Ganska så underbart!

Idag vaknade jag upp i min älsklings säng :) Mmm! Det var mysigt :) Han tog sovmorgon så vi låg och drog oss till typ nio! Lyx! Går ju upp 7 nästan varje dag nu för tiden :)
Men nu har jag hunnit med både stallet, lunch och fixat i ordning mig :) De ni!
Nu väntar några timmars jobb och jag är inte taggad! Men de kommer nog sen :)
orkar inte skriva mer...

wow wilken wärdelös dag dåva!

w? Va faaan?

Önskar lite grann att en vore 8 år eller nått?
Vet ni vad jag menar?
Att man är liten och inte har ngt ansvar! Man lekte hela dagarna, helt obeskymrad om allt annat än barbie dockor. Men visst det finns väl många fördelar att växa upp också.
Eller?

Skola & jobb står på schemat idag! Bild kommer kanske sen!

äckligt jävla piss trött!!

Nämen var argt det blev helt plötsligt då? :O

Det var inte riktigt mening, är trött efter jobbet, trots att det bara var fyra timmars jobb idag.. Är helt slut i huvudet, den där jävla förkylningen ligger och spökar hela tiden!! Fryser som om jag vore på nordpoolen eller nått, galet äre iafl !

Sitter och lyssnar på min babes band faktiskt, jävligt gött att höra Marcus spela trummor faktiskt, han har ju verkligen talang! Till skillnad från mig som har nolltaktkänsla!
Kolla in deras sida http://www.myspace.com/avainseason, och dom har även spelning i Lyseskil nu på lördag, kolla in sidan för mer info om det ;)
A vain season :)

Nej nu ska jag snart hoppa i ett x antal lager kläder och göra mig redo för stallet, masssor av kläder blir det idag iafl! :) Faktiskt ganska myspys det där :) Gött att inte känna ngn stress idag, ska till stallet och sen bara plugga lite granna :) Duktigt!!
Hoppas ni har en bra dag ni med! :)
Saknar min Marcuus :( ♥
Försöker visa att jag fryser, syns det? ^^

Och ni andra börjar skolan nu? Stackare...

Skönt att jag fortfarande sitter hemma med kaffet framför mig, ska om en stund bege mig mot jobbet, valde att öppna idag :) Tycker om de mest faktiskt :) Då har man så mkt av dagen kvar sen när man slutar... Idag är de stallet som gäller och plugga :) Ska börja i tid denna gången. Det svåraste provet i hela kursen skulle det vara nu.. Hum, spännande...

Är så innihelvete trött på´t! Överklaga och överklaga!! Vi vinner ändå, bara att ge upp.

Bion igår med Josefine var grym! Den var verkligen hur rolig som helst! Jag vill redan se den igen :D
Spännande att komma till jobbet nu, vi ska tydligen ha fått in mkt nytt :D
Snurrar i mitt huvud 24/7 Marcus Marcus Marcus !!! ♥

Känner mig sliten idag, så no picture !

PUSS


NU TAGGAR JAG !

Thihihi ! Ska bli käck och bio på stan med Josefine snart! :) YEY!

Längesen bara jag och Josefine umgicks, väldigt längesen.. hum.. Ah ska iafl bli skönt att få snacka och bara umgås ;) Så det blir väl en pizza på pingvin kan jag tänka mig och sen bär de av mot Saga bion, och ska se på I rymden finns inga känslor :) !! Tror den kommer vara grym faktiskt ! ;)

Förresten, lite ändringar i bloggen är på G !! Hoppas på en läcker design! ;)

Ville bara säga att..

Jag är nog lyckligast på jorden, jag har verkligen den finaste pojkvännen man kan önska sig ♥

underbara måndag!

Så härligt att vakna en sån här morgon och veta att man är ledig! Bara älskar't! Väldans skönt de där med att inte gå i gymnasiet längre ;) Så nu blir det en trip till granngården och efter de en stund i stallet :) Ikväll ska jag och min sötaste vän Josefine käka middag (pingvin x) ) och sen gå på bio! :) Det är mys på hög nivå!
Ska fota lite i stallet sen kanske,
morn morn!

ändrade planer...

Kommer kanske inte träffa Marcus nästa vecka :( Tror jag deppar sönder !
GO NATT!

