I love jfr!

Älska älska! Beställde igår, ramla in hos mig idag, så det ska vara!


Ja och pausen den..

Fortsatte.. Var en enormt dålig dag igår.

Typ den värsta någonsin, hemsk. Kan inte skriva av mig här om vad som hände för det finns puckon som läser bloggen och dom skulle skratta gott om dom visste vad som hände. Uuuääk! Tur jag har min privata privata blogg, där kan jag verkligen skriva av mig, nämna namn och allt! UNDERBAR känsla.. hihi. Nej jag hatar er inte, men en del vill man bara kräkas på.
Vad jag gör? Kontoret.. Tar de lugnt, ska ut och fixa med skyltfönstrena strax tänkte jag, men motivationen är = med 0.. Imorgon blir det ett pass på shell, och jag ska även få lite akupunktur, love it? Bara fått migrän en gång sen förra veckan, rekord?
Hur det går med mina fransar? Awesome. Ser redan resultat! Jag har ju haft fransförlängning (vilket jag älskade) Men det slet rätt mkt på mina egna fransar? Så dom var typ suuuper korta? Eller så såg det bara så ut? I vilket fall som helst, så börja det ordna upp sig nu.
Är äckligt sugen på hårförlängning, sambon dödar väl mig om jag slänger ut pengar på det? Men kanske skit sak samma, mina pengar. Väntar nog dock nån månad till, härligare till sommaren, än nu när man ändå gömmer sig inne eller under en mössa.
Jag har förresten köpt världens snyggaste vårjacka! Kunde inte låta blir, vi hade fått in den på jobbet och jag älskar den verkligen. Ni kan få se bild nån dag..
Långt jobbigt inlägg, men jag bryr mig inte.
Jag är bortskämd med jobb och vänner.
Men en lögn kan fan ta bort all den glädjen.
Då spelar fan ingenting någon roll längre.

pause idag

Hade en lite blogg pause idag, har bara varit med älskling hela dagen. Så mys!
Nu är det soffläge resten av kvällen, eller ah ska kolla när sambon försöker montera vår nya väggklocka, haha det verkar riktigt svårt faktiskt, bild kommer när det är klart :)
Hoppas ni har haft en bra söndag det har jag :)
Puss

underbart

Mot Vero Moda. så jävla taggad!
Vi syns på torp gått folk!

Home, sweet home!

Bädda, plocka i diskmaskinen, dö lite, gaaah jag är trött!

Imorgon blire jobb på Vero moda, och jag älskar´t!
Kvällen har vart ok. Inte mer än så..
Hmm.. Jusste bädda var det ja.
Natt.



Mot Shell då!

Blir la lite fart på jobbet idag antar jag, fredag o lön! Jaja, ni vet vart jag är iafl.
Ska få jobba med mikaela och kajsa idag, awesome! :)

Lunch & snart jobb!

Hunnit med en heeel del idag, full fart verkligen, kanske ska slumra en timme innan jag ska iväg å jobba?
hmm.. Funderar på det iafl..
Annars får ni ha en toppen fredag!
Ni kanske vill ha dagens face sen när jag sminkat mig?
hihi..

Dags å ta tag i dagen!

Var så jävla underbart att sova tsm med min underbara sambo, att ligga brevid och somna till hans andetag, åh! Bästa känslan någonsin.
Verkligen saknat han när jag jobbat natt, tur underbara Kajsa finns, så jag fick åka hem tidigare igår, så jag hann hem innan älskling gick å la sig. Ny kär?
Dock blir det ju jobb ikväll, men jag menar what to do? Det är ändå kvällspass och älskling skall iväg.
Idag kanske man ska boka tid för klipp och färg och lite hårförlängning kanske?
Mmm, gött sugen på´t, börjar ju få en riktigt härlig färg nu, och det är den jag väntat på, ville dock inte bleka sönder håret som många gör, utan jag har tatt det lugnt och gått till en riktigt grym frisör, kosta vad det kosta vill, älskar mitt hår, så det är de värt :) Hihi..
Min underbara sambo hade dock tatt all frulle -.- oh damn.. Så jag får leva på kaffe tills jag orkar palla  mig ut till maxi för lite shopping, ska även stor städa, så nu kör vi.

Hoppa i arbetsklädernaQ

Dags att dra sig mot Shell, lite knäpp i huvudet idag,
så bli inte förvånad om jag frågar om ni vill ha ketchup och senap - samtidigt som jag sträcker fram kvittot
(På den nivån är det idag)
Puss på er

God morgon fina läsare!

Natten gick allt bra, lite seg o mör var jag.

Ville inte sova för länge eftersom jag inte ska jobba natt inatt, så sovit tre timmar och nu sitter jag och äter lite musli och dricker kaffe, mums!
Om nån timme bär det av mot jobbet, ska bli gött med ett kvälls pass så man får träffa lite mer folk :) Ska jobba ngr timmar med Viktoria också, det gillas! :) ! Så ensamt på natten liksom.. :/
Jag pensla förresten på Xlash innan jag slumra till, hoppas det funkar! :D
Har ni några roliga planer för helgen då?

Sista natten!

Sista natten nu, wooopppa!!
Har bara sovit fyra timmar utspritt -.-  Lång och tuff dag, men jag fixart!
Ramla ner en fin present i min låda idag, Xlash! Yey!! SKa pröva när jag kommer hem i morgon bitti :)
Thihi..
Akupunkturen? Jo den gick as bra, ska dit en gång i veckan för å bli av med helvetet!
Nu ska jag hoppa i jobb kläderna,
sov så gott!
Har förresten fantastiskt fina naglar som Jessica fixa idag, wow! Sjöjungfru stuck på det  hela, wooppa!

Svar

Anonym om Jag jobbar på´t!:
har de slagit dig tanken att de kanske kan vara borelia eller va de heter..
Nej jag tror inte det, dels är det vinter. Sen så mådde jag ju bra när jag var bortrest, så stress och press är det som gör att jag mår dåligt. Jag har ju varit hos läkaren..

Jag jobbar på´t!

Nu drar vi igång det här på allvar igen

Jag lyckades att inte smälla in i den där väggen, tre veckor i Thailand och jag har inte en huggande känsla i bröstet och inte heller så svarta och stora påsar under ögonen. Jag minns lite mer, ler mer och har mer livslust. Tack Thailand för det..
Jag borde ju ta det lite lugnt och det gör jag, sen är min kropp fortfarande så knäpp att jag inte kan sova länge om jag ska iväg till ngt eller jobba, därav 8 timmar sömn på två dygn.. Men jag tar det lugnare. Nu ska jag t ex på akupunktur. Vet ni varför? Jo för att innan jag åkte, hade jag migrän två till tre dagar i veckan. När vi kom åkte till Thailand fick jag migrän och den höll i sig i nästan fyra dagar..
Har redan kännt av migränen nu när jag kommit hem, men hindrat den med min medicin. Så nu ska jag ha akupunktur, för jag vägrar gå med på det läkarna vill - En ny grej, medicinera varje dag, som motverkar att migränen kommer, springa på massa kontroller och biverkningar osv osv, fy fan. Jag är bara 20 år, inte fan ska jag bli ett piller knaprande monster, Nej jag ska till Ann, fantastiska Ann! Så ska hon bota mig, banne mej.
Pusshej-





Kanske tillbaka för gott


RSS 2.0