and so on..

Grymt dåligt med besökare på bloggen idag, vart har ni tagit vägen? :(

Passat min änglar idag, åh dom är så goa :) Köpte med mig lite kläder till dom i thailand, och allt passa perfekt :)
Blir att åka dit på tisdag också :) Mys!

Nu har jag nyss kommit hem från stallet, köpt det där j*vla hösilaget, är grymt trött på allt som har med hästar att göra nu.. Men de går ju i svackor. Blir ju bättre när vi har dom på sommarbete (A) Vi ska släppa dom rätt tidigt, så i slutet på mars håller vi tummarna på att vädret blir bättre! Ska ju vara nån diggelo grejs vid vårt stall i sommar.. Så vi måste ha dom i den hagen allra längst bort, och där är det grymt mkt mat, den är enorm också. Så släpper dom tidigt så de inte blir för mkt för fång hästarna :)

Nu måste jag städa mitt rum, nej egentligen måste jag plugga, men jag kan inte plugga när det ser ut som jag vet inte vad här inne.. Blä! Pappa hade köpt semla också, jag vill ha, men ändå inte! Åh dumma honom, vet att jag kmr ta den där semlan sen iafl!

Nu är det inte långt till torsdag, ååh vad spännande! :) Bilder kmr!


Vilodag, eller nej

Jag är hur trött som helst, och mår inte toppen idag heller. Men de blir ändå iväg och jobba strax.
Nu äter jag havregrynsgröt, mmm! Nej har verkligen tröttnat på det. Inget kaffé blir de heller, min mag är ju så känslig nu :) hehehe..

Efter jag jobbat bär det av och köpa hösilage.. Trevligt! Nej usch!

Jag vill sova mer! Nuuuuu!!!!

bad day

Börjar väl att tacka min söta sandra, som tog hand om garbo idag! Tack Sandra!
Man kan inte säga att jag vart "fyllesjuk" måste vart ngt annat.. Haft feber och mag ont hela dagen..
Är väl inte direkt bättre nu heller, men intalar mig det. Ska ju jobba imrn!

Dagen har vart lugn, och jag har mest äcklats åt mitt smutsiga rum, och förresten va fan vann Hans Robinson för? Åååh, så fail!

Har längtat efter att blogga, men har dock inte så mkt att skriva, konstigt?
Händelserik vecka framför mig iafl, eller slutet lär blir kul :) Berättar mer om de när de närmar sig.
Kan ju ge en ledtråd att på fredag kommer det exlusiva bilder på bloggen! ;)

Nu ska jag krypa ner i min super duper sköna säng, ta hand om er!


hoppasanhejsan..

Ja det blev inget mer bloggande igår.. Det blev visst fest i stället. (a)

Slutade ju skolan tidigt, så åkte hem och för en gångs skull tog det lugnt framför tvn :)
Sen vart det iväg till torp och möta upp sandra, köpte lite gott gott :D

Sen stallet, det var spännande, Sandra utbildar sig ju till ngt med massör så dom har börjat massera, detta resulterade i att hon var tvungen att pröva på garbo, hon var duktig :) Garbo är ju stel som en pinne, och gud vet allt.. Men efter ett tag gick det riktigt bra :) Och lite släppte i alla fall :)

Väl hemma var det en snabb dusch som gällde och hann precis blåsa håret sen ringer josefine och ija på dörren, wiie !:) Strax där efter kom Jennifier också :) Då var de bara att dra igång!

Kvällen va galen, vi hamnade på cheers, och det var en kväll med allt, skratt, gråt, skrik, men mest skratt! :) Blev en del dansande på stolarna också (a) Det var kul! Ngt mindre roligt var att de tamigfan va glas överallt? Till och med i soffan :(

Ija drog dock hem tidigt, kan inte förstå detta? Hahaha..
Josefine raggade upp ett par äldre killar, lurade i dom att vi tjejojr var systrar, och ah detta slutade med att Josefine fick deras plånbok och gå till baren ;) Joesfine gillade de skarpt! ;D

Kvällen i övrigt var okej, jag mår inte helt 100 idag, men de får man räkna med, och de var det värt :)