Kan man älska denna helgen mer?

För det första har det inte varit något jobb!! Och bara det är ju ett stort + !! Att vara ledig både lördag och söndag! Det är lyx mina vänner! Ni yngre läsare som går i skolan än, NJUT! Ni vet inte hur det är att vara i vuxenlivet ! Nästa gång jag har en sån här helg är 6-7 november.. November mina vänner! SJUKT!
Sen har ju hela underbara helgen spenderas med min älskling! Efter jobbet i fredags hämta jag min söting på kampen, vi åkte hem till mig och gjorde oss i ordning och sen blev det en liten utgång med hans killkompisar, riktigt trevligt var det! Såg många välbekanta ansikten! Så underbart att kunna gå ut på krogen med sin älsk Men det blev en tidig kväll då vi skulle upp i hyffsad tid i lördags för att håll i er shoppppa! Blev en tripp till Överby eftersom det var BAZAR! För er som inte hänger med så är det REA ! Över hela etage huset, GRYMT ! Sen vidare emot torp och en liten snabbkoll där :) Och vet ni vad vi gjorde sen? Vi bäddade ner oss i sängen och mös resten av dagen och kvällen, det var de bästa på hela helgen, timmarna bara försvinner i Mackis famn :) !! Det blev också väldigt god middag med mina föräldrar :) Och idag bar vi av med mamma och kollade in visningen på Rotviksbro, jätte fint var det såklart! Efter det åkte vi en sväng till stallet och sen bara hem till sängen igen! :)  Mys mys mys mys! Nu längtar jag redan till tisdag då jag får pussa på honom igen! ;)

En bild ifrån fotograferingen älskling var på :)
Bild från i fredags på maackis

Vi är inte så bra på att ta kort när vi dricker, men puss iafl! :)

middag med tjejerna :) ♥

Nu blir det middag med tjejerna på Harrys, ska bli så himlans mysigt faktiskt! :)
Tar med systemkameran!

Jag gillar ruffsigt!


Jobbet nästa!

Söt ja? Jo men jag vet ! ♥
Är de inte? Jo men visst är det ! ;) Den populära blogg ringen! Och jag är ju bloggare, så klart jag har den ;)

VENI, VIDI, VICI - Jag kom, jag såg, jag segrade

Sovit gott? Det har jag! Somna med en gång när jag och älsk la på igår, hann inte ens ställa in timern på min tv :) Så den har stått på hela natten, wuuupsi ! ;)
Ställde klockan idag igen, tycker de är skönt att komma upp i tid så hinner man få gjort en hel del :)

Dagen idag:
Stallet med Linnéa
Göra mig i ordning
Jobbet på VILA
Utekväll med tjejerna!


Visst låter det bra? Det tycker iafl jag ! :) Ska bli mys att rida idag och tjejkvällen längtar jag gärnet efter! :)
Oh vet ni?`Imorgon kommer min älskling! Jag tror jag är lyckligast i världen! :D Snacka om att jag saknar honom! Nu har vi inte setts sen i lördags, så imrn äre ju nästan en vecka! Mm, ska bli så mycket att vara i älsklings famn igen! :D Ska se om jag kan få med honom på en trip till Göteborg också :) ♥
( Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig, livet är lite tufft ibland. Tro mig jag vet. Ibland ångrar man några av sina beslut. Men då får man försöka tänka tillbaka och komma underfund med varför man gjorde som man gjorde, och oftast brukar det kännas lite bättre då, iafl för mig. )




orkar inte...

har inget att skriva...
Den du är idag, beror på det du gjorde igår.
Och den du är imorgon, beror på det du gör idag.



22 september, wow

idag har jag och min älskling varit tillsammans i 7 månader ♥ Det gick fort minsann!
- jag är kär så de skriker om det, men de visste ni kanske redan?

Fick lön idag? Från något jag inte vet? Ngn har iafl satt in lön på några tusen som jag inte begriper mig på vart dom kommer ifrån? Men jag tackar  och tar emot :) !! Blir nog inte en sån fattig månad som jag trodde de skulle bli, om de är som jag tänkt får jag lön ifrån fem ställen, de gillas !

Nej nu ska jag ha prov, håll tummarna för mig dårååå !



idag är ingen vanlig dag minsann!

