Jag ska dock inte lotta ut dem eftersom det är mycket nya kläder, men jag tänkte sälja dom. Så följ bloggen, så får ni bilder och pris denna veckan ;) Kommer lägga ut annonser på blocket, tradera m.m.



Nu blire mys med min älsk, imorgon jobbar jag och han åker hem :(
NATT!

juste ;)

Bilder på mina inköp förra veckan och förr förra veckan kommer imorgon, förhoppningsvis ;)

Så då ska vi se här!

bad update, sorry for that!
Orsak - Marcus
Igår kväll gick jag och Mackan på bio, vet ni hur bra filmen var eller? Eclipse då såklart & mmm den var riktigt bra ;)
Så blev en ganska sen kväll igår och nu är vi nyss klara med dagens uppdrag.
Vi åkte till ikea

Jag älskar ikea, riktigt älskar det. Billigt och bra.
Förjävligt att skruva ihop bara.
Men jag tänkte så här va, att om jag köper en ny garderob och en byrå nu
så ah, då har jag ju det när jag flytta hem ifrån, även fast garderoben är för stor för mitt rum och den egentligen är ganska klumpig så är det ju en investering i mitt och mackans framtida boende :)
Sen blev det annat också,
kuddar, sängkläder, lådor m.m.
Lite smått och gott med andra ord, det är ju bra tycker jag :D
Lika bra att shoppa loss när man har pengar eller? Har ju inför skaffat mig ett sparkonto nu, eller ah jag hade ett som jag tömde, men som nu har massa pengar i sig igen ;) Vuxen poäng!
Så nu har Mackan slitit som ett djur för att få ihop den här grymma garderoben ;)
Bra blev det, gullig är han, min marcus!
Nu ska vi äta grönsaker och dip (skar mig på kniven)  just so you know, och kolla på Farsan :P
Så hare bra allesammans! Nu ska jag mysa med min älsk :D

titta titta!

Slutat jobbet, träffat jossposs, shoppat, hälsat på hästen min.

Hunnit med ganska mycket sen klockan två, vad kul att se Josefine igen,
den tjejen är ju absolut värd det bästa av de bästa alltså, ibland kan jag inte förstå
hur folk tänker...
Men nog om det, Josefine är min bästa, that't it.
Nu väntar jag på Mackan, som förhoppningsvis kommer när som helst, ska visa upp vad jag shoppat idag då :D
Det blev,
Ett linne
En svart genomskinlig blus
En svart lång ärmad tröja som är kort
och en kavalj liknade sak i momullstyg med lite nitar och kedjor på :)
Allt ifrån Vero Moda
Så ja, nöjd är jag :) Hade lite ångest först men nej inte nu längre :)
Måste dock åka och köpa galgar imrn, och något mer att lägga kläder i, min garderob börjar bli full...

Ska se om jag får med Marcus på bio ikväll, wish me good luck,
pussssss

shalalalalalsla

Hittade detta när jag kikade in på paow.se hon hade visseligen hittat de på någon internet sida, tyckte det var lite små rolig läsning :) Till viss del stämmer detta :)


28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be ossi nte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

Direktlänk till inlägg 7 november 2007

24 saker killar önskar att tjejer visste.

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och.
22. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in Era bröst.
23. Ni har tillräckligt med kläder.
24. Sex är det bästa sättet att säga: Jag älskar dig!


Jag saknar dig!


working haaaaaaaard!

sådärja, nämen titta här, hoppsan hejsan!
Jajamensan jag är vaken igen, efter ca fem timmar sömn så beger jag mig åt jobbet igen :)
Har faktiskt hunnit duscha, sminka mig, fixa håret, ätit frulle, druckit tre koppar kaffe, städat rummet, gosat med mig söta katt, och även läst igenom några bloggar :) Så ja nu börjar jag bli vaken iafl ;)

Idag är det söndag, och det betyder att jag ska visa upp mina inköp denna veckan, bilder får ni sedan men det är inte så mycket denna veckan:
Ett par jeans shorts (höga) från H&M
En blommig klänning från H&M
En randig klänning från H&M
En blus topp typ (kort) från JC
Förra veckan köpte jag
En skinn jacka
En sjal
två navel piercingar
en plunta x )
& lite andra hygien produkter, shampoo balsam m.m. :)

Ska se om jag kan få tid till att shoppa lite på överby innan jag åker hem sen, beror ju på när Marcus kommer :)
Nu ska jag till jobbet, hare gött i regnet!