Toppen kväll !


dagens




jeans- gina tricot, linne - thailand, kofta - jc


Gillar min söta hårfärg, är mycket av min egna färg. Mycket solblekt också. Men jag tycker själv att jag passar bäst i mörkt brunt, så på fredag nästa vecka blir jag "mig själv igen"

Nu sitter jag här och väntar på att skolan ska börja, ganksa segt? Men var så pigg i morse, så kunde inte ligga kvar i sängen. Än har jag inte börjat tänka på allt jobbigt som ligger framför mig, så är på bra humör ännu :)

Mamma berätta att igår när hon kom hem, så satt de tre gillar på vårt berg och spela gitarr och drack öl, solen lyste och de såg jätte mysigt ut tydligen.. Men mamma skrämde bort dom.. Stackarna.. Har inte riktig förstått de där med att bo i stan.. Man kan inte sprinag runt naken på rummet, knappt i trosor och bh, om parsiennerna är urrdragna.. Går ju förbi folk hela tiden.. Det var annat när man va liten och bodde på landet, då kunde man till och med hoppa studdsmatta naken :O

Ha en bra dag, Ciao!

Ni kunde bättre :D

Igår var jag upp i närmare 100 besökare, 97 :)

Ska snart ge er en diagnos om dagen :)


Håret nästa!

God natt?!

Ja, efter mycket kaffe förut resulterade ju det i att jag blev - klarvaken, om inte superpigg!
Utnyttjade inte tillfället till att plugga tyvärr, utan gjorde en rejäl storstädning, eller ah så mycket städning att man kan se golvet iafl :) Dammsuga får jag göra imrn, vill inte väcka mamma.. Iofs har hon inte vaknat av dunk dunk musiken, och inte när telefonen ringde.. Stackars mamma var så trött! Hon körde pappa till tåget klockan fem i morse typ.. Hon trodde hon va ledig, men ack så fel hon hade! Hon började jobba halv sju...

Då har man sovmorgon imrn då, härligt! Dock bara till tjugo i tio, men allt är uppskattat, speciellt en kväll som denna då jag inte kan sova.. Känns som mitt på dagen.. Kan nog inte bara skylla de på kaffet, har så mkt som snurrar runt i huvudet..

Jag är super kluven inför i morgon.
Slutar ju tidigt så antagligen ska jag och Sandra åka och köpa hösilage, men inte säkert.. Och kvällen spenderas ju framför telefon väntandes på telefonsamtal.. Är fylletaxi åt mammsi och hennes vännina. Ska väl hitt apå ngt mer än att bara sitta och glo framför telefonen, men vad har jag inte bestämt mig för än. Har starka funderingar på att rensa ur min garderob, dra ut hela skiten och sortera och ändra om :) Tkr om att ändra om :D

Ni som inte sett mitt rum, här är lite bilder :)
Sov gott!

  
  

pluggdagen

Ja vilken dag, stressat igenom allt jag ska gjort, ställde in fikan med shelli och Sophie, snabbade mig som f*n i stallet, red inte oså.. För jag skulle plugga på provet.. Druckit två koppar kaffe, verkligen laddat upp.. Pluggat ett bra dag nu, och sen får jag ett sms, lektionen inställd.. Mmm, va roligt! Gött med sovmorgon och allt, och att jag får mer tid och plugga, men ändå!!

dagen har vart dålig, tänker inte skriva mer om den. Blir en sån depp blogg då!


Glädjer er med en liten bild istället :)

Dagens plan

Stallet
Skolan
Shelli & Sophie, fika på stan
Stallet
Plugga, har prov imrn
Robinson
Plugga mer

Dagens,
väldigt svart,
svarta tights, från bik bok
Svart linne, från JC
Svart kofta, Rut m.fl


god morgon!

klockan är nu 06,11 och jag är snart redo för att sticka iväg till stallet och släppa ut hästarna. :)
Känns ganska gott att väl  vara vaken, när man klivit upp ur sängen :)

Nu blir den en snabb kopp kaffe innan jag sätter mig i en iskall bil :)




Ett morgon foto :)

-----

84
Besökare idag, come on! Jag vet att ni kan mer!

natti

Ja, då hoppar jag i sängen, har kollat Robinson, och ah de var helt okej :)
Nu ska jag sova, för ska upp extremt tidigt imorgon :) Men ska allt försöka hinna med ett blogg inlägg innan jag åker :)

Skulle pluggat idag, blev inte så.. Men man kan inte alltid lyckas!