Idag öppnar apoteket på etagehuset! :) Och på fredag, då ni! Då öppnar Make-up Store! YEY!!
Grymt va?! Ah, det tkr jag iafl :) !!
Nej nu ska jag snart sticka iväg till jobbet, har ju faktiskt varit ledig en hel dag! Så nu är det dags att tänka SÄLJ igen! Tycker mitt jobb är fruktansvärt kul! Jag bara älskar´t ! Idag ska jag tänka merförsäljning så det skriker om det!
Ja hehe.. Puss på er eller nått! :)

Stallet, älskar´t !

Min älskling innan hovslagaren kom :)
Gabbsan är lite nyfiken på sin matte ♥


Garbo fick verkas och nya skor idag :) Det var skönt, jag var dock ute i god tid och fånga in Garbo och Eya ifrån hagen, så här går dom i mellan delen mellan tre olika hagar, kanske inte de roligaste, men ska man få hovarna slipade så ska man, då gäller det att vara på plats :) 7 timmar var jag i stallet idag, snacka mysigt, kallt, blött och skojjsigt! Garbo fick fnatten när vi var ute och red, full fart i gallop blev det :D JIIIHAA!
Nu har jag pluggat i flera timmar, så är helt trött.
Tack & hej!

Go MOA GO MOA!

Röstat och klart! Känns jäkla bra att ha det gjort, jag menar det är ju hur grymt som helst att man får vara med och bestämma :)
Vart i vårt nya hus nu, ( mitt och Marcus framtida hus? ) Heelt underbart fint var det, inte klart möblerat än, invigningen är på onsdag, då mina vänner får ni gärna svänga förbi rotviksbro och ta en titt på vårt fina hus :)
Lite bilder som jag klickade av idag
Mer kommer på onsdag efter invigningen.
Vill du komma och kolla på huset så är det bara att
kontakta mig, jag kommer ha visning några gånger i veckan
och vill du ha en privat visning så går det också att fixa.
Detta är alltså ett hus ifrån Smålandsvillan i Uddevalla.


Nu åker jag till jobbet! PUSS PÅ DET!

Minns vår första kyss, minns så tydligt pirret i magen, minns känslan av att det var så jäkla rätt ♥


Minns när vi stod på parkeringen, minns inte vad vi prata om, men minns när du plötsligt kysste mig, och det kändes så himla rätt, det var verkligen början på något. Det har gått så fort, jag har lärt känna en person som jag är tokig i, som jag bara älskar mer och mer hela tiden. Det är ganska galet hur man kan falla så äckligt hårt för någon. Men du är verkligen så rätt för mig.

Jag älskar dig Marcus ♥





Utsliten...

Kan man älska någon mer?
Tror inte det, Marcus är världs bäst!
Inatt har vi sovit hos Ida på Smögen :) Vi var på en liten hemma fest igår, och sen sov vi över hos Ida. Så himla mysigt, det var trevligt folk och ah, det var en lyckad kväll :) Jag & M är ju vana med lite större sängar, eller ah min säng är ju inte stor men inte jätte liten heller och hans är större än min. Men hos Ida fick vi sova i en mindre säng, inte liten den heller, men mindre än vad vi är vana vid :)

Detta ledde till att vi låg super tätt och mysigt hela natten lång, åååh det är verkligen det bästa jag vet! Tror jag sovit med Marcus i massa nätter nu? Ah.. Jag förstår iafl det svåra med förhållanden nu... Hur i helvete ska jag kunna sova själv inatt? :( Buhuuu.. Och ännu värre? Hur ska jag vakna utan att min älskling pussar på mig? Håll tummarna för att jag kmr ur sängen imrn så jag kan gå och rösta :)


Ett litet kort på mig och Ida också, så söt är hon eller hur ;)

Vakna förresten med feber tror jag.. Usch mådde inge vidare iafl! Men det var jobbet som gällde ändå, och det gick faktiskt ganska bra :) Efter jobbet åkte jag direkt till stallet där jag mötte upp Sandra :) Vi tog en lång tur på över en timme :) Riktigt mysigt var det! Men imorgon blir det paddocken för min del :) Garbo och jag ska träna galopp!
Saknar Marcus, fööör mycket! :(
Natti natti!