J*vlar ja, blogga vare!!

Hmm.. Jag ber la om ursäkt lite smått kanske. Men jag sa iafl att jag skulle försöka blogga, inte att jag skulle :P

Hade det iafl jätte mysigt som vanligt med min boy :)
Var ju hur varmt som helst, så vi tog bilen till klipporna och gick runt lite, hur mysigt är inte de då?
Efter det åkte vi vidare, och satte oss på en brygga :) Bara älskade livet just då!
Efter det var det änna dags för mat igen, så vi tog oss in till "centrum" handlade lite gotta och en pizza, men sallad för min del, måste ju tänka på den där vikten..

Sen i morse, eller ah morse och morse vare kanske inte, tog ett tag innan vi orkade oss ut, så åkte vi till ett badställe, ååh vad härligt det var, att bara ligga där på klipporna och steka! Heeeelt underbart!

Sen efter det åkte vi förbi mackans kompis en sväng, och sen vart de dags för lunch, korv med bröd blev det, mums! Sen var de dags för mig att åka till jobbet, åh här sitter jag nu. Barnen har nyss gått och lagt sig, sover gör dom nog inte, men ner bäddade är dom :)

Imorgon ska jag jobba en sväng, öppnar butiken och sen slutar jag vid två, då åker jag hem och vem kommer då? Jo min Marcus.  Saknar honom redan så jag inte vet vart jag ska ta vägen :(

Ikväll orkar jag inte skriva mer, blir en macka nu och sen somnar jag nog framför tvn, lika bra eftersom jag ska upp och köra hem någon gång i natt.

Så god natt och puss


yey! You made my day!

Hade nyss en säljare här, och gu dom är alltid så oerhört trevliga!
Detta var en äldre herre, och jag eftersom jag är ny fick dra hela historien. Vet inte om ni har hört den?
Men här kommer den: (gaaaaaaaanska lugnt på jobbet också förstår ni )

Jo, det börja med att vi skulle en sväng till överby, kikar in en sväng här på Gott och blandat eftersom jag känner ägaren. Visar sig att en tjej nyss slutat, så yey jag halkar in på ett bananskal :) Trevlig historia va? :p

Sen frågade han mig om vad jag hade för planer?

Kändes skönt när jag kunde berätta:

Jo jag ska plugga nu en termin på vuxenutbildningen, och sedan söka in till polishögskolan om ett år,
har ett år på mig att komma i form och träna sten hårt. Sen när jag väl kommer in, vilket jag hoppas bli snart, så studerar jag där i två år, sedan följer ett år som lärning, man är med "ute". Sen kör jag fem år som patrullerande polis och sedan hoppas jag nå mitt slut mål som ridande polis.


Hans kommentar var WOW! Vad häftigt med en tjej som vet precis vad det är hon vill!
Han gick här ifrån och såg en aningen imponerad ut.
Känns gött att inspirera folk och att ge någon en wow upplevese. Tyvärr ger mig mina planer inte det än. Hoppas dom gör det när jag når målen, när jag är där. Inte om jag är där, utan när jag är där. Jag skall dit. Jag ska lyckas. Om det så banne mej ska ta lång tid, så ska jag dit. Jag bara ska.  Jag står i en butik nu, men det är bara början. Målet är ganska långt bort, men jag tror resan dit kommer vara både rolig och lärorik. Så ska passa på att njuta under tiden också, och inte vara så blind så att man missar att njuta av ögonblicket...


Okej nog med det där egobooster talket, eller vad ni nu vill kalla det.
Om två timmar slutar jag, och då ska jag banne mej åka och hångla upp min extremt sexiga pojkvän!