Sov gott!

Bild från förra året, men skulle bara visa vilken hårfärg jag snart har  tillbaka igen :)

Man kan ju alltid hoppas ;)

Är inne på http://fokis.se/ och på hennes blogg kan man vara med och tävla om ett super sött halsband som kommer ifrån Betties Galleria. Kolla in deras hemsida  http://www.bettiesgalleria.com/ 

Jag skulle vilja ha det i silver, så sött ! :) Hade verkligen varit en söt present, men tänker inte avslöja vem jag skulle ge den till :)

Ni får hålla tummarna nu! :) Men samtidigt tkr jag absolut att ni ska gå in på Fokis blogg och anmäla er med :)

mysig dag!

Hoppas er dag vart lika bra som min :)
Började dock med att jag fick yra runt i stan med min bil, letandes en fungerande bankomat.. Sen när de problem var löst, någonstans där jag kunde växla.. Detta var inte de enklaste i snökaoset :(
Men de löste sig! :)

Efter det följdes dagen av tråkiga lektioner, men jag blev räddad! Kände plötsligt hur febern steg, och vilken frossa jag hade, så det var okej att gå (a)

Drog med mig Kajsa till studievägledningen istället. Där jag fick info om hur jag skulle gå vidare med min utbildning efter gymnasiet.. Det var spännande och roligt! Känns som en stor sten har lättat ifrån mig!

Skriver mer sen


Bilden är ifrån fredags

onsdag :)

Ny dag. nya tag! Lit emer positiv idag :) Vart en jobbig natt dock, sov oroligt.. Börja ca en timm eefter jag somnat, jag vakna och va helt säker på att jag hade försovit mig, upp i full kareta och in på toa. Sen kollade jag klockan för att veta hur sen jag var, då står den på 00,15 jaha, bra moa! tillbaka i sängen.. Skönt! Vaknade nu, en timme försent iafl.. Men jag tar mig ändå tid att skriva här, bra moa? :)

Nu dricker jag kaffe, gott! Blir att äta frukost i skolan, hade inget jag tyckte om här hemma :)
Nej nu ¨får de vara bra!

Mjukis så de skriker om de idag!

 


Jag och pappa i Bangkok, vi var jätte trötta :)


Ville bara retas lite!


är ja sjuk?

En vän till mig försöker att få mig att le lite, är de bara jag som faktiskt kan tycka de är lite roligt? Jag fick iafl ett leende på läpparna :)

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda.
Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:

-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.


Det var en vacker tjej som många killar tyckte om, så sa tjejen den som har två kukar får knulla mig.
Sen så sydde en man två gjylfar och sa jag har två kukar. Så drog han fram den genom gjylfen och började, sen så sa tjejen nu ska du knulla mig med den andra kuken, så stoppade han bara in den i den andra gjylfen, så frågade tjejen Varför är den blöt?
Så svarade killen den grät för den fick komma sist...



En kväll tog en flicka med sin pojkvän hem.

Precis när de ska pussa varandra god natt vid ytterdörren börjar killen känna sig lite småpilsk. Med en stor portion självförtroende lutar han sin hand mot ytterväggen och, leende, säger han till henne: "Älskling, kan du ge mig en avsugning? Skräckslagen svarar hon: "Är du galen? Mina föräldrar skulle märka det." Han: "Äh, kom igen nu. Vem skulle komma på oss så här sent på kvällen?" Hon: "Nej, snälla. Kan du föreställa dig om vi skulle åka dit?" Han: "Lägg av. Det är ingen vaken nu, alla sover." Hon: "Inte en chans.