Älskar låten,
Regina Spektor - Fidelity

En timme & jag saknar redan ihjäl mig!

Marcus åkte för en timme sen, en timme! 60 minuter.. & jag vet inte vart jag skall ta vägen :(
Saknar honom redan så mkt så det gör lite ont :( Sjuuukt hur mkt man kan tycka om någon, han är verkligen det bästa som har hänt mig! :´) Vi har så kul ihop, så flummigt och mysigt och ah, han är underbar! :) Så vet ni !

Idag är jag iafl galet crazy snygg! Grön och guld ögonskugga, jag har också vågigt hår och en ny snygg tunika ifrån Vila! Mitt grymt läckra armband har jag också på mig, såklart ifrån VILA :)

Mot jobbet!

Nu ska jag snart åka till jobbet :) Ska som vanligt bli kul :) ! Jag och Hanna som jobbar ihop en stund ihop idag, det är alltid jätte kul! :D
Nu håller Marcus på att städa mitt rum ;) Bädda sängen iafl, snäll han är :) !
Han ska snart iväg och fotograferas med bandet :)
Nej har verkligen inget att skriva,
skriver kanske mer sen :)
Ska pussa lite på macki nu innan han åker !
ciao

en dag i min smak!

Jag älskar iafl denna dagen, har fått gjort lite plugg, och framför allt Marcus är här :) <3
Super mys! :) !!!
Var med på RixFM idag, det var grymt ;) Sökte medryttare till min häst, och det fixa dom bannemejj! Så på fredag ska det följa med en tjej och pröva på Garbo :D
Nej nu lägger jag mig i sängen igen bredvid min älskling, vi kollar på fyran, om det där val grejjset, riktigt intressant faktiskt :)
Natti natti!
(imrn blir det jobb igen!)
Gammal bild, men bara älskar hur läcker´t brun jag var!
Tur att det blir Thailand i vinter!

Jag är lite trötter...



AH! Som jag ser ut!
Ska bara berätta för er att jag sålde som fan igår! Fick ju jobba hel dag ensam, för stackars Hanna blev sjuk :(
Och hade inte sålt ett enda plagg när klockan var 12... Tror ni jag hade panik?!
Dagen slutade iafl med att jag kom över summan jag skulle över, sålde för 2000 mer än vad jag behövde, det kändes jävligt bra! Och fem jackor fick jag sålt, det är grymt!! Hoppas det hjälpte oss i jack tävlingen ;) hihihi..
Natti natti ! :S

härlig morgon!

nej nej.. Seg morgon.
Längtar tills Macki kommer sen i eftermiddag.
Men först skall jag emot jobbet!

Jag bara måste...

Var väldans trevligt att mötas av detta i morse!
De är för goa på jobbet!!!

Orkar inte skriva nått..

Jobbat på Vila hela dagen..
Helt jävla slut är jag..

Målade naglarna iafl....

Kände mig för naken :O

Kaffe = mitt överlevnads sätt!

Älskar kaffe, gu vad jag älskar kaffe!!
En annan viktig sak... Jag har inget nagellack på mig idag.. Jag känner mig naken.
Haft en färg på naglarna sen efter studenten! Eftersom mina naglar vart redigt förstörda av nagelförlängningen (Ändå har jag tänkt ett flertal ggr gå dit och göra om det?! )
Men nu har jag alltså ingen färg på dom! Ska fixa detta ikväll, blir nog baby rosa, sött eller hur? ;)
Eminem - Puke
Älskar att nörda eminem när jag är lite neråt, det var jag igår så eminem spelades flitigt i mina högtalare! :)
Love this song!
Nu ska jag dra på mig alla höst mysigheter!
Vi hörs!!