( Ska försöka ha en lite kaxig attityd numera, blir lättare att kunna hantera vissa saker då, därför mitt val av ord )

Älskar't


jobbbbbbbbbbbb

Precis ätit frulle, och håller på att packa lite, ska ju till älsk efter jobbet och sova där, och vill ju dit så snabbt som möjligt så packar med mig allt redan nu :)  Slutar ju två idag, inte min jobb dag idag, men hoppade in lite för Niklas, skönt iafl att inte sluta sju som vanligt :P
Dåligt med bilder på sistone, ska bli bättre på det, lovar ;)
Åh, ska bli så mys att träffa min älsk idag :) <3
& ska försöka blogga hos honom också :P

Jag typ dör?!

Vilken dag jag har haft...
Älskar mitt jobb de gör jag, men ibland alltså..
Hade en kund idag som flirta oavbrutet hela tiden, med mig och alla kvinnor i hans närhet.
Var en aning påfrestande då han var som min pappa till åldern gånger två typ..
Sen hade jag en som skällde på mig, ja vet ni varför? Jo för priserna var för höga?
Försökte förklara för honom att det är ett köpcentrum och då började han jämföra med ngt annat, ja sur var han iafl..

Sen har jag mysiga stam kunder som dyker upp, alltid lika kul ;)
Sen precis innan stängning, närmare två minuter innan stängning kommer de fram ett gäng killar, ah jag ska ha glass säger det ena, okej vad för glass frågar jag? Vad får jag för svar? Jo, vilken som helst, en glass ifrån dig bara, den andre fortsätter helst en glass med dig på, den tredje ger sig in i konversationen medan jag börjar göra i ordning en glass, och frågar om jag är singel, jag säger nej och han frågar igen, typ fem ggr... Hinner servera två glassar innan dom andra inte vill ha, för jag var ändå inte singel.. men kille nr tre ger sig inte, han vill ha mitt nr och propsar på att få det, jag svarar självklart nej nej och åter nej.. Tycker att han borde ge sig, gör han de? Nej! Men du slutar ju snart, om två minuter. Jag kan vänta på dig utanför? Nej tack! Sa jag, väldigt väldigt bestämt... Är du säker. Shit killen borde kunna lära sig att ta ett nej. Ja jag är säker svarar jag och tillsist går han...
Ibland undrar jag vart världen är på väg...
Fick iafl en komplimang av en kille att jag var smal idag, det är ju alltid roligt att höra :)

Nej natti natti, over and out
jag slockarn nu
fyfan vad trött jag är
imorgon äre jobb som gäller
usch, natt!

strålande sol och jag ligger och steeeker, eller inte...

jobbar och sliter, men det är ju så det ska vara :) Tycker synd om alla som inte har  ngt jobb !
Kom in på komvux förresten också, om jag glömt säga det :) Tydligen grymt många sökande :) Och massa reserver, så änna tur man kom in :)

Har inte mycket att skriva,
ikväll blire fotvård, och allmänt omhändertagande om lilla mig :)
Det behövs! Sånt måste man ta sig tid till faktiskt :)


Hur orkar man?

Igår på jobbet var dagen hur lång som helst, den tog aldrig slut...
När det väl gjorde det åkte jag och mötte upp Sandra, vi kollade på ett stall. Det var jätte mysigt :)
Men jag tycker ändå de är en bit att åka..
Sen åkte vi till stallet, ( obeservera att klockan var efter 21) och så bestämde vi oss för att flytta hästarna, till bete på sunningen. Var så stolt över Garbo när hon nästan med en gång trippa in i transporten :)
Så körde vi henne först och lämna av hon i hagen och efter det så hämtade vi Eya, som lika så hon gick snällt in i transporten :)
Dom var glada att se varandra igen iafl, och som dom sprang dom fick aldrig nog Garbo har jag aldrig sett sån förut ;) Var lite kul :)
Runt halv tolv var jag hemma i natt, och jag var så trött i kroppen så jag vet inte vad, och idag var jag seg må jag säga, ett under att jag sitter här och inte ligger i sängen! Men först väckte Marcus mig strax innan sju och sen kom mamma in vid halv åtta :) Så nu är jag vaken och ätit frukost, lite mascara fick jag på mig också :)
Solig dag verkar de bli, ha de gott alla ni som är lediga, inte avundsjuk alls, nej nej! :)
Men imrn får jag åka till älsk, så jag härdar ut :)

RSS 2.0