Det är för riskabelt." Han (kåt som ett djur): "Åh snälla, snälla. Jag älskar dig så mycket!!! Hon: "Nej, nej och nej. Jag älskar dig också, men jag kan bara inte..." Han: "Jo, det kan du. Snälla?" Hon: "Nej, nej. Jag kan bara inte..." Han: "Jag ber dig..." Helt plötsligt tänds lampan i trappan och flickans lillasyster öppnar ytterdörren iklädd pyjamas. Med en sömndrucken röst säger hon: "Pappa säger att du ska ge med dig och ge honom en avsugning. Annars kan jag göra det. Eller om det blir nödvändigt, säger pappa, att han kan komma ner och göra det själv. Men för Guds skull säg till den jäveln att ta bort sin hand från porttelefonen!!!


tisdag?

Okej!
Nu börjar jag på riktigt! Ska verkligen bli grym på att blogga :)

Toppen humör? - neej!
Haft en helt rätt och ner dålig dag..
Tur att jag kom hem, mamma gör mig iafl alltid glad :)

Så himla rörigt mitt liv just nu.
Ni som har tid och lust får gärna läsa,

Som ni säkert vet går jag sista året på gymnasiet, och detta innebär att det är slut snart på den tiden, ja jag vet att de är snart februari och vi går ut i juni! Men för mig är detta ingen lång tid.

Jag vill bli polis, vilket innebär att jag måste plugga historia A, har jag gjort de? - nej.
Polishögskolan var ligger den? - Solna, växsjö och umeå.. Går på distans också.. Vill jag flytta? - kanske
Man måste dock fylla 20 det året man söker in.. Jag blir 19 till sommarn, detta ger mig iofs tid till att ta nån termin på komvux..
Sen var de ju de där med jobb och hästen.. Dyrt med häst, tror jag tappar intresset snart. Flyttar Sandra gör jag nog det iafl... Men det är segt nu med häst.. Jag skulle betrakta mig nästan rik om jag inte hade Garbo. Vill ha ett riktigt jobb också. Arbetsförmedling i veckan, det ska jag! Har iafl registrerat mig på deras hemsida, bara de är ju ett + . Men ändå, inser att klivet in i "vuxenlivet" närmar sig med storm steg. & ja det låter nog töntigt, men jag är inte redo för det. Vill vara liten igen, då mitt absoluta största problem va att jag var dålig på att måla naglarna. -.-

( Sen om jag flyttar när jag börjar plugga, måste jag ändå göra mig av med Garbo )

Ett riktigt gnälligt inlägg. Men det är gott att skriva av sig!
Imorgon ska jag till studievägledaren på högskolan.. Hoppas dom kan hjälpa mig!
Känns som de underbara studentlivet leder mot sitt slut och att verkligheten är påväg ikapp en!

Ska aldrig mer klaga på läxor och prov!

Skriver mer sen, ska ta en smootie nu och prata med mammi och pappi, dom kan verkligen muntra upp!
Vill passa på att berömma min söta kusin Sophie också, för hon hjälper mig med mina kämpiga livet efter studenten frågor! Love you <3




Om jag säljer Garbo, har jag misslyckas då? - vet inte


weekend


Bilden är ifrån Fredags

Inte blivit ngt bloggande, har haft minst sagt fullt upp, eller egentligen inte, bara inte fått tummen ur att blogga, inte kännt för att skriva av mig.. Fredag tyckte jag var toppen, dock ganska trist på Harrys, men gillade förfesten :) Och det var trevligt på cheers!

Har tatt det ganksa lugnt denna helgen, idag var jag med min kusin, hon hade kalas :) Det var mys!

Usch, seg ! Nu ska jag städa, ciao!

 


Ohoohooo!

Fredag idag, och vad betyder det? Paaaarty! YES!
Snart ska jag dra mig till skolan, och där ska jag genomlida några få lektioner och vid tolv slutar vi :)
Då bär det av till torp med kajsa och cicci, shoppa inför kvällen!
Sen ska vi åka till stallet, och efter det blir det hem och tagga! :D

Är det ingen mer skit som ska ut ikväll? Vad är detta?

Skriver imrn, när jag har lite mer tid :)

good day

Har inte mkt att säga, längtar till imrn..

Så natti då..