Good morning sunshines!

alla glada och positiva! Ni andra kan väl gå och lägga er igen? :)

Svar på tal:
Erika "den inte Retarda!" Dahlberg om Ser att ni tittar in även fast det är ganska så tyst här?:
Haha Du är ju bara sötast i världen gumman! Saknar dig nått så sjukt mkt!! Är ju faktiskt inne i u-a nästan hela veckorna. Skulle du kunna ha tid till en kopp kaffe med mig då?? Är det för mkt begärt? ;) hihi Pöss på Sötaste Moa i världen!! <3
Jo självklart, absolut, no doubt! Klart som fan jag kan! Inte alls för mycket begärt! :) !!!!
Jobbar ju som en idiot nu dock och denna veckan är helt crazy! Men vi planerar in ngt nästa veckan tösen min! I will call you ;) <3



Har ni sovit gott? Det har verkligen jag. Jag och min underbara fantastiska pojkvän hade en lite fight igår, ni vet så som alla har... Vi redde självklart ut allt, men när vi lagt på och jag skulle sova?! Det gick ju inte? Kände bara hur mycket jag suktade efter hans kropp, skulle gjort vad som helst för att få haft han vid min sida då... Men när jag väl somna var jag så himla utmattad, så inatt har jag sovit riktigt tungt.. Och nu hoppas jag dagen går fort. För imorgon kommer min älskling! <3


Gick upp tidigt idag ( även fast jag vet att det är för tidigt ) bara för att hinna vakna ordentligt innan jag sätter mig i bilen och kör mot överby :) Blir ju kanske hel dag på jobbet, om stackars hanna är sjuk :( Så ska förbi maxi en svänga och köpa lite frukt och nån yougurt ;)

Har ni inget bättre för er så kan ni väl ta en svänga förbi Överby? Hitta gärna in i min butik och köp lite grejer vettja ;)

Nej nu blir det mer kaffe, och sen ska jag sminka klart mig! :)

( Har egentligen äckligt mycket att göra idag... Lite smått panik sådär, speciellt om jag måste jobba över )

Bild på skönheten kommer strax!
(mig alltså, vem fan trodde du?!)

ZZzzz...

Sängen? - ja tack, snälla ja tack!
Nu är jag trött.. usch hela tiden också..
Kollade nyss i min kalender och insåg att jag öppnar imrn, inte vad jag hade tänkt mig..
Fick sms av hanna som skulle byta av mig imrn vid fyra.. Hon är sjuk! Så ser ut att bli en hel dag för mig imrn :(
Tror jag dör? För moa har ju självklart inte pluggat idag nej :( faaaaan..!
Gick awesome i stallet, var jätte kul... Red ut med Jenny Ann och en tjej som heter Emma, Emma red på unghästen det var hennes första tur, och hon var jätte duktig!
Nej nu börjar jag snart lipa igen, jävla deppighet som fallit över mig.
GOD NATT!




....

Vill lägga mig i någons famn och bara gråta?
Känner ni så ibland?
Som att hela universum är emot en?
Man bara önskar att man kunde låsa in sig?
Eller nej det gör jag inte..
Jag önskar att jag hade massa energi att jag var pigg och kry!
Att jag inte hade bomull i huvudet...
Men vill fortfarande gråta..
Som ett barn bara gråta så man riktigt skakar..
Känna någons hand emot ryggen, tröstande..
Nämen usch vad poetiskt det blev..
Okej
Säger så här istället
Vill ha någon som tycker synd om mig
Som säger att allt kommer bli bra
För det kommer väl bli bra?
Nån gång?

Bomull i huvudet idag

Hallå? Ho ho? EKO`!`!? Tomt !!!
Mitt huvud är inte med mig idag? Känns som jag festat hela helgen, vilket jag långt ifrån gjort.. Enbart jobbat ju.
Men iafl hoppade skolan idag, är alldeles för knas i bollen så inget skulle fastnat ändå.. Lite ångets men skit samma!
Nej nu åker jag till stallet, fan att inte Sandra är hemma.. Ville muntras upp ju :(
Blir en lugn ridtur idag, längtar upp på hästryggen nu! Åååh ska bli så kul! Kanske om garbo känns fräsch efter galen turen igår att det blir lite galopp i paddocken..
Känns ganska rockigt att vara så svart under ögonen + att påsarna är ju bara för sexiga? Eller vad säger ni?

Ojj, ja jag lever!

Ja efter den där fredag morgonen har det hänt mycket, så mycket att jag inte kunnat blogga? Jisses, då har det varit fullt upp :) !
Åkte iafl till jobbet på morgonen där vi hade möte, det gick bra! :) Sålde bra gjorde jag iafl :) Har har nu fått mer ansvar, så jag ansvarar för Funky Foxen ;) GRYMT! hahaha..
Sen var det iväg och vara barnvakt, och efter det så åkte jag till stallet och sen och hämta min pojkvän! Blev en riktig mysfredag och lördag morgon!
På kvällen var jag barnvakt igen, sov över där och var där till tolv, och sen var det vidare mot nästa familj och var barnvakt där med :) Efter det var det stallet som gällde, och en helvetes tur i skogen.. Det gick vilt till vill jag lova, kan informera er om att jag grät och nästan sandra också! Heeelt sjukt var det!
Jag är trött så jäkla trött...
Nej nu ska sminket på och så ska jag ge mig ut i den fina dagen!

Härliga fredag !!

Vet inte riktigt vad det är med den här dagen som gör att jag älskar den? Kanske för det var min pojkvän som väckte mig? Dock genom telefonen -.- Eller kanske för att jag ska på morgon möte? Kanske för att jag skall vara barnvakt? Eller kanske för att min pojkvän kommer sen :) Älskar att vara uppe så här tidigt, Mmmm ! Nu ska jag ju jobba hela dagen, men annars så har man så mycket tid till att göra allt man måste, och det gillas starkt! Efter jobbet igår åkte jag och Sandra till stallet åt en äcklig sallad och sen red vi ut :) FAN vad kul ! :D Älskar att vara i stallet numera! :) På kvällen var det dags att fira farmor! :) Trevligt!! Blev dock lite sent eftersom jag hade mkt och göra här hemma... Men men :) Nej nu ska jag hämta lite mer kaffe och sen bege mig i riktning mot jobbet! :) (Har förresten kommit på att jag har mer kläder än jag har tid att ha på mig)

Nämnen godmorgon sötnosar!

This is my look today :)
Ser finare ut i verkligheten ;) Nu ska jag strax iväg mot jobbet :)
Ska öppna nämligen :) Håller på att göra om en hel vägg i butiken, jag började med det igår och hann inte riktigt klart igår kväll :) Kommer bli så fint! :) Vi fick in så fina halsdukar igår, MUMMA ! Kom och titta säger jag bara :)
Inget inlägg igår kväll? Nej jag vet.. Jag gick och la mig 19,30 hade sån jävla migrän fy faaaan! Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv kändes det som igår iafl (A) fick en recept belagd tablett mot migrän och somna, sen när jag vakna när marcus ringde så var huvudvärken borta.. Men nu känner jag tyvärr att den kommer smygande igen.. Aj aj aj!
Köpte nya skor igår förresten visar bild på dem sen ;)


Nu är det full fart!

Nu bär det av mot skolan.. Usch! Är inte på humör alls på det faktiskt! Känner att allt Christer kommer prata om idag kommer bara låta bla bla bla i mina öron! Tur att jag har så trevliga kamrater där som jag kan ha roligt med :)
Direkt efter plugget sticker jag mot Överby! No no, ingen shopping! Har lovat mig själv att inte köpa ngt mer förrän allt som hänger i garderoben är använt... Inte bra när man rensar ur garderoben och hittar flertal plagg med prislappen kvar.. Aj aj Moa!! Fast vi fick ju iofs in lite söta plagg i butiken igår.. En kanske skulle ta och köpa med sig lite utav det hem.. Kankse (A)
Blir ingen Stockholm nästa helg allt flyttades till oktober, vilket känns ganska bra! Så får man andas ut lite!
Har suttit och spånat lite efter rest resor.. Jag och älsk ska utomlands, så äre bara !!
Puss på er!

Mmmmm...

Vakna upp med en varm kropp emot mig och gosiga pussar på axeln och nacken, vet ni hur underbart det är? Inget kan ju liksom gå fel efter man vaknat så?
Marcus är helt underbar att vakna upp med, tror han lärt sig förstå hur jag funkar den där första timmen på morgonen.. Eftersom jag inte ska till skolan så tidigt så ligger jag kvar lite medan mackan gör sig i ordning, sen kommer han in och tar fram det jag ska ha på mig :) Så jag kan klä på mig i den varma sängen! Mmmm! Sen kmr frukost på tal, vilket ja ser är ganska ointressant när jag halv sover, så svarar nej på allt han frågar typ ^^ När jag väl är ur sängen får jag nyponsoppa serverat! ( Helt omöjligt för mig att äta ngt annat så tidigt )
Mmm, perfekta morgonen! Nu ska jag vidare emot stallet! Och snyfta lite över att jag och Marcus inte ses på en hel vecka.. Jäkla jobb!
ciao!