:O

JAG ÄR INTE BRUN LÄNGRE! DET HAR RAMLAT AV :O

dan före D day

Japp, idag har jag ta mig fan vart duktig! Har varit och släppt ut hästarna! Förstår ni hur tidigt jag måste gå upp då?  Mycket tidigt! Allt gick bra, förutom att jag höll på att glömma en häst.. mrfm.. Det var faktiskt inte alls meningen.. Jag släppte ut dom som går i första hagen, så räkna jag, en,två,tre,fyra.. upprepade det ngr ggr, sen hmm j*vlar jag den femte också! (Finns folk i stallet som läser min blogg, så nämner inga namn) Detta resulterade i att jag fick springa in igen och släppa ut den femte, som helt plötsligt tyckte det var hur läskigt som helst att gå ut samma väg hon/han (A) gjort ett tag nu, så hon/han sprang in igen, jipppieee! Var jag glad, NEJ?!?! Men till sist så gick häst j*veln ut iafl :) Tog en halv timme i stallet, lika länge som det gör när jag går ner med dom + hö till sommarhagen.. Det är oacceptabelt! Dåligt moa, grymt dåligt!

Igår var ju trevligt! Först spenderades den med sandra, var ju som vanligt extremt kul.. Vi höll dock på att inte kunna göra det vi planerat, för nyckeln till sadelkammaren, låg konstigt nog i sadelkammaren.. YEY! Mia kom självklart till vår räddningm efter mycket om och men..

Så vi åkte pulka bakom garbo, det var.. hmm vad ska jag säga, det var.. GRYMT SJUKT ROLIGT! Själva grejen va väl inte så speciell, utan mest att garbo älskade det!
Efter det äventyret blev det mc, usch vad äckligt! Aldrig igen sådär mitt på veckan!

Efter det åkte jag hem, och sen vidare och det ska vi inte prata mer om här.. Snart ska jag till skolan, och träffa cic é piss och kaj é baj & prata om morgon dagen, wohooooo!
Kolla förresten in Kajsas och hennes kompis blogg http://so-busted.blogspot.com/




Dagens,
svarta tights - indiska
vitt linne - gina
vinröd kofta - gina

-----


Onsdag

Då var det onsdag då, dagarna rusar förbi!
Igår var en väldigt intressant dag. Började ju med Psykologi i skolan, var smått segt men jag fick iafl gå tidigare :) Det var skönt! Sen började jag inte förrän klockan ett, så jag åkte hem och åt lunch, och nej jag var inte ensam :) Väl tillbaka i skolan träffade jag Kajsa, och vi hade en seg svenska lektion och sedan gympa, på gympan hade vi friskis och svettis, gud så enormt roligt! En timme bara svischa förbi! Det var ju jobbigt, men super kul verkligen! :)

Sen åkte jag och städa pappas jobb, det var ju dock ett tag sen (A) Och efter det åkte jag till stallet, hade NH träning för Jessica, det var jätte intressant och lärorikt, lärde mkig hu rmkt som helst, Garbo har ju nada respekt för människor.. Har ju vetat om det, men lite svårt att inse det "/ Men nu j*vlar ska vi komma igång!
Idag ska jag och sandra åka pulka bakom henne, wiiie!

Men ska också en sväng till arbetsförmedlingen och lite annat :) Fick sms sent igår att vi var lediga idag, så nu har jag sovit i tolv timmar, gissa om det var skönt?

Förresten har dessutom bokat in mig på högskoleprovet, kmr kanske inte gå så jätte bra, men jag menar försöka duger ju alltid :)
Har bokat tid för tatuering också, nervös! Mamma och pappa tyckte inte om det, men det är ju min kropp så :)

x, M

morn morn!

Härlig tisdag, min söta kusin fyller 23 år idag, Massa Grattis till henne :)
Idag är det fullt upp, först skolan då, efetr det blir det städa pappas kontor, som jag inte gjort på, jagvet inte hur länge! Sen och betala 300 kr, (A) berättar till vad senare :) Och efter det är det väl dags att käka lite och sen stallet för ridlektion med jessica, hon ska försöka få in lite vett hos mig och sandra, vet i fan hur det kmr gå (A) Känns som vi bara kommer flumma sönder det, det brukar vi ju göra.. hehe..