Tummen upp !

Haft en toppen dag verkligen! :) Var kul på jobbet även fast det inte var ngt folk :) Vi fick in massa nya varor så jag hade fullt upp ändå :) Allt mitt hatiska jag hade försvann iafl ;) hehe.. Ber om ursäkt för de hemska inlägget innan ^^
Nu sitter jag iafl hos min älskling :) Fast han är inte hemma än, gu vad jag saknar honom!
Ha en trevlig kväll allesammans :) ! <3
Gammal bild, men vadådå? Jag är ju så läcker där ;)

Ser att ni tittar in även fast det är ganska så tyst här?

Det vart ju förjäkla trevligt dårå ;) Men önskar gentligen jag kunde dra ner siffrorna på läsare lite så man kunde skriva lite mer som man vill, lite mer personliga saker och tankar... Skaffa ny blogg, hmmm ?












Jag har inte skrivit så¨mycket på sistone nej...
Men har en jävligt viktig åsikt att få ur mig här på bloggen!
Ngt som jag verkligen stör mig på, som tar lite av min energi faktiskt!
Jag hatar er 92:0r och 93:or som inte kan bete er !
Min pojkvän är 92:a dock fyllt väääldigt tidigt i januari. Kanske därför han är så mogen? hehe..
Säger inte att jag hatar alla er som är yngre... Långt ifrån! Finns många av mina fina vänner som är snäppet yngre än jag själv. Men HALLÅ!?! Ni jävla fjortisar som tror att ni är ngt?! SERIÖST!!!! Blir galen på er, fullkomligt galen, lust att kasta ngt i skallen på er så ni vaknar till och fattar ett och annat! Puuuuh... Har lust att bara greppa tag i er, skaka och skaka och skaka runt er! ÅH!
Ska bli så innihelvete spännande och se hur ni klarar er om några år när ni inte kan stå på fötterna med hjälp av skolan.. Eller nej fan! Antagligen är ni så retard att ni får gå om några år! ( Alla som går om är inte retard, men jävligt många är ! Antagligen alla utan min fin fina Erika! )

Ah, jag vill iafl bara sparka till er lite, hoppa lite på er ! Speciellt i ansiktet så ert lågpris smink förstörs! USCH !
Väldigt väldigt hatiskt idag! Har inte ens PMS, så ni kan ju bara föreställa er hur jag hade varit om det vart det tidpunkten i månaden!
Sen finns det en annan person jag stör mig på jävlulskt mycket, att inte du bara tog din feta röv och bara stack?! Typ jokkasjärvi? Tur att man inte ser dig för ofta, hade nog hoppat lite på dig då!

Nej nu jävlar ska jag bege mig åt jobbet!
Bilder kmr sen som min fina Josefine skickar just nu!
Hejhejhejhej!

NO MORE!

nej nu äre slut. Fy fan vad slut det är alltså!
på depp inlägg såklart, vad trodde ni? ;)

Ska nog våldgästa min pojkvän redan imorgon eller på tisdag iafl..
För trots att jag jobbar varenda dag nu så måste jag ju ändå få lite sömn, och vad är inte bättre än att ligga och trängas med sin pojvkän? Mackan har la lite svårt att sova när jag sparkar runt som en dåre i sömnen ibland, men jag sover gott iafl (A)
Var heeeelt underbart att rida ut med min pojkvän förut, han red på garbo och jag på eya, super mysig tur hade vi :) & imrn ska jag och sandra ut, då ska de galloperas ! Försöka iafl :)
Måste bara säga, att Marcus är det bästa som har hänt mig !

Svar på tal till Penny ;) :
Blusen som är i ett inlägg längre ner kommer ifrån Vero Moda ;)



Nu ska jag krypa ner i sängen, som jag har mackan flumma sönder i förut... Så den är mer eller mindre kaos just nu ;)
NATT !

Jeg kalder på dig.

tjabalalalaaaaaa

Vänta lite nu? Stopp här nu va? Hallå?! Stanna... STOPP !
Är söndagen på väg att ta slut? Vart fan tog helgen vägen?  Fy usch blä!

Nu jobbar jag håll i er 19 dagar i sträck.. Två av dagarna är det skola iofs och en av dagarna är jag i Stockholm.
Jag har en liten känsla av att det blir lite mycket nu va..

( Mamma säger att det är så livet är, jobb jobb jobb... Varför i helvete lever man då? efter jag är ledig två dagar efter den 19 dagars perioden jobbar jag fem dagar i sträck igen.. Är det värt det? Jag är inte ung och dum jag förstår att man måste jobba, så mycket är jag med. Men så mycket? Puuh... Varför liksom? )



Har iafl haft en halv lördag och en söndag ledigt. På lördag kväll kom Marcus, vi gick en promenad och efter det somna jag, gött tidigt! Sen vakna vi ganska tidigt i morse också, hur mys är det inte att vakna i någons famn och bli väckt av massa kyssar? Mmmm... Älska ! Efter det stack jag och Macki till stallet, vi var där i flera timmar typ fyra timmar eller något. Vi gav upp idéen om Liseberg, var nog lika bra det eftersom jag shoppat en del nu det sistone...
Efter stallet gav vi oss hemmåt och duscha och sen var det pizza som stod på menyn och sen krypa ner i sängen och där har vi spenderat resten av eftermiddagen och kvällen. Nu har jag nyss vart och lämnat mackan vid bussen... Suck vad tomt det blev? Saknar honom redan. Ska tvinga honom att skicka en jätte söt bild sen, så lägger upp den senare ikväll :) !!




Någon bild på fanskapet (alltså mig) får ni inte idag, look like crap!
Så hajj hajj så länge!



jag hatar er...

eller nej, jag avundas er! Heter det ens så?
Idag vill jag vara ledig, göra allt jag egentligen måste göra.
Gillar förresten min näsa på den här bilden ^^

Jag har världens vackraste...

Ögon! Jajamensan det har jag, dom är stora och grymt vackra! Sådeså!

Guu nu har jag sovit i nio timmar! WOW ! Har inte sovit så länge på hela veckan! Skulle gett mig av till stallet i morse men jag orkade verkligen inte, jag bara kände nej fy fan! Så jag låg kvar, och snacka om att det var gött eller!
Okej, påsarna under ögonen är fortfarande kvar, men jag jobbar på't! :)
Nu ska jag snart iväg och jobba, så ska dra på mig ngt snyggt från VILA alldeles strax, klickar nog av en bild så att ni får se :)
ciao

Gjorde det ont?

Jag vet inte, har inte gått in i väggen än, jag kämpar på bra faktiskt!

Har stillat ångesten/tröttheten med lite shopping ifrån butiken jag jobbar på VILA.
Underbart, underbart åh vad underbart!
Dricker kaffe nu och ska snart iväg och passa barn :) Nanny´n blir nanny igen !
Kör på en riktigt mysig outfit efter flera timmar i butiken, ett par goa leggins, ett tight vitt linne & på det en super skön tunn tröja, och på det den goaste koftan med härliga höst färger, självklart är allt från VILA.





LYSSNA PÅ LÅTEN! GOASTE NÅGONSIN! Spelas då och då på jobbet, MUMS!



Varför ville jag bli vuxen?

Kan inte förstå varför man hade så bråttom med att växa upp?
Hallå? Slappa i ett klassrum hela dagarna är la grymt mycket bättre?
Nu är det bara ansvar hela tiden, ansvar och jobb. Undra om man kan gå in i väggen när man är så här ung?
Känns som jag är på väg emot den iafl. Hoppas det inte gör ont.
Nu ska jag iafl snart bege mig emot jobbet. Skall öppna själv för första gången, spännande :) Inte så nervös faktiskt, känns som jag har ganska bra koll :)

har haft fööör mycket nu.

Snurr snurr snurrisnorr?
Så himla mycket nu, jobb, hästar, jobb, jobb, jobb!! Skola.. Mycket nu, mycket nu..
Snurrar en hel del i huvudet på mig, inte bra... Allt är kaos?! Har inte koll på veckodagarna, för det snurrar så? Vet iafl att det är torsdag idag. Det har jag nämligen kollat upp!
Orkar inte skriva vad jag gjort, hur jag mår, vad jag tänker på.
Säger bara jag lever,
ciao!



RSS 2.0