Skriver mer sen, M


har grymt trååkigt!




Vill tillbaka

Fin låt


......


Nyss kommit hem från den långa resan




Sverige var inge bra, jag vill åka tillbaka igen.


Måndag igen!

Ny vecka och skola! Underbart, eller? Inte lika säker på det som jag var igår, har huvudvärk så det bara skriker om det ögonen går i kors, jag är trött :( Tur att det var sovmorgon! Skriver mer sen om jag hinner, M

----





tiden läker alla sår, bättre att låta dem vara. Även fast det kan kliar, tar bara längre tid att läka om man hela tiden ska vara där och pilla. Bara att bita ihop och härda ut helt enkelt.

Godnatt, M

showtime





Sitter och lyssnar på Black Eyed Pease nya skiva, underbar är den :)
Idag har jag varit på torp med min söta kusin :) Blev lite smått och gott (A) Ätit svensk mat, det är gott, uppskattar det lite mer nu :)
Ska strax ut till stallet, rida ;) faktiskt ganska kul, garbo är ju för söt, har dock träningsverk ifrån igår.
Men det är bara att kämpa på :)
Imorgon är det skolan, och ah ska faktiskt bli kul att komma tillbaka, men det lär jag väl ångra att jag sagt imrn :)


Förrsten finns bilder ifrån thailand på fb nu, check it out!

Xx, M

home sweet home


Mig på nyår, släppte upp en rislampa, klänning från H&M 199:-

Då var man tillbaka i vardagen igen då, känns rätt gott!
Vad härligt att gosa in näsan i min katts mage, så mjukt! thihi..
Garbo blev också glad när hon såg mig, hon tog iafl några steg emot mig, hehe..
Nej men hon har nog allt saknat sin mammsi, får väl hoppas det iafl. Hon har  tydligen lekt
rövare när jag var borta i alla fall, sprungit genom staketet flera ggr, säkert protest för att jag inte vad där och pussa på henne :)

Thailand då, thailand var helt underbart! Längtar tillbaka.. Förresten, hatar flygturerna hem, man blir så uttorkad att all brun färg försvinner ju mrfm..
Kommer lite bilder förhoppningsvis under dagen. Få se hur mkt krafter jag har (A)

Hoppas iafl på pulka åkning bakom Garbo med Sandra idag!
På tal om Sandra, den jävlen hade fryst in en dö mus! I en hink! Som hon sträckte fram till mig, jag trodde jag skulle dö! Saknat dig med Sandra!

XXXX, M


SLIPSLANDET!

Da kommer en liten upptadering ifran Thailand

Hoppas ni forstar vad jag skriver, tagentborden ser ju inte likadana ut har.

25- Borjade varan resa till Thailand, vad grymt mkt sno, och det tog extra lang tid att ta sig till Landvetter, men resan annars gick bra, Familjen vi aker med hade lite strul med incheckningen men det loste sig bra anda :)

Val inne, drogs jag pa ngt konstigt satt trill taxfree... hehe.. Blev en ny parfym och en ny mascara :)

Planet tog oss till Kopenhamn dar vi vantade i nagra timmar och sedan gick pa planet som tog oss till Bangkok, dar bytte vi plan och slutligen var vi framme i Phuket.. Resan gick super bra, sov nastan hela tiden ;)

26- Framme pa hotellet i Kamala, tog oss ett kvallsdopp! Jag och Sandra delade rum, kvallen gick at att grava ner oss i vara bocker, bada hade super bra bocker att lasa :)

27- Spenderade i stort satt hela dagen pa stranden, blev sjalvklart en massage, stel som fan efter resan! Det var den basta massage jag fatt, Mmmm GOTT!! Efter det bestamde sig pappa for att klippa sig, vi gick och leta efter en salong men det var ingen som hade tid med det just da, sa det slutade med att vi fick lana sax m.m. och att maria fick klippa pappa.. Snacka om att dra till sig uppmarksamhet, folk stod och glodde in pa oss, tyckte val det sag konstigt ut att en svensk stod inne pa en thaisalong och klippte.. Sen gick vi vidare och bestallde tyg till min balklanning, jatte fint blev det :)

28- Mer tid pa stranden... Brande mig aj! Solexemen kom ocksa, kul..Sluta mer annu mer massage! Och en annsiktsbehandling pa kvallen, men det var bland det varsta jag varit med om, aj aj aj! Hon kunde inte sitt jobb!

29- Lugn dag pa starnden, vi fick en strand komis, hehe forsokte salja pa oss en del klader men annars var han snall, vi spelade spel och hade olika kamper, typ armbrytning m.m. super roligt!

At en thaipannkaka ocksa, godaste som finns. Traffde dock en konstig tysk under tiden jag vantade.. Hmm, ar alla likadana?

30- Spenderade formiddagen pa Kamala stranden, och efter lunch tog vi v art pick och pack och stack till KATA! Alskar Kata, det ar det som ar hemma for mig :) Hotellet var dock inte sa frascht, men jag och sandra ;verlevde pa vart rum med nasorna nedgravda i bockerna.. hehe..

31-Nyar! Efterlangtad dag!

Var tillbaka pa min bastaste strand, kopte tabletter till mitt solexem och det forsvann, tar en om dagen nu hela resan vilket gor att jag inte far tillbaka det, traffa var kara van Minn och alla vara vanner pa bqb resuarant, dom kande igen oss och blev overlyckliga :) Saknade dock familjen Berntsson, som var med oss forra aret. Tur att man har kontakter, Minn fixade stolar till oss fast det egentligen var helt slut :) Och Nao fixade bord till oss pa kvallen, samt champang och glas :)

Middagen spenderades pa hotellet med nan sa kallad "show" Vann dock ett pris :) men var inget att hurra for direkt, sa slangde i oss lite mat och sen drog vi oss till stranden.. Snacka om folk, aldrig varit med om liknande! HARLIGT!

Satt pa bqb en stund och tagga infor tolvslaget, vi och resten av befolkningen pa kata kandes det som, ett harligt gang italienare ocksa, tror dock manga av dom aldrig hann uppleva tolvslaget utan somnade sott innan.. hehe.. Bilder ifran tolvslagegt kmr pa fb, super frackt! Kopte en risballong ocksa, man far tur eller natt av en san, tyckte mest det var en rolig grej :)

01- Hehehe.. Var lite seg denna dagen, men hyffsat okej anda.. Spenderades pa stranden, Minn var ganska trott, kan inte alls forsta varfor ;) Fick ett super trakigt samtal hemifran.. Inbrott.. Inget roligt, dumma javlar var det tydligen hade inte snott ngt av varde, utan ahde brytit sig in snott larmdosan, den man stanger av larmet med och en hem nyckel.. Hade val tankt komma tillbaka.. Men var familj hemma i Sverige agerade snabbt, bytte larmkoder, bytte alla las, och satte dit san dar lasblock.. + att nan sover i huset nu.. Kanns lite tryggare!

02- Nytt hotell i Kata, LYX!!!! Dock bara en natt, var ocksa pa en extremt trakig strand, visst den kanske var "fin" men dott! Ingen Minn som livar upp med andra ord.. Tog en annsiktsbehandling pa kvallen pa samma salong som jag alltid gor, underbart!

03- Akte till Koh Lanta, tog bil denna gangen istallet for buss.. Satt framn och ah konstigt nog sov hela resan..

04- Spenderade dagen vid poolen samt beach vollyboll med personalen pa kvallen.. Mys!

05- Poolen, beach vollyboll!

06- Poolen, beach vollyboll!

07-Poolen, beach vollyboll!

08- Stranden och ah nu sitter och skriver ner detta!

Nu ar det bara en vecka kvar, trakigt nog. I morgon ska vi ut med speedboat och snorkla, ska bli super mysigt!

Skriver mer hemma i Sverige, i overmorgon bar det av till alskde phuket igen!

Hoppas ni har det bra, bilder och videor kmr nar jag ar hemma i Sverige igen!

Ta hand om er!

 


RSS 2.0